Як легко приготувати яблучний пиріг
Щоб приготувати найпростіший яблучний пиріг, необхідно трішки відійти від класичних рецептів.
Складність з яблучними пирогами не в тому, що вони містять яблука або що їх треба ставити в духовку. Найбільше проблемним елементом є тісто, яке потребує більше часу для підготовки.
Найпростіший яблучний пиріг – це той, у якому корж для рецепту було змінено на печиво «Марія» і вершкове масло. Так можна прискорити процес випікання і дуже легко приготувати яблучний пиріг.
До речі, якщо у вас целіакія (нетерпимість до клейковини) або проблеми, пов’язані з непереносимістю лактози, ви можете замінити декілька інгредієнтів еквівалентами без глютену або лактози.
Варто зауважити, що калорійність рецепту буде залежати від того, скільки його ви з’їсте. Як ми завжди говоримо, річ не в тім, що ви їсте, а в тім – скільки.
Що стосується поживної цінності, яблука відіграють дуже важливу роль для здоров’я. Отже, додавання яблук до пирога не применшує їхню харчову цінність для організму. Насправді, усе зовсім навпаки: вони досі містять вітаміни, мінерали та вуглеводи, які дуже корисні.
Як приготувати найпростіший яблучний пиріг у світі
Модифікуйте свій рецепт яблучного пирога і поліпште його завдяки нашим порадам. Пам’ятайте: завжди можна змінювати та покращувати рецепти!Інгредієнти
- 1 пачка печива “Марія” (240 г)
- 1 ½ столові ложки вершкового масла (30 г)
- 5 середніх яблук
- 1 склянка молока (250 мл)
- 1 склянка пшеничного борошна (120 г)
- 3 столові ложки цукру (45 г)
- 2 столові ложки персикового джему (56 г)
Відкрийте для себе: Смачний гарбузовий пиріг з цільнозернового борошна
Приготування
- Спочатку подрібніть печиво. Для цього можна скористатися блендером або виделкою вручну.
- Потім додайте до подрібненого печива розтоплене масло. Змішайте ложкою і перемішайте.
- Консистенція має бути схожою на мокрий пісок. За необхідності ви можете додати трохи більше розтопленого масла.
- Вилийте цю суміш в форму для пирога. Це буде основа.
- Переконайтеся, що суміш рівномірно вкрила всю поверхню форми.
- Покладіть у блендер ці інгредієнти: три яблука, молоко, борошно і цукор. Змішайте їх дуже добре.
- Потім вилийте суміш на попередньо зроблену основу. Розріжте та очистьте два останні яблука, щоб додати їх до начинки.
- Майже готово! Нагрійте духовку до 180º C, а потім випікайте пиріг 1 годину.
- Дістаньте пиріг. За допомогою щіточки нанесіть варення з персика поверх пирога.
Не пропустіть: Апельсиновий пиріг: 2 рецепти з корисними продуктами
Експерименти на кухні
Найкраще те, що справжня таємниця полягає в зміні коржа для цього пирога. Ідея в тому, що ви матимете таку саму консистенцію з печивом, яку має класичний яблучний пиріг.Проте, якщо хочете, ви завжди можете зробити домашній корж для цього десерту.
- Tarta de manzana. (s.f.). En Wikipedia. Recuperado el 2 de agosto de 2018 de https://es.wikipedia.org/wiki/Tarta_de_manzana
- Boyer, J., & Liu, R. H. (2004, May 12). Apple phytochemicals and their health benefits. Nutrition Journal. https://doi.org/10.1186/1475-2891-3-1