Здорові десерти, про які ви не пошкодуєте

Якщо ви шукаєте здорові десерти, про які ви не пошкодуєте, ось три смачні рецепти. Вони вам сподобаються!
Здорові десерти, про які ви не пошкодуєте

Останнє оновлення: 19 травня, 2019

Люди, які дотримуються здорового життя, роблять вправи і правильно харчуються, іноді уникають того, що їм подобається, бо бояться калорій або вуглеводів. Саме тому ми створили для вас три здорові десерти, про які ви не пошкодуєте.

Бути дуже активними означає приносити жертви, обмежувати себе і строго дотримуватися плану дієти. Ось чому люди часто вирішують уникати того, що вони люблять, і зосередитися на збереженні здорового тіла.

Але що б ви подумали, якби ми сказали, що ви можете насолоджуватися кількома ласощами, не набираючи ваги та не шкодячи здоров’ю?

Ви все ще можете зробити ваші улюблені десерти. Секрет полягає в тому, щоб знати, як правильно використовувати інгредієнти в рецепті.

Скористайтеся цією нагодою, щоб приготувати здорові десерти та насолоджуватися ними!

Сподіваємося, що вам сподобається.

Три здорові десерти, про які ви не пошкодуєте

1. Малиновий чізкейк

як приготувати здорові десерти
Чізкейк – це десерт, про який ви не пошкодуєте, якщо знаєте, як приготувати його правильно. Це чудовий варіант:

Інгредієнти

  • 1/2 склянки грецького йогурту (100 г)
  • 1 склянка знежиреного вершкового сиру (200 г)
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки знежиреного молока (125 мл)
  • 2 яєчних білки
  • 2 столові ложки меду (50 г)
  • 1 склянка вівса (100 г)
  • 1 стиглий банан
  • 1/2 столової ложки кориці (8 г)
  • 1/2 чашки малини (75 г)
  • 2 столові ложки рідкої стевії (30 мл)
  • 1/4 склянки води (62 мл)

Приготування

  • Перше, що потрібно зробити, це база. Змішайте в мисці вівсяну, корицю і банан.
  • Потім залийте цю суміш у форму, посипану борошном, і поставте в духовку на 10 хвилин при температурі близько 160° C. Потім поставте в холодильник.
  • Змішайте у мисці вершковий сир з молоком, йогуртом і медом.
  • Потім додайте яйця по одному, а потім яєчні білки.
  • Після цього вилийте цю суміш у форму з основою і помістіть в духовку при тій же температурі на 10 хвилин. Покладіть назад у холодильник.
  • Далі покладіть малину, стевію в сковорідку, налийте води. Змішуйте постійно на слабкому вогні, поки не досягнете консистенції, подібної до джему.
  • Нарешті, візьміть форму з чізкейком і полийте зверху товстим шаром малинової суміші.
  • Прикрасьте листям м’яти і подавайте.

2. Неаполітанський флан

як зробити здорові десерти
Флани, як правило, містять багато калорій і вуглеводів, але це здоровий варіант. Зрештою, немає нічого схожого на здоровий десерт, який можна зробити для всієї родини.

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 2 столові ложки меду (50 г)
  • 4 яєчних білки
  • 2 столові ложки ванілі (30 мл)
  • 2 1/4 склянки знежиреного молока (450 мл)
  • 1 чайна ложка стевії (5 мл)
  • 1/4 склянки води (50 мл)

Приготування

  • Спочатку збийте яйця і білки в мисці. Коли утвориться піна, додайте мед і ваніль.
  • Потім додайте молоко і добре перемішайте.
  • Візьміть форму і посипте трохи пшеничним або рисовим борошном, щоб десерт не прилипав. Залийте суміш.
  • Далі поставте в духовку при температурі 180° С приблизно на 30 хвилин. Використовуйте ніж або зубочистку, щоб перевірити, чи готово.
  • Потім поставте сковорідку на середній вогонь і влийте в стевію і воду, поки не утвориться карамель. Вона повинна мати золотистий колір.
  • Пам’ятайте, що це не цукор, тому її колір і текстура дещо відрізнятимуться.
  • Нарешті дістаньте флан з форми і залийте зверху карамеллю.
  • Насолоджуйтеся неаполітанським фланом!

3. Мафіни з шоколадом і бататом

Хто сказав, що не можна насолоджуватися смачними та здоровими мафінами? Люди переконані, що шоколад є синонімом калорій і вуглеводів, але все залежить від його типу і кількості.

Якщо ви візьмете темний шоколад, ви приготуєте десерти, про які ви не пошкодуєте.

Інгредієнти

  • 100 г батата (100 г)
  • 1 столова ложка розпушувача (15 г)
  • 1 миска вівса (100 г)
  • 1/4 склянки знежиреного молока (62 мл)
  • 1 середня плитку темного шоколаду (150 г)
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки есенції ванілі (30 мл)
  • 2 столові ложки меду (50 г)

Приготування

  • По-перше, зваріть батат.
  • Після того стане м’яким, зніміть із вогню, злийте і розімніть.
  • Потім додайте яйця, розпушувач, молоко і овес. Змішайте їх так, щоб не було грудочок.
  • Далі влийте мед і есенцію ванілі. Ви отримаєте дуже густе тісто.
  • Потім посипте форму борошном та розподіліть тісто. Натріть трохи темного шоколаду над кожним мафіном.
  • Поставте їх в духовку на 20-30 хвилин при температурі близько 170° C.
  • Потім вийміть їх і дайте охолонути.

Куштуйте смачні здорові десерти, про які ви не пошкодуєте!




Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.