Харчова сода: кошмар для фармацевтів
Харчова сода використовується з давніх-давен для здоров’я, краси і чистоти оселі. Цей продукт й надалі досліджують у багатьох країнах по всьому світу. Багато науковців вважає, що він має багато ще невідомих властивостей.
Багатьом людям важко повірити, що такий простий продукт, як харчова сода, може бути більш корисним для поліпшення здоров’я, ніж фармацевтичні препарати. Було доведено, що харчова сода може допомогти боротися з багатьма хворобами. В тому числі з такими хронічними проблемами зі здоров’ям, як рак і діабет.
Насправді, деякі лікарі починають використовувати цей натуральний продукт і рекомендувати його частіше, оскільки він дійсно має багато переваг.
Харчова сода: кошмар для фармацевтів
Люди мають пам’ятати про здатність харчової соди лікувати багато проблем зі здоров’ям. Цей простий продукт використовують онкологи. Адже він може зменшити побічні наслідки хіміотерапії і радіації в таких важливих органах, як нирки і печінка.У багатьох куточках по всьому світу люди почали розбавляти невелику кількість харчової соди у воді. Це дозволяє отримати лужний напій, який лікує ацидоз та інші пов’язані з ним проблеми зі здоров’ям. Усвідомивши переваги харчової соди, працівники швидкої допомоги почали використовувати її для порятунку людських життів.
Було виявлено, що поєднання харчової соди з такими речовинами, як йод і хлорид магнію, утворює потужний засіб, який можна використати в багатьох різних медичних процедурах.
Однією з основних переваг харчової соди є її здатність підлужнювати організм природним шляхом. Коли є недолік іонів бікарбонату, рН крові знижується, що призводить до більшої кількості хвороб і проблем зі здоров’ям через кислотне середовище в організмі. Той факт, що клітини тіла працюють краще в злегка лужному середовищі, підтверджує ефективність харчової соди.
В чому користь харчової соди?
Дієта є ключовим фактором для підтримки належного рівня рН крові. Проте спосіб життя, погане харчування і нездорова їжа, зокрема фаст-фуд, створюють кисле середовище в організмі, що згодом призводить до різних захворювань. Коли рН стає кислим, є великий ризик появи хронічних захворювань. До таких захворювань відносяться рак, гастрит, остеопороз, діабет і серцево-судинні розлади.
У зв’язку з цим, харчова сода є потужним союзником для вашого здоров’я, оскільки вона допомагає транспортувати більше кисню. А далі, розширюючи кровоносні судини в тканинах, сприяє відновленню рН до нормального або злегка лужного рівня. Було доведено, що харчова сода допомагає запобігти серйозним проблемам зі здоров’ям, таким як артрит, подагра, грип, камені в нирках і цукровий діабет.
З огляду на важливі переваги харчової соди для здоров’я, люди можуть почати використовувати її як безпечний і природний спосіб лікування хвороб. Насправді, споживання суміші харчової соди і хлористого магнію запобігає багатьом проблемам зі здоров’ям. Обидва компоненти працюють для ефективного виведення накопичених токсинів і кислот з тканин, клітин і органів.
Харчова сода є кошмаром для фармацевтів завдяки її численним перевагам. Це економний, безпечний і ефективний засіб. Використовуйте його в точних і помірних кількостях.
У будь-якому випадку слід звернутися до лікаря, щоб дізнатися, чи є ризик в споживанні вами харчової соди для поліпшення здоров’я. У деяких людей вона може викликати побічні ефекти, наприклад, спрагу, головний біль, набряки на ногах або слабкість.
- Engelking, L. R. (2010). Textbook of Veterinary Physiological Chemistry, Updated 2/e. Academic Press.
- Feher, J. J. (2017). Quantitative human physiology: an introduction. Academic press.
- Feher, J. (2012). 6.5 – Acid–Base Physiology I: The Bicarbonate Buffer System and Respiratory Compensation. In J. Feher (Ed.), Quantitative Human Physiology (pp. 595–601). Boston: Academic Press. https://doi.org/https://doi.org/10.1016/B978-0-12-382163-8.00065-7
- SODIUM BICARBONATE. WebMD. https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1470/sodium-bicarbonate
- Gerry K. Schwalfenberg. 2011. Journal of Environmental and Public Health. https://www.hindawi.com/journals/jeph/2012/727630/
- Juel, C. (2008), Regulation of pH in human skeletal muscle: adaptations to physical activity. Acta Physiologica, 193: 17-24. doi:10.1111/j.1748-1716.2008.01840.x
- Acidosis. Medline Plus. https://medlineplus.gov/spanish/ency/article/001181.htm
- Fenton TR, Fenton CJ. Evidence does not support the alkaline diet. Osteoporos Int. 2016;27(7):2387–2388. doi:10.1007/s00198-016-3504-z