Втрата ваги тіла за допомогою рисового молока

Одним з найбільш відомих видів рослинного молока є рисове молоко, яке має  безліч переваг і корисних властивостей. Основна користь рисового молока полягає в тому, що воно багате на клітковину, яка знижує рівень холестерину і підтримує постійний рівень цукру в крові. Крім того, воно багате кальцієм, вітамінами А і D, тому – особливо корисне для зміцнення кісток. Крім усіх цих переваг рисового молока, слід додати, що воно ідеально підходить для людей, котрі бажають зменшити свою вагу.

Пийте рисове молоко вранці, і склянка цього молока забезпечить вас енергією і допоможе вам спалювати жир весь день. Коли ви прочитаєте цю статтю, ви дізнаєтесь дуже багато про користь рисового молока.

Як не дивно звучатиме, але рисове молоко – це не молочний продукт і молока тваринного походження у ньому немає. Цей напій легко перетравлюється і чудово забезпечує людський організм поживними речовини, тому рисове молоко є прекрасним доповненням до вашої щоденної дієти. Воно набагато здоровіше і містить менше калорій, ніж звичайне молоко, що й дозволяє легше контролювати свою вагу. Якщо ви бажаєте спробувати немолочну дієту, то рисове молоко – чудовий варіант для втрати ваги. Ось чому!

Властивості рисового молока

  • У даному молоці низький вміст жиру. Одна чашка містить тільки 1,5 грама жиру, крім того, це насичені жири. За даними клініки Майо, ця невелика кількість жиру допомагає нам спожити більше вітамінів.
  • Цей вид рослинного молока дуже корисний для імунної системи, воно зміцнює нашу імунну систему, і тому слід випивати склянку кожного дня.
  • Рисове молоко – це молоко, яке дуже легко перетравлюється і засвоюється. Воно забезпечує наш організм великою кількістю поживних речовин, які є дуже необхідні нам, особливо коли ми хворі і не маємо великого апетиту. Воно також чудово підходить для тих, хто хворіє на гастрит або має підвищену кислотність.
  • Чудовий напій, який знижує рівень холестерину.
  • Добова доза вітаміну D.

Як рисове молоко допоможе вам схуднути?

rys2

Рисове молоко допомагає спалювати калорії, тому що це рослинний напій, з низьким вмістом насичених жирів і легко засвоюється. Завдяки тому, що воно практично повністю засвоюється організмом, і в той же час сприяє спалюванню жиру, даний продукт ефективно підвищує рівень енергії, надаючи додаткові сили і бадьорість, а також знімає втому. Найкраще починати свій день зі склянки рисового молока щоранку. Слід додати, що це молоко збагачує наш організм необхідними вітамінами, а це у свою чергу допомагає знизити рівень холестерину.

За даними дослідження, опублікованого в американському журналі клінічного харчування, вітамін D присутній у рисовому молоці допомагає нам худнути поступово. За результатами цього дослідження, це молоко багате кальцієм і вітаміном D, який допомагає зменшити підшкірний жир.

Також зверніть увагу, що рисове молоко не містить у достатній кількості білка, так як коров’яче.  Це показовий приклад того, чому нам необхідно доповнити наш раціон харчування сухофруктами або горіхами, які й забезпечать наші органи білком. Це єдина вада, яку було знайдено, досліджуючи склад рисового молока. Вам слід пити одну склянку молока на сніданок та іншу на обід. Це здоровий та корисний напій, який легко засвоюється і допомагає спалювати жир. Якщо ви будете пити рисове молоко, поєднуючи його з дієтою із низьким вмістом жирів, будете вживати вдосталь фруктів та овочів і робитимете фізичні вправи, ви значно краще почуватиме себе і попри всі негаразди радітимете кожному дню у житті.

Як зробити рисове молоко?

rys3

Якщо ви бажаєте знати точно, що міститься в рисовому молоці, найкраще приготувати його самостійно. Отже, рецепт приготування рисового молока.

 Інгредієнти на одного літра рисового молока

  • 1 чашка коричневого або цільного зерна рису
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 4 столові ложки меду

Як приготувати?

  • Усе дуже легко. Візьміть посудину з водою, поставте її на вогонь. Коли вода почне кипіти, опустіть у неї рис.
  • Зменште вогонь на маленький і залиште кипіти, накривши кришкою, протягом близько двох годин. Це все дуже просто. Після того, як це буде зроблено, зніміть з вогню і дайте рисові охолонути.
  • Застосуйте електричний міксер для змішування рисової води, щоб отримати однорідну масу. Змішуйте міксером якомога довше, це не зашкодить, навпаки буде набагато смачніше. Тепер додайте соняшникову олію і мед і продовжте змішувати.
  • За бажанням у процесі готування можна використовувати улюблені прянощі – мелена кориця, натуральна ваніль, кардамон.
  • Зберігати слід у скляних банках або контейнерах з герметичною кришкою. Це забезпечить довге зберігання, але при регулярному вживанні через два-три дні рисового молока вже не буде. Щоб отримати максимальну користь, слід пити по дві склянки на день.