Мед і часник для лікування печінки

07 лютого, 2019
Розріжте зубчики часнику навпіл, щоб їхні властивості краще поєдналися з медом. Обидва інгредієнти мають бути органічними, щоб гарантувати всі переваги.

Цей простий потужний засіб з медом і часником покращить здоров’я печінки. Це природний антибіотик, багатий на антиоксиданти та вітаміни, які можуть регенерувати нездорову або токсичну печінку.

Дуже важливо використовувати настільки чистий і органічний мед, наскільки це можливо. Якщо ви сумніваєтеся, що мед саме такий, то краще не споживати його, адже він може принести більше шкоди, ніж користі.

Просте і дивовижне поєднання органічного часнику і чистого меду забезпечить дивовижний внутрішній баланс, який очистить все ваше тіло і зміцнить імунну систему.

Просто споживайте щодня одну столову ложку цього засобу з медом і часником, щоб побачити результати вже через тиждень. Ви готові почати?

Переваги меду та часнику для лікування печінки

Ніколи не слід забувати про те, що здорова печінка є невіддільною частиною вашого повсякденного життя і загального добробуту.

Це означає, що будь-які шкідливі звички, такі як: вживання тютюну, неправильне харчування, а також сидячий спосіб життя – можуть мати негативні наслідки.

Без сумніву, у вас в минулому вже бували дні, коли тіло було опухлим, вам бракувало енергії, виникав неприємний присмак у роті або відчуття важкості у шлунку. Що ж викликає все це?

Як правило, ці симптоми свідчать про те, що печінка сповнена токсинів і не може ефективно їх позбутися. Але перш ніж йти в аптеку, краще проконсультуватися з лікарем і поліпшити раціон.

  • Здорова печінка сприяє правильному кровообігу і припливу крові. Вона також усуває токсини, які накопичуються в організмі протягом тривалого часу.
  • Вам потрібно пити багато рідини, щоб стимулювати природну детоксикацію.
  • Печінка також потребує належного рівня вітаміну С і антиоксидантів, які допомагають їй регенерувати тканини й оптимізувати роботу.
  • Для зміцнення здоров’я печінки їжте натуральні страви, вільні від оброблених харчових продуктів та таких інгредієнтів, як борошно і цукор.

Часник і мед – це два дивовижні ресурси, які ви можете додати в свій щоденний раціон для подальшого сприяння здорової роботи печінки. Ми пояснимо, як вони працюють.

очищення печінки

Переваги органічного меду для здоров’я печінки

Мед є натуральним помічником для здоров’я. Він багатий на глюкозу, мінерали, антиоксиданти та вітаміни, завдяки яким він є одним з найкорисніших продуктів для печінки.

  • Одна з найкращих властивостей меду в тому, що це природний антибіотик, який бореться із запаленням завдяки вмісту такої сполуки, як інгибін – речовини, яка має антимікробні властивості.
  • Найкращий мед для догляду за печінкою роблять з квітів розмарину. Глюкоза легко засвоюється і миттєво перетворюється в енергію. Таким чином, він не змушує печінку забагато працювати, а також не вимагає забагато глікогену для трансформації.
  • Мед є природним засобом для детоксикації, який зміцнює тканини печінки та сприяє регенерації у людей, які страждають на жирову хворобу печінки.

Проте необхідно ще раз повторити, що обраний вами мед має бути чистим і органічним.

Часник для здоров’я печінки

Часник містить аліцин, який є потужним антиоксидантом, антибіотиком і фунгіцидом, тобто має дивовижні переваги для здоров’я печінки.

  • Багато людей звикли споживати часник натщесерце. Якщо ви побоюєтеся неприємного запаху з рота, просто спробуйте натомість просте і смачне поєднання часнику і меду.
  • Не варто забувати, що часник прекрасно підходить для боротьби з будь-якими патогенними мікроорганізмами, які атакують печінку, а також допомагає усунути токсини, які іноді можуть накопичуватися до небезпечного рівня.
  • Метаболізм грає при цьому велику роль, адже амінокислоти та білки зміцнюють печінку, покращують травлення і борються з поганим холестерином.

Як зробити засіб з медом і часником

мед і часник

Що вам потрібно?

  • 1 скляна пляшка або фляга
  • 1 головка часнику
  • достатньо меду, щоб заповнити скляний контейнер, який ви вибрали

Приготування

  • Перше, що потрібно зробити, – це очистити зубчики часнику. Розріжте їх навпіл гострим ножем. Це допоможе меду поглинути природні лікувальні переваги часнику.
  • Наступний крок дуже легкий. Просто покладіть часник у скляний контейнер і повільно залийте медом.
  • Слідкуйте за тим, щоб не утворювалися пухирі і щоб часник був повністю покритий. Використовуйте ложку, щоб прибрати будь-які повітряні кишені, які могли утворитися.
  • Щільно закрийте контейнер і залиште на один тиждень. Після цього засіб буде готовий до споживання.
  • Просто їжте столову ложку цього засобу з медом і часником щодня для поліпшення стану здоров’я печінки та загального самопочуття.

Це неймовірно ефективно!

  • Liver, E. A. for the S. of the. (2016). Fast facts about liver disease. https://doi.org/10.1007/BF02424977
  • Khan, S. U., Anjum, S. I., Rahman, K., Ansari, M. J., Khan, W. U., Kamal, S., … & Khan, H. U. (2018). Honey: Single food stuff comprises many drugs. Saudi Journal of Biological Sciences, 25(2), 320-325.
  • Kumar, K. S., & Bhowmik, D. (2010). Medicinal uses and health benefits of Honey: An overview. J Chem Pharm Res.
  • Tsai, C. W., Chen, H. W., Sheen, L. Y., & Lii, C. K. (2012). Garlic: Health benefits and actions. BioMedicine (Netherlands). https://doi.org/10.1016/j.biomed.2011.12.002
  • Rivlin, R. S. (2001). Historical perspective on the use of garlic. The Journal of Nutrition. https://doi.org/10.1093/jn/131.3.951S
  • Zou, L., Zhang, R., Gao, H., Xiao, J., & Tipoe, G. L. (2018). Garlic and Liver Diseases. In The Liver (pp. 337-347).