Як приготувати курячі каннеллоні

Окрім смачного рецепта, курячі каннеллоні виділяються завдяки своїй універсальності та часу, необхідному для їх приготування, тому можна насолоджуватися ними в будь-який момент.
Як приготувати курячі каннеллоні

Останнє оновлення: 14 грудня, 2018

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як зробити курячі каннеллоні.

Зрештою, якщо спробувати визначити різновид м’яса, який був би популярним у різних культурах і країнах, безумовно, це буде курятина.

Потрібні інновації, творчості та бажання зробити щось смачне та дуже корисне. Усе це стосується цього рецепта і допоможе вам заощадити час і нагодувати всіх так, як слід.

Безумовно, через всю цю відповідальність, навантаження щоденного стресу та зобов’язання, коли ви повертаєтеся додому, у вас немає енергії, щоб пробувати щось нове. Тим не менш, ви маєте навчитися боротися з цим, і в цьому вам допоможуть курячі каннеллоні.

Крім того, неймовірно те, що каннеллоні можна наповнити буквально будь-чим, що вам найбільше подобається. Це зробить їх ще більш апетитними, тому що ви не знайдете жодного інгредієнта, який не можна додати до них.

Приклад, який ілюструє цю ідею, полягає в тому, що начинка зазвичай складається з овочів, інших видів м’яса, риби або навіть будь-яких залишків, які у вас є в холодильнику.

Через це, і тому, що це добре для вашого здоров’я, сьогодні ми рекомендуємо приготувати цю страву. Є кілька пунктів на її користь: це не складно зробити, це не вимагає складних кроків, а від збирання інгредієнтів до смакування вам знадобиться всього лише 30 хвилин.

Немає виправдання, щоб це не спробувати. Замість того, щоб смажити, запікати або готувати курячу грудку іншим способом, розріжте її на смужки та перетворіть на універсальну, унікальну і дуже смачну страву.

Що потрібно, щоб зробити курячі каннеллоні

Тепер погляньмо на переваги цього курячого рецепта. Якщо ми підкреслюємо важливість хорошого харчування, ви повинні знати, що ви будете їсти.

як приготувати курячі каннеллоні
У цій страві ви знайдете білу цибулю, помідори, солодкі та солоні приправи, такі як мускатний горіх та чорний перець. Усі ці інгредієнти впливають на організм, і, змішані разом, забезпечують калорії, вітаміни та білки.

Окрім тамування голоду і неймовірного смаку, ви також дасте своєму тілу необхідних поживних речовин.

Якщо уважно подивитися, то ви їстимете овочі, тваринні білки та молочні продукти в ідеальних кількостях. Це допоможе нормалізувати травлення. Ви також отримаєте енергію, яка вам знадобиться пізніше, щоб вести активний спосіб життя.

Коли ви сідатимете за стіл, ви будете впевнені, що страва корисна. Будьте кращими кухарями й навчіться готувати курячі каннеллоні.

Отже, приготування смачних та інноваційних страв, подібних до цієї, корисне не тільки для вас, але й для вашої родини.

Інгредієнти

  • 10 каннелоні
  • 3 великі цибулі
  • 6 столові ложки оливкової олії (90 мл)
  • 2 великі курячі грудки
  • 5 столові ложки тертого білого сиру (100 г)
  • 1 столова ложка солі (15 г)
  • 2 нарізані червоні помідори
  • 2 столові ложки мускатного горіху (30 г)
  • 1 пакет крему бешамель (125 г)
  • 1 столова ложка меленого перцю (15 г)

Приготування

  • Поставте середній горщик водою на вогонь і доведіть до кипіння.
  • Після того, як закипіть, додайте нарізану цибулю, сіль та мускатний горіх.
  • В іншому невеликому горщику зробіть соус бешамель і відставте вбік. Ви використаєте його незабаром.
  • Налийте в сковорідку оливкову олію.
  • Покладіть туди попередньо нарізане куряче філе і трохи підсмажте.
  • Вийміть цибулю, коли вона пом’якшає.
  • Після того, як курка трохи підсмажиться, зніміть з вогню.
  • Додайте трохи вареної цибулі та сиру.
  • Добре все перемішайте. Наприкінці додайте порізані помідори.
  • Тепер наповніть каннеллоні сумішшю, яку ви щойно зробили.

Пам’ятайте: цей рецепт не обмежується саме цим. Ви можете додати будь-які начинки, які у вас є, і зробити ці курячі каннеллоні ще смачнішими.



  • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). CANELONES. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Canelones_(comida)].
  • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). CARNE DE POLLO. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Carne_de_pollo].
  • Wikipedia, la enciclopedia libre. (Consulta 2018). ACEITE DE OLIVA. Online [https://es.wikipedia.org/wiki/Aceite_de_oliva].
  • Marangoni F, Corsello G, Cricelli C, et al. Role of poultry meat in a balanced diet aimed at maintaining health and wellbeing: an Italian consensus document. Food Nutr Res. 2015;59:27606. Published 2015 Jun 9. doi:10.3402/fnr.v59.27606
  • Duthie SJ, Duthie GG, Russell WR, et al. Effect of increasing fruit and vegetable intake by dietary intervention on nutritional biomarkers and attitudes to dietary change: a randomised trial. Eur J Nutr. 2018;57(5):1855–1872. doi:10.1007/s00394-017-1469-0

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.