5 цілющих продуктів, які можуть врятувати вам життя

Чи знаєте ви, що є певні продукти, завдяки цілющим властивостям яких ви можете поліпшити ваше здоров’я і продовжити життя? Це, зазвичай, повсякденні продукти, які мають велику користь для нашого здоров’я, проте ми часто забуваємо додати їх до нашого раціону. Прочитайте про 5 цілющих продуктів тут і почніть додавати їх в свій раціон уже сьогодні!

1. Часник – найкращий вибір

Часник є одним з овочів із найбільшою кількістю цілющих і лікувальних властивостей, доведених експериментально.

Часник має очисний, дезінфекційний та бактерицидний ефекти. Часник може бути використаний зовні або внутрішньо людьми, що мають проблеми із здоров’ям, при тому він не завдасть жодної шкоди і найздоровішим – він повністю безпечний.

Використовується при:

  • Діабеті
  • Діареї або кишковій кольці
  • Для стимулювання апетиту і покращення травлення
  • Хворобах печінки
  • Для боротьби з інфекціями дихальних шляхів
  • Інфекційних хворобах (дифтерія, застуди, черевний тиф, черевний тиф)
  • Ліквідації паразитів

Як його використовувати

Лікування часником полягає в тому, щоб їсти його на порожній шлунок щодня. Але у випадку, якщо ви хочете досягти кращих результатів лікування, ви повинні з’їсти його на порожній шлунок ще й опівдні і ввечері. Ефект буде очевидним (хоча, якщо для вашого подиху або шлунку це занадто – можна їсти його в помірних кількостях).

2. Овес

oves

Овес – це вуглевод, відомий як зернова культура схожа на пшеницю. З цієї причини багато людей вважають, що він може викликати збільшення ваги, проте це не так. Навпаки, овес сприяє нормальному функціонуванню вашого тіла у багатьох аспектах.

Крім того за рахунок того, що він має багато клітковини, овес допомагає вашій травній системі працювати й перетравлювати їжу краще, сприяє зниженню рівня холестерину і забезпечує стабільність рівня цукру в крові.

Як його використовувати

Ви можете їсти овес так, як вам подобається (хоча бажано їсти його у вигляді пластівців). Якщо ви хочете їсти його тільки з молоком або додати інші інгредієнти – вибір за вами. Ви можете їсти тарілку вівса щодня без шкоди для вашого здоров’я.

3. Горіхи

gorihi1

Горіхи будуть чудовим доповненням до ваших щоденних і святкових страв

Це нормально, якщо ви мали тягу до карамелі або солодкого, щоб спробувати новий аромат або просто з’їсти щось смачненьке. Тим не менше, солодощі не дають вашому організму корисні ревчовини, тому що вони не містять ні вітамінів, ні мінералів і тільки наповнюють нас калоріями. Вони навіть можуть бути дуже шкідливими, тому що надмірне їх вживання може призвести до діабету.

З цієї причини ми рекомендуємо вам перейти на горіхи, замість солодощів, які, крім того, що стануть смачним десертом, будуть ще й дуже корисними, бо вони містять мало цукру, багаті мінералами і волокнами, а також мають багато калію в своєму складі.

4. Шоколад

 

Shokolad-1

Немає нічого приємнішого, ніж насолоджуватися шматочком шоколаду, зробивши перерву під час робочого дня, але насправді – це не єдине, що шоколад може запропонувати вам. За даними досліджень відомо, що шоколад може захистити вас від згущення крові і зменшити ризик захворювань серця. Іншими словами: він зменшує ризик серцевого нападу.

У зв’язку з цим, краще їсти органічний темний шоколад, тому що ви можете споживати його в чистому вигляді, без додаткового цукру і молока.

5. Помідори

Помідори мають певні цілющі властивості: вони чудово підходять для очищення вашої шкіри. Але крім того, вони мають й інші дуже корисні характеристики, які можна використати для зміцнення власного здоров’я, відклавши в сторону забобони, які обертаються навколо цього плоду.

Помідори мають сильний ефект на кров, через те, що містять багато вітаміну К, який допомагає запобігати кровотечам. Вони також мають очищувальні властивості. Томати активують здатність до травної ферментації, і таким чином забезпечують кращий процес метаболізму в організмі.

Помідори можна використовувати як проносне. Вони також є дуже корисними для боротьби з ожирінням і розладами печінки.

Як їх використовувати

Їжте переважно органічні (сирі) помідори і спробуйте додати їх до вашого раціону.

tomatniy sik