Найкращі рецепти для сніданку, щоб бути в формі
Ми всі знаємо, що мати гарний вигляд – легко, якщо вести здоровий спосіб життя, що набагато важливіше ніж будь-яка естетична мотивація. Однак приготувавши ці смачні рецепти для сніданку, ви зможете не тільки вести здоровий спосіб життя, а також виглядати чудово у своєму новому купальнику, який ви купили для літнього відпочинку.
Перш ніж ми почнемо, пам’ятайте, що завжди корисно додавати інші ранкові заходи до цих здорових і смачних сніданків, щоб схуднути. Якщо ваша головна мета полягає в тому, щоб виглядати краще, ми також пропонуємо вам тренуватися.
Неважливо, якщо у вас не дуже спортивне тіло або ви не маєте багато вільного часу, є також інші варіанти, такі як приємна щоденна прогулянка.
Нижче ми покажемо найкращі рецепти для хорошої фігури, і, крім того, вони дуже смачні.
Найкращі рецепти для сніданку
1. Омлет з козячим сиром і зеленню
Інгредієнти:
- 3 збитих яйця
- 1 столова ложка (15 г) зелені
- 1 столова ложка (15 г) несоленого масла
- 50 г козячого сиру
Приготування
- Змішайте всі інгредієнти, крім масла та козячого сиру.
- Нагрійте вершкове масло в сковороді, і, коли воно розтане, додайте суміш в каструлю.
- Почекайте, поки не утвориться омлет, а потім покладіть зверху козячий сир та розріжте омлет навпіл.
- Готуйте ще одну хвилину, поки сир не розтане.
- Насолоджуйтесь!
2. Вафлі з яйцями та зеленню
Інгредієнти:
- 2 збиті яйця
- 100 г броколі нарізати на дрібні шматочки
- 1 маленький помідор, нарізаний кубиками
- Сіль і перець за смаком
- 1 столова ложка (15 г) розплавленого несоленого масла
Приготування
- Змішайте всі інгредієнти та заливайте суміш у вафельну машину.
- Зачекайте декілька хвилин, поки вафлі не приготуються.
3. Веганський йогурт і банан
Інгредієнти:
- 1 банан
- 1/2 склянки (125 мл) мигдалевого молока
- 20 г насіння чіа
- 20 г кеш’ю
- Щіпка кориці
- Стевія за смаком (на бажання)
Приготування
- Замочіть насіння чіа протягом двадцяти хвилин в чотирьох ложках мигдалевого молока.
- Замочіть горіхи кеш’ю у воді.
- Вилийте обидва продукти в кухонний комбайн.
- Перемішуйте, поки суміш не досягне бажаної консистенції.
4. Смузі з авокадо
Інгредієнти
- 1 пакетик зеленого чаю
- 100 мл гарячої води
- 1/2 авокадо
- 125 мл грецького йогурту
- 10 г стевії
- 300 мл мигдалевого молока
Приготування
- Заварюйте зелений чай у гарячій воді три хвилини.
- Почистіть і наріжте авокадо.
- Покладіть всі інгредієнти в блендер.
- Перемішуйте доти, доки всі інгредієнти не будуть добре змішані.
- Подавайте.
5. Млинці з бананом
Інгредієнти
- 3 стиглі м’які банани
- 100 грамів масла
- 1 столова ложка меду
Приготування
- Додайте до суміші для млинців банани.
- Після того, як ви це зробили, обсмажте млинці в маслі, один за одним, приблизно протягом двох хвилин.
- Подавайте з медом.
6. Домашні батончики зі злаків
Інгредієнти
- Олія
- 250 мл арахісового масла
- 80 мл меду
- 2 склянки (400 г) рисових злаків
- 1/2 склянки (50 г) вівса
- 25 г родзинок та ягід
Приготування
- Змішайте та нагрівайте медово-арахісове масло, доки не утвориться гладка паста.
- Додайте решту інгредієнтів.
- Візьміть папір для випічки та вийміть лоток для випічки. Змастіть його маслом.
- Помістіть суміш в лоток для випічки і розподіліть по всій поверхні, використовуючи обидві руки.
- Помістіть лоток в холодильник на одну годину.
- Дістаньте, розріжте рулет на частини і насолоджуйтесь!
7. Папая та ананасовий смузі
Інгредієнти:
- 1 склянка (225 г) ананасових шматків
- 1/2 склянки (120 г) шматків папаї
- 1/2 склянки (125 мл) кубиків льоду
- 60 мл меду
Приготування
- Додайте всі інгредієнти в блендер та перемішуйте, поки маса не стане однорідною.
- Подавайте відразу.
8. Шпинат, козячий сир, салат з беконом
Інгредієнти:
- 225 г смаженого бекону, нарізаного на шматочки
- 300 г шпинату (треба помити)
- 60 г козячого сиру
- 1 склянка (200 г) волоських горіхів
- Сіль і перець за смаком
Приготування
- Покладіть всі інгредієнти в миску.
- Змішайте.
- Приправте сіллю та перцем за смаком.
9. Твердий сир на грилі з орегано
Інгредієнти
- 250 г твердого нежирного сиру
- 1 маленький помідор, нарізаний
- Орегано на смак
Приготування
- Заверніть в сир орегано і шматочки помідору, і смажте на грилі на середньому вогні.
- Смажте на грилі по п’ять хвилин з кожної сторони.
- Зніміть з вогню та подавайте.
10. Рецепти для сніданку з бананом і йогуртом
Інгредієнти:
- 250 г йогурту
- 1 банан, нарізаний
Приготування
- Покладіть скибочки банана на тарілку.
- Налийте йогурт на банан.
- Насолоджуйтесь!
Ці чудові рецепти для сніданку допоможуть вам правильно харчуватися і мати гарний вигляд!
- Timlin M, Pereira M. (2007); Breakfast frequency and quality in the etiology of adult obesity and chronic diseases; Nutrition Reviews, 65: 268-281.
- Ortega RM, Redondo MR, Lopez-Sobaler AM, Quintas ME, Zamora MJ, Andres P, Encinas-Sotillos A, (1996) Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents. J Am Coll Nutr.
- Cho S, Dietrich M, Brown C, Clark C, Block G (2013); The effect of breakfast type on total daily energy intake and body mass index: results from the third National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES III).
- Sepe L, Argüello A. Recent advances in dairy goat products. Asian-Australas J Anim Sci. 2019;32(8):1306–1320. doi:10.5713/ajas.19.0487
- Vasanthi, H., Mukherjee, S., & Das, D. (2009). Potential Health Benefits of Broccoli- A Chemico-Biological Overview. Mini-Reviews in Medicinal Chemistry, 9(6), 749–759. https://doi.org/10.2174/138955709788452685
- Mäkinen, O. E., Wanhalinna, V., Zannini, E., & Arendt, E. K. (2016). Foods for Special Dietary Needs: Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 56(3), 339–349. https://doi.org/10.1080/10408398.2012.761950
- Dreher ML, Davenport AJ. Hass avocado composition and potential health effects. Crit Rev Food Sci Nutr. 2013;53(7):738–750. doi:10.1080/10408398.2011.556759
- Singh, B., Singh, J. P., Kaur, A., & Singh, N. (2016, September 1). Bioactive compounds in banana and their associated health benefits – A review. Food Chemistry. Elsevier Ltd. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.03.033
- Fernandez MA, Marette A. Potential Health Benefits of Combining Yogurt and Fruits Based on Their Probiotic and Prebiotic Properties. Adv Nutr. 2017;8(1):155S–164S. Published 2017 Jan 17. doi:10.3945/an.115.011114