Як приготувати паніровані баклажани
Є багато способів приготування баклажанів. Якщо ви любите їх, обов’язково спробуйте приготувати ці паніровані баклажани. Безумовно, ви приємно здивуєте своїх друзів і родичів!
Баклажан є овочем, який можна використовувати для багатьох страв. Його також дуже цінують у багатьох культурах. Найкраще те, що ви можете смажити, запікати, робити з них соте.
Баклажан містить кілька флавоноїдів, які допомагають поліпшити пігмент шкіри, а також антиоксидантні властивості. Саме тому дієтологи рекомендують їсти їх, щоб запобігти дегенеративним серцево-судинним захворюванням і навіть для профілактики раку.
Саме тому приготування баклажанів будь-яким способом – безпечний вибір для вашого здоров’я. Ви можете спробувати різноманітні кулінарні прийоми, які посилять їх смак. Крім того, ви можете використовувати свої улюблені приправи, щоб насолодитися цим овочем так, як вам подобається.
Панірування – це кулінарна техніка, що полягає у покритті овочів, м’яса, курятини або риби сухарями перед смаженням на олії, маслі або салі. Однак вам не обов’язково потрібно використовувати хліб для панірування. Ми знаємо, що більшість рецептів, як правило, містить цей інгредієнт, але ви також можете використовувати пшеничне або кукурудзяне борошно.
Ми гарантуємо, що ваші баклажани вийдуть справді смачними за допомогою цієї техніки. Це означає, що вам нема чого втрачати! Дізнайтеся, як приготувати цю страву з баклажанів.
Як приготувати паніровані баклажани
Паніровані баклажані – чудовий рецепт для вегетаріанців.Однак пам’ятайте, що недостатньо приготовані баклажани буде важко буде. Ось чому ми розкриємо секрет, який зробить їх ніжними, щоб ви могли насолоджуватися ними набагато більше.
Якщо ви шукаєте суто вегетаріанські або веганські страви, це ідеальний рецепт для вас. Ви можете зупинитися на останньому варіанті. Для цього треба нарізати баклажани шматочками, а не скибочками, і додати будь-який соус, який вам подобається.
Інгредієнти
- 2 великі баклажани
- 150 г сухарів
- 2 столові ложки солі (30 г)
- 1 столова ложка перцю (15 г)
- ½ столової ложки меленої петрушки (8 г)
- 2 столові ложки бальзамічного оцту (30 мл)
- ¼ чашки оливкової олії (40 мл)
- 1 ½ склянки води (300 мл)
Підготовка
Багато людей не люблять їсти баклажани через їхній присмак. Однак все залежить від того, як ви їх приготуєте, і які спеції використаєте. Ми розповімо вам про те, як зробити чудові паніровані баклажани:
- Баклажани наріжте скибочками
- Потім у велику миску налийте воду і додайте столову ложку солі. Помістіть скибочки баклажана у воду і нехай вони трохи пом’якшаться. Це також гарантуватиме, що баклажани не поглинуть багато олії, що означає, що вони вийдуть більш соковитими.
- Далі в окремій мисці зробіть суміш з бальзамічним оцтом, рештою солі, перцем і петрушкою.
- Після того, як скибочки баклажана трохи пом’якшали, помістіть їх всередину суміші, яку ви щойно зробили, і маринуйте 15 хвилин.
- Потім насипте сухарі на окремій тарілці та добре покрийте ними баклажани.
- Нарешті смажте баклажани в невеликій кількості оливкової олії. Не хвилюйтеся про олію, тому що скибочки баклажанів не поглинуть багато, оскільки ви занурювали їх у воду перед приготуванням.
- Насолоджуйтеся смачними панірованими баклажанами з гарніром на ваш вибір.
Дивіться також: Екстракт баклажана для зменшення рівня холестерину
Додаткові поради
- Якщо ви хочете, щоб скибочки баклажанів мали хрустку текстуру, вам потрібно заморозити їх принаймні за 30 хв перед додаванням приправ та обсмажуванням.
- Якщо ви не хочете використовувати оливкову олію, то можете натомість обрати кокосову олію. Це надасть їм солодкий аромат.
- Вам не потрібно використовувати бальзамічний оцет. Хоча він надає їжі пікантний кислуватий присмак кислотність, замість нього можете використовувати Вустерський або соєвий соус.
- Для людей, яким не подобається смажена їжа: ви можете зробити ці баклажани au gratin (запекти їх). Це зробить цю страву набагато кориснішою.
- NESTLÉ ECUADOR. (2010). Recetario.
- Rotino, G. L., Sala, T., & Toppino, L. (2014). Eggplant. In Alien Gene Transfer in Crop Plants, Volume 2: Achievements and Impacts. https://doi.org/10.1007/978-1-4614-9572-7
- Ullio, L. (2003). Eggplant growing. NSW Agriculture.