Фарширована курка з вершковим сиром і часником

Травень 9, 2019
Фарширована курка з вершковим сиром - це соковитий і смачний рецепт приготування грудки та урізноманітити її смак. Дізнайтеся деталі у статті!

Якщо ви хочете приготувати курячу грудку за новим незвичайним рецептом, ми рекомендуємо вам звернути увагу на цю статтю. Ви дізнаєтеся, що таке фарширована курка з вершковим сиром, часником і цибулею. Цей рецепт без сумніву є ідеальним вибором. Його легко приготувати, він недорогий і смачний.

Спробуйте приготувати фаршировану курку вже зараз!

фарширована курка з вершковим сиром

Ви можете не повірити, але ця фарширована курка містить не набагато більше калорій, ніж куряча грудка приготована на грилі. Проте з цією стравою не виникне жодних проблем, доки ви будете дотримуватись здорової дієти з нормальними порціями і здорового способу життя.

Як приготувати фаршировану курку з вершковим сиром, часником і цибулею вдома

рецепт курки

Курка – це такий інгредієнт, який легко поєднувати з іншими. Незвично бачити рецепти, у яких поєднуються фрукти, овочі, інші види м’яса або навіть цукор, щоб надати більше контрасту та універсальності під час приготування.

У цьому рецепті курку потрібно загорнути у смужки бекону, щоб надати їй хрустку текстуру. Це також додає соковитості, яка відчувається після приготування її в духовці.

Для того, щоб отримати цей чудовий ефект, вам знадобиться вершкове масло. Також вершковий сир надасть курці колір і карамелізований вигляд.

Фарширована курка з вершковим сиром, часником і цибулею: рецепт

Інгредієнти

  • 1 пачка вершкового сиру (250 г)
  • 2 столові ложки подрібненої цибулі (30 г)
  • 1 столова ложка часнику (15 г)
  • 4 курячі грудки без шкірки та кісток (близько 900 г)
  • 10 смужок бекону (близько 300 г)
  • 1 ½ ст. вершкового масла (30 г)
  • 4 зубочистки

Інструкція

  1. По-перше, промийте курячі грудки водою.
  2. Видаліть всю шкірку і залиште лише м’яса, покладіть його на дерев’яну дошку.
  3. Потім у мисці середніх розмірів змішайте ці інгредієнти: 6 столових ложок вершкового сиру, цибулю і часник.
  4. Мішайте дерев’яною ложкою, доки не отримаєте однорідну масу.
  5. Розділіть суміш на чотири частини, по одній на кожну курячу грудку.
  6. Помістіть кульку додаткового вершкового сиру і частину суміші в центр кожної грудки.
  7. Загорніть курячі грудки, накрийте 2 ½ смужки бекону і закріпіть дерев’яними зубочистками.
  8. Повторіть цю процедуру для всіх курячих грудок.
  9. Нарешті, помістіть курячі грудки в духовку при температурі 175° C на 30 хвилин або до тих пір, поки бекон не стане хрустким.

Насолоджуйтеся цією смачною стравою та пригостіть усю сім’ю!