Насіння авокадо проти целюліту. Як використовувати?
Целюліт є однією з естетичних проблем, яка найчастіше зачіпає жінок. Чоловіки страждають від нього меншою мірою, він частіше розвивається у жінок через постійні гормональні зміни, а одним із способів боротьби є насіння авокадо проти целюліту.
Цей стан характеризується формуванням невеликих вузликів жиру під шкірою, що зовні нагадує апельсинову шкірку.
Це часто трапляється серед людей, які мають надмірну вагу, але це може статися з будь-ким через сидячий спосіб життя, погане харчування та проблеми з лімфатичною системою.
Хоча целюліт не вважають серйозною хворобою, багато людей прагнуть боротися з ним за допомогою різних методів, оскільки вони вважають його непривабливим.
На щастя, поруч із хорошою дієтою та фізичними вправами, є зовнішні засоби захисту, які можуть сприяти його зменшенню.
У цій статті ми хотіли б рекомендувати лікування насінням авокадо, що допомагає поліпшити зовнішній вигляд шкіри завдяки регулярному використанню.
Ви це спробуєте?
Насіння авокадо для боротьби з целюлітом
Використання насіння авокадо як добавки для зменшення целюліту стає дедалі популярнішим. Попри традиційні методи лікування з тією ж метою, цей натуральний інгредієнт дає цікаві результати.- Його ефективність пов’язана зі здатністю стимулювати виведення рідин і поліпшувати кровообіг. Це два чинники, які необхідні для зменшення утворення вузликів жиру та токсинів.
- Він також підтримує процес, який називається ліполіз, що уможливлює розщеплення жирів для їх подальшого виведення з організму.
- Серед іншого, масаж насіння авокадо сприяє активізації лімфатичної системи, яка відповідає за низку процесів, спрямованих на виведення токсинів і відходів, яких організм більше не потребує.
Відвідайте цю статтю: Мед та яблучний оцет для боротьби з целюлітом
Оливкова олія та насіння авокадо проти целюліту
Цей засіб для боротьби з целюлітом із насінням авокадо вимагає лише додавання оливкової олії.Завдяки жирній текстурі він легко наноситься на шкіру, а поживні речовини також дають нам змогу отримати переваги.
Інгредієнти
- 1 насіння авокадо
- 1/4 склянки оливкової олії (50 г)
Підготовка
- Розріжте насіння авокадо навпіл та натріть на кухонній терці.
- Покладіть натертий авокадо в чисту скляну банку та залийте оливковою олією.
- Змішайте інгредієнти дерев’яною лопаткою та закрийте банку.
- Залиште на 3 або 4 дні в прохолодному темному місці.
- Після цього поставте засіб у холодильник.
Застосування
- Прийміть гарячий душ, щоб пори були відкритими й легше вбирали засіб.
- Потім нанесіть пасту на ділянки, уражені целюлітом, робіть легкі колові масажні рухи 10 хвилин.
- Залиште засіб на шкірі ще на 10 хвилин, а потім змийте теплою водою.
- Повторюйте щовечора, перш ніж лягати спати.
Хочете знати більше? Читайте про 7 причин не викидати кісточки з авокадо
Овес, мигдальна олія та насіння авокадо проти целюліту
Інша цікава пропозиція щодо лікування целюліту з цим інгредієнтом полягає в тому, щоб підготувати скраб із вівсом та мигдальною олією.Ця комбінація утворює антицелюлітний засіб, оскільки всі компоненти живлять шкіру та покращують кровообіг.
Інгредієнти
- 1 насіння авокадо
- 2 столові ложки вівса (20 г)
- 5 столові ложки мигдалевої олії (75 г)
Підготовка
- Натріть насіння авокадо.
- Покладіть його в скляну тару та змішайте з вівсом та мигдальною олією.
- Добре змішайте дерев’яною ложкою. Щойно утвориться паста, закрийте банку.
- Залиште постояти 2-3 дні, а потім використовуйте.
Спосіб застосування
- Як і в попередньому випадку, до застосування засобу доцільно прийняти гарячий душ, щоб відкрити пори.
- Візьміть необхідну кількість і нанесіть її на проблемні ділянки, роблячи ніжний масаж 8-10 хвилин.
- Щойно ви закінчите масаж, залиште засіб на шкірі ще на 15 хвилин.
- Промийте теплою водою й ретельно просушіть.
- Повторюйте цю процедуру щонайменше тричі на тиждень, бажано перед сном.
Ви боретеся з целюлітом? Ви хочете поліпшити зовнішній вигляд вашої шкіри? Якщо ви ще не пробували насіння авокадо проти целюліту, знайдіть кілька хвилин, щоб приготувати ці засоби, та перевірте їхні переваги на собі.
Weatherby, L. S. (1934). Composition of Avocado Seed. California Avocado Association Yearbook. https://doi.org/10.1021/ie50264a027