5 соків, які борються з раком і регулюють рівень pH

Сік від раку - це засіб, який, звичайно, не здатен повністю вилікувати від цієї хвороби, проте допоможе пришвидшити видуження та має профілактичку дію.
5 соків, які борються з раком і регулюють рівень pH

Останнє оновлення: 13 грудня, 2018

У сучасному світі рак є найголовнішою причиною смерті через хворобу. Зараз багато людей намагаються подолати його. У численних випадках рак виникає через генетичну схильність, утім раціон харчування також суттєво впливає на рівень ризику. Сік від раку може допомогти у боротьбі з цією хворобою.

Ракові клітини присутні в організмі людини постійно, але те, як вони розвиваються, поширюються чи мутують, великою мірою залежить від її звичок і дієти.

Існує багато типів раку, які постійно вражають людей. Різноманітні реакції та чинники навколишнього середовища можуть призвести до поширення метастазів у різних органах, і контролювати це буде ще важче.

Важливо знати, що зараз багато людей  намагаються побороти рак, і, на жаль, велика їх частка програє цю битву. Саме тому в цій статті ми хочемо поділитися з вами рецептами деяких соків, які можуть запобігти появі раку або допомогти у його лікуванні, якщо він вже виник. 

Сік від раку із моркви, яблука та шпинату

Сік із моркви, яблука та шпинату

Для профілактики раку радять їсти моркву, яблука та шпинат. У цих трьох інгредієнтах є важливі для організму поживні речовини, у тому числі вітаміни A, B, та E, а також такі мінерали як кальцій.

Інгредієнти

  • 225 г моркви
  • 2 склянки води (400 мл)
  • Сік половинка лимона
  • 1/2 яблука
  • Листя шпинату (для особливого смаку)

Приготування

Збийте всі інгредієнти до однорідної маси з текстурою йогурту.

Примітка. Якщо напій загустий, завжди можна додати більше води.

Сік від раку із капусти

Сік із капусти

Капуста – це овоч, у якому міститься багато різних поживних речовин, у тому числі білок, вуглеводи, магній, калій і вітамін С. Саме тому її рекомендують додавати до раціону харчування, як ключовий інгредієнт для боротьби з раком і його негативними для здоров’я наслідками.

Інгредієнти

  • 3 або 4  листочки капусти
  • 1/2 літри води
  • Морквяний сік (необов’язково)
  • Броколі (необов’язково)

Приготування

Збийте листя капусти з водою. Якщо смак вам здається занадто гірким, додайте трохи морквяного соку. Аби напій вийшов ще поживнішим, можете також додати броколі.

Зелений сік від раку

Зелений сік

Як ми вже говорили, капуста чудово допомагає в боротьбі з раком, тому в цьому рецепті зеленого соку вона також буде невід’ємним інгредієнтом. Крім того в ньому містяться інші складники, які забезпечать ваш організм важливими поживними речовинами, і допоможуть запобігти утворенню та мутації ракових клітин у майбутньому .

Інгредієнти

  • 2 або 3 листочки капусти
  • Жменька листя шпинату
  • Броколі (щоб додати смаку)
  • 3 спілих апельсини

Приготування

Вичавіть сік апельсинів і додайте всі інгредієнти в блендер. Збийте їх до однорідної консистенції. Броколі допоможе пом’якшити гіркий присмак.

Примітка. Завжди пийте сік натщесерце, аби його корисні елементи максимально добре засвоювалися. 

Томатний сік

Томатний сік

Томатний  сік – це відомий спосіб профілактики та лікування раку, адже томати володіють потужними антиоксидантними властивостями, а також містять лікопін, який, як доведено, запобігає мутації ракових клітин.

Інгредієнти

  • 5 нарізаних томатів
  • 1 стебло селери
  • 1 огірок
  • каєнський перець і дрібка морської солі
  • базилік (необов’язково)

Приготування

Збийте разом усі інгредієнти і додайте базилік для особливого смаку.

Сік з яблука, моркви та імбиру

6-sik-iz-morkvy-ta-imbyru

Наш останній рецепт присвячено соку з яблука, моркви та імбиру, який допомагає сповільнити утворення ракових клітин. Імбир вважають одним із найефективніших у світі натуральних засобів від раку, тому ми і рекомендуємо його споживати. Крім того, що такий сік надасть вам енергії, він володіє протизапальними, антиоксидантними і заспокійливими властивостями.

Інгредієнти

  • 5 яблук
  • 3 морквини
  • корінь імбиру

Приготування

Ретельно помийте всі інгредієнти. Почистіть яблука, моркву й імбир. Наріжте яблука та моркву маленькими шматочками і натріть імбир (імбиру беріть небагато, адже він має сильний і пряний смак). Додайте трохи води та збийте всі інгредієнти до однорідної консистенції.

Запам’ятайте!

Ефективність усіх цих напоїв зумовлена вмістом антиоксидантів, а також здатністю збалансовувати рівень pH в організмі. Декілька досліджень випадків раку та найкращих способів його лікування виявили, що правильний кислотно-лужний баланс у крові досить часто гальмує розвиток ракових клітин.

І врешті, також радимо включити до свого раціону харчування трохи часнику. Якщо їсти його сирим, він виявляє дивовижні властивості не лише для лікування та профілактики раку, а й інших захворювань, як-от діабет.




Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.