Як приготувати смачний суп з шинкою серрано

Липень 28, 2018
У цій статті ми розповімо вам все, що потрібно знати, щоб зробити чудовий суп з шинкою серрано, в тому числі як правильно змішувати інгредієнти.

Приготувати їжу, яка задовольнить ваші смакові рецептори, не надто складно. Це не обов’язково повинно бути складним завданням. Прикладом є цей смачний і легкий суп з шинкою серрано.

Хоча більшість супів вимагає особливих зусиль, коли йдеться про вибір, приготування та комбінування інгредієнтів, приємно, що в супі з шинкою серрано всі ці кроки є досить простими.

Крім того, харчовий вміст цього рецепту відповідає потребам калорій, протеїнів та мінералів організму.

Яка ж особливість цієї страви? Суміш різних видів білків. Він містить свинину (у формі серранової шинки) та овочі, такі як часник, цибуля та петрушка, які разом задовольняють і живлять організм.

Фактично, цей рецепт містить до 60% овочів, тому він має ідеальний вміст. Варто підкреслити, що цей суп особливо рекомендується людям, які страждають дефіцитом, наприклад, анемією.

З іншого боку, суп з шинкою серрано ідеально підходить для тих, хто шукає енергетичний стимул, щоб вести активний спосіб життя. Він не спричиняє жодної тяжкості, як це можуть зробити інші супи та бульйони.

Як приготувати суп з шинкою серрано

як приготувати суп з шинкою серрано

Цей смачний суп з шинкою серрано надасть вам здорові жири, які потребує ваше тіло, і буде тримати рівень поганого холестерину чи ЛПНЩ в нормі. Крім того, він також містить неймовірний інгредієнт середземноморської кухні: часник.

Інгредієнти

  • 3 яйця
  • 1 велика цибуля (50 г)
  • 7 зубчиків часнику (25 г)
  • 2 гілочки свіжої петрушки
  • Оливкова олія (молодий сорт)
  • 3 столові ложки солі (75 г)
  • 5 середніх помідорів (750 г)
  • 1 склянка цільного мигдалю (100 г)
  • 2 великі склянки шинки серрано (200 г)
  • 4 скибочки пшеничного хліба (300 г)

Приготування

  • По-перше, переконайтеся, що ви добре помили всі овочі.
  • Потім покладіть їх у каструлю з водою на низькому вогні.
  • Залиште їх на 20 хвилин.
  • Коли вода буде майже кипіти, додайте яйця та залиште їх на 10 хвилин.
  • Коли цей процес закінчиться, покладіть яйця на окрему тарілку і почніть їх чистити, а потім нарізати на шматочки.
суп з шинкою серрано: рецепт

  • Потім почистьте часник, переконавшись, що не залишилось шкірки, а потім розчавіть його.
  • Покладіть мигдаль і подрібнений часник на сковорідку та додайте трохи оливкової олії.
  • Нехай часник і мигдаль трохи протушкуються, щоб аромати чудово поєднувалися.
  • Потім дістаньте їх зі сковорідки та відкладіть.
  • За допомогою блендера подрібніть суміш, поки у вас не вийде товста паста. Ви можете додати води, якщо хочете.
  • Після цього виріжте стебла з помідорів і викиньте їх, а потім виріжте невеликий хрест знизу кожного помідора.
  • Потримайте помідори приблизно 2 хвилини в невеликому горщику з окропом, потім злийте його, зніміть шкіру та наріжте їх на маленькі кубики.
  • Пам’ятайте про сковорідку, в якій ви тушили часник і мигдаль? Не мийте її! Замість цього наріжте цибулю невеликими кубиками і починайте смажити їх у тій же сковорідці. Пам’ятайте, що інгредієнтам потрібен певний час, щоб отримати бажаний аромат.
  • Коли цибуля підсмажиться, додайте помідори. Потім готуйте їх разом на низькому вогні протягом 20 хвилин.
  • Тепер ретельно наріжте шинку серрано (або іншу шинку) на маленькі кубики. Ідея полягає в тому, щоб максимально використати кількість шинки.
  • Додайте подрібнену шинку до часнику та мигдалевої пасти і перемішайте, поки вони не будуть добре перемішані.
  • Потім додайте 5 склянок води та приготовані яйця та змішайте всі інгредієнти і залиште готуватися на 15 хвилин.
  • Наріжте хліб на дрібні шматочки і обсмажте його в рослинній олії на сковороді.

Після того, як все трохи охолоне, ви можете подавати суп і насолоджуватися справді смачною та здоровою їжею!

Вас також можуть зацікавити