Смачний кіш з овочами та м’яким сиром
У сьогоднішній статті ми розповімо вам про смачний кіш з овочами та м’яким сиром.
Якщо ви хочете приготувати страву, яка поєднує кілька різних овочів геніальним чином, спробуйте цей кіш. Це універсальний спосіб приготувати щось корисне і сповнене необхідних поживних речовин.
Запропонуйте дітям їсти овочі за допомогою кіша
Якщо так, це чудовий варіант. Цей кіш з овочами та м’яким сиром ідеально підходить для цієї мети.
Треба пам’ятати про те, що ми є тим, що ми їмо. На жаль, ми зазвичай їмо багато продуктів, які не підходять для нашого організму. Наприклад, все більше дітей відмовляються їсти овочі.
Безумовно, це викликає велике занепокоєння, і ви не повинні ігнорувати цю проблему. Це може бути тому, що вдома ви не готуєте багато страв з овочів, або тому, що купуєте дітям готові страви або фаст-фуд.
Зрозуміло, що це лише початок проблеми, яка може набагато погіршитися. Однак ви можете змінити ситуацію, спробувавши нові смачні рецепти, як от цей овочевий кіш. Це ідеальне поєднання вуглеводів з овочів та білка з молочних продуктів.
Загалом, це дивовижна страва, яку можна приготувати тільки вдома!
Кіш на ваш смак
Окрім того, ви можете адаптувати цей рецепт до ваших специфічних смаків і додати ті інгредієнти, які, на вашу думку, підійдуть найкраще. У рецепті, який ми вам дамо, ми будемо використовувати цибулю-порей, кабачки, моркву та звичайну цибулю. Однак якщо вам більше подобається броколі, вам варто також її додати.
У будь-якому випадку, це буде смачно. Можна навіть спробувати шпинат та картоплю.
Прочитайте цю статтю: Як приготувати смачний пиріг зі шпинатом і мангольдом
Як приготувати кіш з овочами та м’яким сиром
Почніть з тіста
Цей кіш має хрустку скоринку. Щоб його приготувати, вам знадобляться такі інгредієнти.
Інгредієнти
- 2 склянки пшеничного борошна (240 г)
- 1/2 склянки вершкового масла (100 г)
- 2 яйця
- 1 склянка води (250 мл)
- 1 столова ложка солі (15 г)
Приготування
- Наріжте масло кубиками. В ідеалі воно має бути холодним.
- Руками сформуйте вулкан з пшеничним борошном і насипте решту інгредієнтів всередину.
- Потім треба добре вимісити інгредієнти, приділяючи особливу увагу вершковому маслу. У вас має вийти гладке тісто.
- Помістіть тісто в миску, розрівняйте і накрийте кухонною плівкою.
- Посипте трохи борошна на тісто і за допомогою качалки розкачайте його.
- Помістіть тісто в форму. Переконайтесь, що гладке тісто покриває кожен сантиметр.
- Розігрійте духовку до 1800 С і випікайте протягом 15 хвилин, поки кіш не стане ніжним, але матиме хорошу консистенцію.
Відкрийте для себе: Смачний гарбузовий пиріг з цільнозернового борошна
Начинка
Інгредієнти
- 1 склянка вершків (250 мл)
- 4 яйця
- 1/2 склянки сиру (100 г)
- 2 кабачки
- 2 моркви
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- 1 цибуля-порей
- 2 цибулини
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка мускатного горіха
- 2 столові ложки оливкової олії (30 мл)
Приготування
- Спочатку натріть сир, потім відставте його вбік. Тим часом помийте і поріжте всі овочі.
- Дві столові ложки оливкової олії налийте в сковороду і нагрійте її. Коли нагріється, додайте цибулю і цибулю-порей. Смажте 10 хвилин.
- Повторіть цю процедуру з морквою і через 5 хвилин додайте кабачки.
- Коли всі овочі стануть ніжними, зменште вогонь і дайте їм охолонути при кімнатній температурі.
- Далі збийте яйця, додайте вершки, овочі і сир.
- Приправте мускатним горіхом і перцем.
- Влийте вміст на корж, який ви зробили раніше, і поставте назад в духовку.
- Встановіть духовку на 1800 С і випікайте ще 15 хвилин, поки ви не помітите, що сир підрум’янився.
- Нарешті вийміть з духовки, дайте холонути кілька хвилин і подавайте до столу.
Смачного!