Найкращі рецепти для сніданку, щоб бути в формі

Завдяки цим смачним рецептам для сніданку ви зможете підтримувати здоровий спосіб життя і виглядати чудово. Ми надаємо найкращий вибір для того, щоб повернути себе у форму, і також вони дуже смачні.
Найкращі рецепти для сніданку, щоб бути в формі

Останнє оновлення: 21 січня, 2019

Ми всі знаємо, що мати гарний вигляд – легко, якщо вести здоровий спосіб життя, що набагато важливіше ніж будь-яка естетична мотивація. Однак приготувавши ці смачні рецепти для сніданку, ви зможете не тільки вести здоровий спосіб життя, а також виглядати чудово у своєму новому купальнику, який ви купили для літнього відпочинку.

Перш ніж ми почнемо, пам’ятайте, що завжди корисно додавати інші ранкові заходи до цих здорових і смачних сніданків, щоб схуднути. Якщо ваша головна мета полягає в тому, щоб виглядати краще, ми також пропонуємо вам тренуватися.

Неважливо, якщо у вас не дуже спортивне тіло або ви не маєте багато вільного часу, є також інші варіанти, такі як приємна щоденна прогулянка.

Нижче ми покажемо найкращі рецепти для хорошої фігури, і, крім того, вони дуже смачні.

Найкращі рецепти для сніданку

1. Омлет з козячим сиром і зеленню

омлет з козячим сиром і зеленню

Інгредієнти:

  • 3 збитих яйця
  • 1 столова ложка (15 г) зелені
  • 1 столова ложка (15 г) несоленого масла
  • 50 г козячого сиру

Приготування

  • Змішайте всі інгредієнти, крім масла та козячого сиру.
  • Нагрійте вершкове масло в сковороді, і, коли воно розтане, додайте суміш в каструлю.
  • Почекайте, поки не утвориться омлет, а потім покладіть зверху козячий сир та розріжте омлет навпіл.
  • Готуйте ще одну хвилину, поки сир не розтане.
  • Насолоджуйтесь!

2. Вафлі з яйцями та зеленню

Інгредієнти:

  • 2 збиті яйця
  • 100 г броколі нарізати на дрібні шматочки
  • 1 маленький помідор, нарізаний кубиками
  • Сіль і перець за смаком
  • 1 столова ложка (15 г) розплавленого несоленого масла

Приготування

  • Змішайте всі інгредієнти та заливайте суміш у вафельну машину.
  • Зачекайте декілька хвилин, поки вафлі не приготуються.

3. Веганський йогурт і банан

веганський йогурт і банан

Інгредієнти:

  • 1 банан
  • 1/2 склянки (125 мл) мигдалевого молока
  • 20 г насіння чіа
  • 20 г кеш’ю
  • Щіпка кориці
  • Стевія за смаком (на бажання)

Приготування

  • Замочіть насіння чіа протягом двадцяти хвилин в чотирьох ложках мигдалевого молока.
  • Замочіть горіхи кеш’ю у воді.
  • Вилийте обидва продукти в кухонний комбайн.
  • Перемішуйте, поки суміш не досягне бажаної консистенції.

4. Смузі з авокадо

Інгредієнти

  • 1 пакетик зеленого чаю
  • 100 мл гарячої води
  • 1/2 авокадо
  • 125 мл грецького йогурту
  • 10 г стевії
  • 300 мл мигдалевого молока

Приготування

  • Заварюйте зелений чай у гарячій воді три хвилини.
  • Почистіть і наріжте авокадо.
  • Покладіть всі інгредієнти в блендер.
  • Перемішуйте доти, доки всі інгредієнти не будуть добре змішані.
  • Подавайте.

5. Млинці з бананом

рецепти для сніданку: млинці з бананом

Інгредієнти

  • 3 стиглі м’які банани
  • 100 грамів масла
  • 1 столова ложка меду

Приготування

  • Додайте до суміші для млинців банани.
  • Після того, як ви це зробили, обсмажте млинці в маслі, один за одним, приблизно протягом двох хвилин.
  • Подавайте з медом.

