Часниковий крем-суп для здоров’я серця

Всім відомі незліченні корисні властивості часнику. Це не тільки важливий союзник вашого здоров’я, але це також істотний компонент на вашій кухні, який володіє потужними властивостями зцілення тіла від різних хвороб. Один із доступних способів скористатись цими корисними властивостями – це смачний часниковий крем-суп. Хочете дізнатися рецепт? Читайте далі.

Часник використовують у безлічі рецептів з метою профілактики захворювань, пов’язаних з серцем і кровообігом. Часниковий крем-суп є звиклим в багатьох культурах, а ви можете навіть зробити його, додаючи якусь із ваших особистих “родзинок”. Ми дамо вам цей простий рецепт і радимо вам включити його у свій раціон для вашого ж блага і блага ваших близьких. Він коштує дуже не дорого та ще й має надзвичайний смак.

Корисні властивості часникового супу

chasnyk1

  • Що стосується лікувальної сили часнику, то дослідження говорять, що він здатний знижувати рівень тригліцеридів і рівень холестерину в крові.
  • Запобігає затвердінню артерій (атеросклероз). В той час як ви стаєте старішими, ваші артерії перестають бути такими гнучкими як в молодості, кров тече не так легко, як раніше і починаються проблеми із здоров’ям. Часник має властивість очищувати їх і робити їх більш гнучкими.
  • Інша здатність часнику – запобігання тромбів і пришвидшення кровообігу.
  • Часниковий суп володіє й іншими цікавими корисними особливостями: знижує жар, зменшує кашель, головні болі, болі в шлунку і знімає астматичні спазми та бронхіти, знижує цукор у крові. По суті, ми можемо сказати, що це один з найбільш часто використовуваних і ефективних природних лікувальних засобів.
  • Є дослідження, які обговорюють його здатність запобігати утворенню ракових пухлин товстої кишки, прямої кишки, а також шлунка. Добавки, та медикаменти, які продаються в аптеках і магазинах натуральних продуктів, не настільки ефективні, як природний часник або цей простий суп з нього, тому що іноді продавці натуральних продуктів видаляють з часнику речовину, таку як аліцин, інгредієнт, який надає часникові особливого запаху.

Як зробити часниковий крем-суп

chasnyk_sup1

Інгредієнти для 4 осіб

  • Півтори головки цибулі
  • 5 скибок хліба
  • 1 кістка шинки
  • 1 морква
  • Жменька свіжого часнику
  • 2 яйця
  • Оливкова олія
  • 1 чайна ложка паприки
  • Половина кайенського перецю
  • Трохи петрушки

Спосіб приготування

  • Почніть з приготування бульйону. Відваріть цибулю-порей, моркву і кістку шинки в каструлі з достатньою кількістю води, щоб покрити нею всі інгредієнти. Додайте гілочки петрушки і нехай вариться протягом півгодини. Після того, як ви спробували бульйон і переконалися, що він готовий, процідіть інгредієнти, а бульйон збережіть на пізніше.
  • Тепер нагрійте сковорідку. Почніть з вливання невеликої кількості оливкової олії  і додавання очищених зубчиків часнику разом з перцем. Запах буде дуже приємний. Коли ви бачите, що часник підрум’янився, покладіть скибки хліба які ви раніше нарізали на шматки. Добре обсмажити це все і додайте чайну ложку паприки. Потім залийте все бульйоном, який ви зробили раніше.
  • Готуйте на середньому вогні протягом 25 хвилин. Продовжуйте добре розмішувати.
  • Тепер додайте два сирих яйця і залиште настоятись. Деякі люди не додають яєць, це питання смаку. Майте на увазі, що недавні дослідження говорять, що помірне споживання яєць не підвищує рівень холестерину.
  • Тепер налийте трохи олії в іншу сковорідку і покладіть туди свіжий часник, але нарізаний перед тим на шматки. Нехай обсмажиться, а потім вийміть їх та посушіть, так щоб частинки часнику не містили велику кількість олії.
  • Покладіть свіжий хрусткий часник в суп, він додасть дійсно смачної особливості. Коли ви подаватимете ваш часниковий крем-суп, не забудьте вийняти перець. Цей суп – дуже корисна страва для вашого серця.