Фарширована курка з вершковим сиром і часником
Якщо ви хочете приготувати курячу грудку за новим незвичайним рецептом, ми рекомендуємо вам звернути увагу на цю статтю. Ви дізнаєтеся, що таке фарширована курка з вершковим сиром, часником і цибулею. Цей рецепт без сумніву є ідеальним вибором. Його легко приготувати, він недорогий і смачний.
Спробуйте приготувати фаршировану курку вже зараз!
Ви можете не повірити, але ця фарширована курка містить не набагато більше калорій, ніж куряча грудка приготована на грилі. Проте з цією стравою не виникне жодних проблем, доки ви будете дотримуватись здорової дієти з нормальними порціями і здорового способу життя.
Як приготувати фаршировану курку з вершковим сиром, часником і цибулею вдома
Курка – це такий інгредієнт, який легко поєднувати з іншими. Незвично бачити рецепти, у яких поєднуються фрукти, овочі, інші види м’яса або навіть цукор, щоб надати більше контрасту та універсальності під час приготування.
У цьому рецепті курку потрібно загорнути у смужки бекону, щоб надати їй хрустку текстуру. Це також додає соковитості, яка відчувається після приготування її в духовці.
Для того, щоб отримати цей чудовий ефект, вам знадобиться вершкове масло. Також вершковий сир надасть курці колір і карамелізований вигляд.
Фарширована курка з вершковим сиром, часником і цибулею: рецепт
Інгредієнти
- 1 пачка вершкового сиру (250 г)
- 2 столові ложки подрібненої цибулі (30 г)
- 1 столова ложка часнику (15 г)
- 4 курячі грудки без шкірки та кісток (близько 900 г)
- 10 смужок бекону (близько 300 г)
- 1 ½ ст. вершкового масла (30 г)
- 4 зубочистки
Інструкція
- По-перше, промийте курячі грудки водою.
- Видаліть всю шкірку і залиште лише м’яса, покладіть його на дерев’яну дошку.
- Потім у мисці середніх розмірів змішайте ці інгредієнти: 6 столових ложок вершкового сиру, цибулю і часник.
- Мішайте дерев’яною ложкою, доки не отримаєте однорідну масу.
- Розділіть суміш на чотири частини, по одній на кожну курячу грудку.
- Помістіть кульку додаткового вершкового сиру і частину суміші в центр кожної грудки.
- Загорніть курячі грудки, накрийте 2 ½ смужки бекону і закріпіть дерев’яними зубочистками.
- Повторіть цю процедуру для всіх курячих грудок.
- Нарешті, помістіть курячі грудки в духовку при температурі 175° C на 30 хвилин або до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
Насолоджуйтеся цією смачною стравою та пригостіть усю сім’ю!