6. Домашні батончики зі злаків

Інгредієнти

  • Олія
  • 250 мл арахісового масла
  • 80 мл меду
  • 2 склянки (400 г) рисових злаків
  • 1/2 склянки (50 г) вівса
  • 25 г родзинок та ягід

Приготування

  • Змішайте та нагрівайте медово-арахісове масло, доки не утвориться гладка паста.
  • Додайте решту інгредієнтів.
  • Візьміть папір для випічки та вийміть лоток для випічки. Змастіть його маслом.
  • Помістіть суміш в лоток для випічки і розподіліть по всій поверхні, використовуючи обидві руки.
  • Помістіть лоток в холодильник на одну годину.
  • Дістаньте, розріжте рулет на частини і насолоджуйтесь!

7. Папая та ананасовий смузі

папая та ананасовий смузі

Інгредієнти:

  • 1 склянка (225 г) ананасових шматків
  • 1/2 склянки (120 г) шматків папаї
  • 1/2 склянки (125 мл) кубиків льоду
  • 60 мл меду

Приготування

  • Додайте всі інгредієнти в блендер та перемішуйте, поки маса не стане однорідною.
  • Подавайте відразу.

8. Шпинат, козячий сир, салат з беконом

Інгредієнти:

  • 225 г смаженого бекону, нарізаного на шматочки
  • 300 г шпинату (треба помити)
  • 60 г козячого сиру
  • 1 склянка (200 г) волоських горіхів
  • Сіль і перець за смаком

Приготування

  • Покладіть всі інгредієнти в миску.
  • Змішайте.
  • Приправте сіллю та перцем за смаком.

9. Твердий сир на грилі з орегано
сир Панела на грилі з орегано

Інгредієнти

  • 250 г твердого нежирного сиру
  • 1 маленький помідор, нарізаний
  • Орегано на смак

Приготування

  • Заверніть в сир орегано і шматочки помідору, і смажте на грилі на середньому вогні.
  • Смажте на грилі по п’ять хвилин з кожної сторони.
  • Зніміть з вогню та подавайте.

10. Рецепти для сніданку з бананом і йогуртом

Інгредієнти:

Приготування

  • Покладіть скибочки банана на тарілку.
  • Налийте йогурт на банан.
  • Насолоджуйтесь!

Ці чудові рецепти для сніданку допоможуть вам правильно харчуватися і мати гарний вигляд!



  • Timlin M, Pereira M. (2007); Breakfast frequency and quality in the etiology of adult obesity and chronic diseases; Nutrition Reviews, 65: 268-281.
  • Ortega RM, Redondo MR, Lopez-Sobaler AM, Quintas ME, Zamora MJ, Andres P, Encinas-Sotillos A, (1996) Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents. J Am Coll Nutr.
  • Cho S, Dietrich M, Brown C, Clark C, Block G (2013); The effect of breakfast type on total daily energy intake and body mass index: results from the third National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES III).
  • Sepe L, Argüello A. Recent advances in dairy goat products. Asian-Australas J Anim Sci. 2019;32(8):1306–1320. doi:10.5713/ajas.19.0487
  • Vasanthi, H., Mukherjee, S., & Das, D. (2009). Potential Health Benefits of Broccoli- A Chemico-Biological Overview. Mini-Reviews in Medicinal Chemistry9(6), 749–759. https://doi.org/10.2174/138955709788452685
  • Mäkinen, O. E., Wanhalinna, V., Zannini, E., & Arendt, E. K. (2016). Foods for Special Dietary Needs: Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products. Critical Reviews in Food Science and Nutrition56(3), 339–349. https://doi.org/10.1080/10408398.2012.761950
  • Dreher ML, Davenport AJ. Hass avocado composition and potential health effects. Crit Rev Food Sci Nutr. 2013;53(7):738–750. doi:10.1080/10408398.2011.556759
  • Singh, B., Singh, J. P., Kaur, A., & Singh, N. (2016, September 1). Bioactive compounds in banana and their associated health benefits – A review. Food Chemistry. Elsevier Ltd. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.03.033
  • Fernandez MA, Marette A. Potential Health Benefits of Combining Yogurt and Fruits Based on Their Probiotic and Prebiotic Properties. Adv Nutr. 2017;8(1):155S–164S. Published 2017 Jan 17. doi:10.3945/an.115.011114

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.