3 супи для спалення жиру, які варто додати до свого раціону

Ці 3 супи для спалення жиру стануть смачним доповненням до вашої дієти. Ба більше, такі страви є здоровим способом покращити метаболізм, а це сприяє втраті ваги.
Наші супи для спалення жиру містять свіжі овочі. Вони здобули славу як рецепти для швидкого схуднення.

Кажуть, якщо їсти лише ці супи, можна скинути кілька кілограмів за тиждень.

Утім не рекомендовано продовжувати таку дієту довше ніж 7 днів, адже можуть виникнути серйозні проблеми через нестачу поживних речовин. Радимо просто додати їх до свого звичного раціону. Такий варіант менш кардинальний, але здоровий.

Зверніть увагу на ці супи для спалення жиру та додайте їх до своєї дієти.

1. Овочевий суп для спалення жиру

Наш перший рецепт супу для спалення жиру містить овочі, добре знані завдяки високому вмісту антиоксидантів і поживних речовин.

Ми особливо радимо його, якщо ви відчуваєте, що от-от захворієте, і хочете з’їсти щось поживне, щоб стримати хворобу.

Інгредієнти

  • 6 очищених помідорів
  • 6 великих цибулин
  • 2 червоні перці
  • 1 пучок селери
  • 1 капуста середнього розміру
  • Сіль і перець (на ваш смак)

Приготування

  • Наріжте овочі шматочками.
  • Покладіть їх у каструлю з водою та варіть у киплячій воді 30 хвилин.
  • Додайте сіль і перець за смаком.
  • Смачного!

2. Суп із гарбуза, цвітної капусти та кокосового молока для спалення жиру

Другий суп, який ми рекомендуємо в нашому списку, має особливий вершковий присмак завдяки тому, що містить надзвичайно смачне кокосове молоко. Овочі в його складі також містять дуже багато мінералів і води.

Це ідеальний варіант, якщо ви хочете приготувати смачну страву, яка сприятиме втраті ваги.

Інгредієнти

  • 2 столові ложки оливкової олії (32 г)
  • 1 головка цвітної капусти
  • Сіль і перець (на ваш смак)
  • 1 столова ложка коріандру (10 г)
  • 1,5 склянки нарізаної моркви (170 г)
  • 1/4 склянки нарізаної цибулі-шалот (55 г)
  • 2 зубчики часнику
  • 1 пляшка кокосового молока
  • 2 склянки гарбузового пюре (420 г)
  • Концентрований овочевий бульйон
  • 1 склянка води (250 мл)

Приготування

  • Спершу нагрійте духовку до 205 градусів. Покладіть цвітну капусту на деко, додавши до неї оливкову олію, сіль, перець і півложки коріандру.
  • Запікайте цвітну капусту 30-35 хвилин. Переверніть капусту, коли мине половина часу. Вона має стати золотавого кольору.
  • У великій каструлі нагрійте трохи олії на середньому вогні. Додайте цибулю-шалот, моркву та другу половину коріандру.
  • Готуйте їх 3-5 хвилин, часто помішуючи, доки овочі не стануть м’якими.
  • Додайте часник і потримайте на вогні ще хвилину, доки він не стане золотистий.
  • Додайте кокосове молоко та нагрійте його до кипіння.
  • Зменшіть вогонь і потримайте суп на газі ще 5 хвилин.
  • Додайте гарбузове пюре, концентрований овочевий бульйон і склянку води.
  • Тримайте суп на маленькому вогні. Додайте сіль і перець на свій смак.
  • Коли цвітна капуста буде готова, розлийте суп у тарілки та покладіть суцвіття капусти в кожну миску.
  • Насамкінець додайте зверху трохи коріандру.
  • Смачного!

Хочете більше рецептів? Рецепт домашнього йогурту та його переваги

3. Суп із морквою, гарбузом та імбиром для спалення жиру

Ми часто говоримо про те, наскільки корисний імбир. І хоча є багато способів додати його до раціону, радимо звернути увагу на рецепт третього супу, адже це ще один чудовий варіант.

От побачите, він дуже смачний і простий у приготуванні. Крім того, ще й надзвичайно економний.

Інгредієнти

  • 1/2 гарбуза середнього розміру
  • 2 столові ложки оливкової олії (32 г)
  • 1 нарізана цибуля
  • 3 зубчики подрібненого часнику (або на ваш смак)
  • 1 літр води
  • 3 1/4 склянки почищеної, нарізаної моркви (440 г)
  • 1 шматок свіжого очищеного імбиру, тонко нарізаного
  • Сіль, перець і порошок кориці (на ваш смак)

Приготування

  • Спершу нагрійте духовку до 175 градусів. Змастіть жиром деко. Покладіть на нього нарізаний, очищений від насіння гарбуз.
  • Запікайте 30-40 хвилин, доки він не стане м’який.
  • Коли гарбуз охолоне, відділіть м’якуш від шкірки за допомогою великої ложки. Викиньте шкірку.
  • Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні.
  • Додайте нарізану цибулю та часник і готуйте їх доти, доки цибуля не стане прозорою. Не забувайте часто помішувати.
  • Додайте воду, гарбуз, моркву й імбир.
  • Кип’ятіть 20 хвилин або доки морква й імбир не стануть м’якими.
  • Якщо хочете приготувати густіший суп, збийте його блендером, а щоб розвести його – додайте трохи кип’ятку.
  • Насамкінець приправте суп сіллю, перцем і корицею.

Як ви щойно побачили, є кілька супів для спалення жиру, які можна легко та швидко приготувати.

Найкраще те, що всі вони надзвичайно корисні для здоров’я.

  • Пам’ятайте, якщо ви хочете сісти на дієту, яка містить лише супи для спалення жиру, не дотримуйтеся її довше ніж 7 днів.
  • Через тиждень радимо повернутися до збалансованого харчування.
  • Якщо хочете повторити дієту, зачекайте кілька місяців.
  • Так само, якщо вирішите додати ці супи до свого щоденного раціону, не переставайте їсти інші продукти.
Вас також можуть зацікавити