Засіб з харчової соди та меду, щоб покращити здоров’я

Грудень 14, 2018
Щоб скористатися перевагами цього природного засобу, важливо використовувати органічний мед найвищої якості. Таким чином, ви зможете скористатись усіма лікарськими властивостями цієї суміші з харчової соди та меду.

Харчова сода та мед – це два найпоширеніші продукти серед домашніх засобів для різних косметичних і лікарських процедур. Тим не менше, багато людей не знають про чудові властивості, якими володіє засіб з харчової соди та меду.

У цій статті ми розкажемо про те, як ви можете поліпшити своє здоров’я за допомогою суміші з цих двох компонентів. Ви зможете зміцнити свою імунну систему, позбутися токсинів, врегулювати травну систему та ще й покращити стан здоров’я зубів.

Чудовий засіб з харчової соди та меду

Харчова сода

Харчова сода – це такий корисний продукт, який ви можете використовувати для покращення проблем зі здоров’ям та косметичних процедур. Вона є дуже корисною в домашніх умовах.

Хоча, як відомо, харчова сода – це антацид, вона також має багато інших переваг, про які ви повинні знати:

  • Це чудовий алькалізатор. Вона не тільки бореться з гіперкалією шлунку, але й з надлишком кислоти в крові. Це допоможе запобігти будь-якій хворобі.
  • Вона має антибактеріальні та протигрибкові властивості.
  • Харчова сода зменшує зубний камінь і запобігає поганому диханні та гінгівіту.
  • Вона знижує рівень цукру в крові.
  • Харчова сода запобігає зобу і високому вмісту сечової кислоти.
  • Вона прискорює одужання у випадках грипу та простудних захворювань.
харчова сода

Крім того, харчова сода також має важливе значення для широкого кола актуальних потреб та побутових проблем. Серед них такі, харчова сода:

  • Бореться з лупою і видаляє жир зі шкіри голови
  • Відлущує шкіру
  • Може бути засобом для очищення
  • Відбілювач для зубів
  • Усуває плями на шкірі
  • Є природним дезодорантом
  • Нейтралізує неприємні запахи у домі

Мед

мед

Мед – це суперпродукт, який є дуже поживним. Це також засіб для запобігання та лікування багатьох хвороб.

Крім того, мед – це корисний підсолоджувач, він ідеально підходить для заміни білого цукру раз і назавжди. Білий цукор не дає жодної користі та загрожує вашому здоров’ю.

Мед має такі властивості:

  • Це прекрасний засіб від хвороб, таких як грип та простудні захворювання, які впливають на наші верхні дихальні шляхи.
  • Захищає нас від старіння, викликаного вільними радикалами в організмі.
  • Заспокоює нерви та забезпечує енергію, та багато поживних речовин.
  • Запобігає серцево-судинні захворювання.
  • Покращує травлення.
  • Активізує обмін речовин і допомагає швидше схуднути.
  • Сприяє засвоєнню кальцію та магнію, що дуже важливо для дітей та жінок під час менопаузи та вагітності. Він також дуже ефективний для профілактики проблем з кістками та зубами.
  • Усуває надлишок рідини в організмі.
  • Допомагає під час запору, особливо темний мед.
  • Запобігає безсонню і допомагає краще спати.

Крім того, мед можна також застосовувати поверхнево:

  • Дезінфікує рани і прискорює загоєння шрамів.
  • Живить і захищає колір обличчя, якщо застосовувати маску з медом.
  • Додає блиск і м’якість шкірі, як кондиціонер.
  • Зберігає натуральну свіжість шкіри.
  • Запобігає вугрі.

Як приготувати засіб з харчової соди та меду

Ми рекомендуємо використовувати органічний та чистий мед.

Зараз багато видів меду змінюють, вони містять цукор, добавки і навіть антибіотики. Через це ви повинні вибирати мед, який є високоякісним і твердим, щоб зберегти його цілющі властивості.

Інгредієнти

засіб з харчової соди та меду

Інструкція

  • Якщо мед є твердим, нагрійте його у подвійному котлі для розрідження. Він не затвердіє знову.
  • Додайте харчову соду і добре перемішайте.
  • Зберігайте у скляній банці з новою кришкою в кімнатній температурі.

Спосіб використання

Застосовуйте цю суміш з меду та харчової соди таким чином:

  • Натщесерце
  • За півгодини до обіду
  • Через півгодини після вечері

Експерти рекомендують дотримуватися цього лікування як мінімум 3 тижні. На 21-ий день ви можете перервати його вживання і повторити потім, якщо це буде необхідно.

Ідеальним варіантом є споживання цього природного засобу два рази на рік, навесні та восени.

  • Ellingboe, J. L.; Runnels, J. H. (1966). Solubilities of Sodium Carbonate and Sodium Bicarbonate in Acetone-Water and Methanol-Water Mixtures. J. Chem. Eng. Data. 11 (3): 323–324.
  • Alessandra Moro Buronzo.(2011).Las increíbles propiedades del bicarbonato de sodio. Ediciones Obelisco.
  • Graham, J. (1992). The hive and the honey bee. Hamilton (Illinois): Dadant & Sons.
  • 10 Surprising Health Benefits of Honey.

healthline.com/nutrition/10-benefits-of-honey