ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Закон 15/1999 від 13 грудня 1999 “Про захист персональних даних” GRUPO M CONTIGO S.L. (CIF B37527900) інформує користувачів про наявність файлів, що містять особисту інформацію, зареєстровану в Реєстрі захисту облікових даних для здійснення законної діяльності організації та досягнення її цілей.

ВІДПРАВКА І РЕЄСТРАЦІЯ ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Відправка особистої інформації – обов’язкова, щоб зв’язатися з особою і отримати необхідну інформацію про продукти або послуги, що пропонує організація. Власник цієї інформації має бути старше 14 років.

Неподання запитуваних персональних даних або відмова прийняття політики їх захисту робить процес підписки, реєстрації або отримання інформації про продукти або послуги, що пропонуються організацією, неможливим.

Згідно з положеннями Закону 15/1999 від 13 грудня 1999 «Про захист персональних даних», інформуємо Вас, що персональні дані, отримані в процесі ділових стосунків з Користувачами, будуть включені у файли, що належать організації GRUPO M CONTIGO S.L., зареєстрованої за адресою: 37001, Іспанія, м. Саламанка, Пасео Каналехас 113, 1 Б, з гарантією вжиття всіх заходів для забезпечення безпеки даних особистого характеру, передбачених у Регламенті щодо розвитку Закону “Про захист персональних даних”, Королівський указ 1720/2007 від 21 грудня 2007 року.

ТОЧНІСТЬ ТА ДОСТОВІРНІСТЬ НАДАНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Користувач, який надає персональну інформацію організації GRUPO M CONTIGO S.L., несе повну відповідальність за точність, достовірність та актуальність вказаних ним даних, ти самим звільняючи GRUPO M CONTIGO S.L. від будь-якої відповідальності.

Користувач зобов’язується гарантувати в будь-якій ситуації точність, достовірність і справжність своїх персональних даних, а також зобов’язується стежити за їх оновленням.
У процесі реєстрації та підписки Користувач повинен забезпечити передачу повної і точної інформації про себе.

GRUPO M CONTIGO S.L. не несе відповідальності за достовірність інформації, взятої з інших джерел (тільки за власну інформацію), а тому не несе відповідальності і за можливі збитки, які можуть виникнути в результаті використання цієї інформації.

Таким чином, GRUPO M CONTIGO S.L. звільняється від відповідальності за будь-які збитки, яких може зазнати Користувач в результаті помилок і неточностей, інформації у допущених GRUPO M CONTIGO S.L. кожного разу, коли така інформація надходить ззовні (з інших джерел).

ПЕРЕДАЧА ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМ ОСОБАМ

GRUPO M CONTIGO S.L. не передаватиме особисту інформацію користувачів третім особам. Це може бути зроблено тільки в разі отримання попередньої згоди від Користувача на передачу його особистих даних.

Здійснення прав на доступ, виправлення, анулювання та відмову від обробки даних

Здійснення прав на доступ, виправлення, анулювання та відмову від обробки персональних даних Користувачі можуть здійснити за допомогою відправки свого звернення поштою: адресат GRUPO M CONTIGO S.L.., AZAFRANAL 19 2ºA 37001 Salamanca, Spain (Іспанія) або електронного повідомлення на адресу електронної пошти [email protected], із зазначенням в темі листа “Захист даних”. Відповідно до Інструкції Агентства із захисту персональних даних в Іспанії 1/1998 від 19 січня 1998 року, для реалізації своїх прав Користувачеві необхідно підтвердити свою особу, приклавши до листа копію документа, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, відповідно до чинного законодавства).

ЗАХОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ

Організація GRUPO M CONTIGO S.L. прийняла рівень безпеки захисту персональних даних, передбачений в Регламенті щодо розвитку Закону “Про захист персональних даних”, Королівський указ 1720/2007 від 21 грудня 2007 року. Проте існують також і інші додаткові засоби захисту, такі як мережеві екрани нового покоління, а також технічні заходи, такі як програмне забезпечення для шифрування конфіденційної інформації та контролю доступу до персональних даних, список “заборонених” користувачів, політика безпеки організації, терміни дії користувальницьких паролів відповідно до “Закону про захист персональних даних» та інші системи, призначені для запобігання неправомірного використання, несанкціонованого доступу до особистих даних, наданих GRUPO M CONTIGO S.L., їх зміни або крадіжки.

GRUPO M CONTIGO S.L. не несе відповідальності за будь-які збитки чи шкоду, які можуть виникнути в результаті стороннього втручання, комп’ютерних вірусів, збоїв або перерв у роботі телефонної лінії та інших електронних систем з причин, не залежних від організації. Також GRUPO M CONTIGO S.L. не нестиме відповідальності за затримки в роботі або блокування використання даної електронної системи, пов’язані з дефектами або перевантаженням телефонних ліній або Центру обробки даних (ЦОД) в системі Інтернет або інших електронних систем, а також за шкоду, яка може бути заподіяна третіми особами в результаті вчинення ними протиправних дій, що знаходяться поза зоною контролю організації.

ПРИЙНЯТТЯ І ЗГОДА

Користувач підтверджує, що був проінформований про умови захисту персональних даних, приймає ці умови і дає згоду на обробку своїх персональних даних організацією GRUPO M CONTIGO S.L. в порядку, зазначеному в цих правилах політики конфіденційності.

GRUPO M CONTIGO S.L. залишає за собою право вносити зміни в дані правила (Політики конфіденційності) з метою адаптації до нового законодавства або судової практики, а також до досвіду роботи в галузі, до якої належить організація. У таких випадках GRUPO M CONTIGO S.L. зобов’язується своєчасно повідомити користувачів про майбутні зміни – оголошення буде розміщено на цій сторінці завчасно до початку реалізації змін.