Відкрийте для себе деякі потенційно канцерогенні продукти

Вашому організму може бути важко пристосуватися до здорової їжі і спочатку у вас можуть з'явитися головні болі або інші недуги.

Чи знаєте ви, що, згідно з дослідженнями, певні продукти потенційно канцерогенні, якщо їх споживати на щоденній основі? Ми можемо їсти деякі з цих продуктів дуже часто, не знаючи про ризики, які можуть згодом виявитися.

Ми пояснимо вам в цій статті, споживання яких потенційно канцерогенних продуктів ви повинні обмежити або уникати, особливо якщо у вас є сімейна історія захворювань на рак або якщо ви просто хочете убезпечити себе.

Генетично модифіковані продукти

Численні дослідження показують, що генетично модифіковані продукти становлять ризик для здоров’я, який з роками стане все більш явним, тоді як вже занадто пізно для багатьох. Масове виробництво сільськогосподарських продуктів, націлене на більший масштаб, а не на високу якість, перетнуло багато етичних меж. Крім того, генетично модифіковані продукти пов’язані з іншими проблемами, такими як безпліддя і алергія.

Найбільш поширеними генетично модифікованими продуктами є соя та кукурудза. Проблема стосується не тільки цих харчових продуктів, але й борошна та інших похідних від них, оскільки кукурудзяний крохмаль або сироп містяться в багатьох солодощах, і майже вся худоба харчується генетично модифікованою соєю, а ми потім з’їдаємо все це, навіть не усвідомлюючи.

З цієї причини ми рекомендуємо їсти органічні продукти, особливо якщо вони містять сою або кукурудзу, такі як м’ясо, молоко або яйця. Ми також рекомендуємо вам завжди уважно читати склад.

kykyrydzyane-boroshno

Цукор-рафінад

Незважаючи на те, що рафінований цукор завжди був делікатесом, все більше і більше дієтологів вважають його “білою отрутою”. Деякі дослідження підтвердили, що рафінований цукор викликає рак, оскільки він не дає жодної користі для здоров’я, а лише краде поживні речовини і кислотність. Пухлини, як правило, формуються в підкисленій тканині від недоїдання, стресу, поганих звичок, надлишку токсинів і т.п.

Він також призводить до поширення паразитів і більш високої схильності до підшлункових та серцево-судинних захворювань.

Недостатньо просто усунути з вашого раціону рафінований цукор, щоб вирішити цю проблему, треба розглянути всі продукти, до складу яких він входить: кондитерські вироби, шоколад, цукерки та ін.

Ось деякі набагато більш корисні альтернативи, ніж цукор:

  • Стевія
  • Бджолиний мед
  • Тростинний мед
  • Коричневий цукор
  • Сироп агави
  • Зернові меляси
  • Сахароза

trostynnyi-tsukor

Рафіновані вуглеводи

Рафіновані вуглеводи усувають з цілісного зерна клітковину, яка є важливою поживною речовиною для процесу травлення. Деякі приклади оброблених і рафінованих зернових і борошняних виробів:

  • Макаронні вироби
  • Хліб
  • Оброблена випічка
  • Крекери
  • Тістечка

Ці продукти зазвичай їдять щодня, в цьому випадку вони, ймовірно, можуть викликати рак товстої кишки або рак молочної залози в довгостроковій перспективі. Крім того, вони можуть викликати збільшення ваги, кислотність, погане травлення і закрепи.

З іншого боку, регулярне споживання цільного зерна сприяє здоровому травленню і дозволяє почувати себе ситими, тому його слід включити в ваш раціоні, якщо ви хочете схуднути.

khlib-z-lyonu

Останні поради

Тепер, коли ми проаналізували три продукти, які потенційно викликають рак, якщо їх їсти регулярно, ось декілька заключних пропозицій, які можуть допомогти вам прислухатися до наших порад:

Обирайте органічні продукти. Просто тому, що продукт називається натуральним, це не обов’язково означає, що він складається з органічних складників, і такі продукти, як правило, містять дешеві, некорисні, потенційно канцерогенні інгредієнти. Ви повинні особливо уникати сою, кукурудзу і побічних продуктів.

Усуньте з вашого раціону рафінований цукор і продукти, підсолоджені рафінованим цукром, і замініть його природними підсолоджувачами.

Обирайте цілісне зерно з натуральною клітковиною. Ця зміна має також передбачати споживання більшої кількості води, окрім споживання згаданих продуктів, оскільки організм може спочатку боротися, щоб пристосуватися до нового раціону, і ви можете страждати від закрепів, головних болів або інших подразників. Через деякий час ці симптоми зникнуть і ви помітите величезне поліпшення.