5 низькокалорійних продуктів

Низькокалорійні продукти не лише допомагають контролювати фігуру, вони також корисні для підтримки здорового рівня холестерину.

Якщо ви хочете схуднути, треба робити фізичні вправи та дотримуватися здорової дієти. Зверніть увагу на ці страви, тому що вони містять низькокалорійні продукти.

Що це значить? Це продукти, перетравлення яких спалює більше калорій, ніж вони містять.

За допомогою цих продуктів ваш організм буде використовувати більше енергії, ніж вони дають. Для того, щоб перетравити їх, він буде спалювати калорії, які вже зберігаються у тілі.

1. Баклажани

Баклажани – це смачний низькокалорійний овоч, який можна приготувати на грилі або протерти в пюре.

Він ідеально поєднується з м’ясом і рибою у чудових поживних стравах з низьким вмістом жиру.

Він має апетитний смак і набагато корисніший, ніж термічно оброблене м’ясо.

2. Помідори чері

Помідори чері, які часто використовують у салатах, мають дуже цікаві властивості, які роблять їх набагато привабливішими за звичайні сорти. Вони містять набагато менше цукру, ніж добре відомі традиційні помідори.

Крім того, цей сорт помідорів має набагато більше вітамінів і є ще одним прикладом низькокалорійної їжі.

З урахуванням всіх цих переваг, вони мають стати ключовим інгредієнтом в салатах.

3. Буряк

koktejl-buryakБуряк є ще одним низькокалорійним продуктом. Він ідеально підходить для приготування салатів або соків з іншими овочами та фруктами.

Його можна споживати сирим або вареним.

Ще один варіант: зробіть цей овоч основним інгредієнтом у пюре в супроводі інших овочів, як от цибулі-порей або моркви.

У вас буде низькокалорійна здорова порція з численними перевагами для здоров’я.

4. Броколі

Броколі є одним із найсмачніших овочів, які ми можемо знайти.

Її краще відварити, адже так вона збереже всі поживні речовини, не додаючи жиру, який протидіяв би корисній дії.

Гриль також хороший варіант. Коли доходить до поєднань, ви можете відварити броколі та змішати з сухофруктами, горіхами або кунжутом зі спеціями.

Ви не повірите, наскільки це добре смакує.

5. Морква

morkva-diyeta-2Серед низькокалорійних продуктів морква є одним з найсмачніших і універсальних.

Один з варіантів – натерти її та зробити очисний сік.

Цей овоч також стимулює ваш організм виробляти бета-каротин – вітамін, який прискорює секрецію меланіну.

Це один із найкращих і найбільш рекомендованих харчових продуктів для забезпечення шкіри захистом, якого вона потребує.