Завдяки цим смачним рецептам для сніданку ви зможете підтримувати здоровий спосіб життя і виглядати чудово. Ми надаємо найкращий вибір для того, щоб повернути себе у форму, і також вони дуже смачні.
Останнє оновлення: 21 січня, 2019
Ми всі знаємо, що мати гарний вигляд – легко, якщо вести здоровий спосіб життя, що набагато важливіше ніж будь-яка естетична мотивація. Однак приготувавши ці смачні рецепти для сніданку, ви зможете не тільки вести здоровий спосіб життя, а також виглядати чудово у своєму новому купальнику, який ви купили для літнього відпочинку.
Перш ніж ми почнемо, пам’ятайте, що завжди корисно додавати інші ранкові заходи до цих здорових і смачних сніданків, щоб схуднути. Якщо ваша головна мета полягає в тому, щоб виглядати краще, ми також пропонуємо вам тренуватися.
Неважливо, якщо у вас не дуже спортивне тіло або ви не маєте багато вільного часу, є також інші варіанти, такі як приємна щоденна прогулянка.
Нижче ми покажемо найкращі рецепти для хорошої фігури, і, крім того, вони дуже смачні.
Найкращі рецепти для сніданку
1. Омлет з козячим сиром і зеленню
Інгредієнти:
3 збитих яйця
1 столова ложка (15 г) зелені
1 столова ложка (15 г) несоленого масла
50 г козячого сиру
Приготування
Змішайте всі інгредієнти, крім масла та козячого сиру.
Нагрійте вершкове масло в сковороді, і, коли воно розтане, додайте суміш в каструлю.
Почекайте, поки не утвориться омлет, а потім покладіть зверху козячий сир та розріжте омлет навпіл.
Ці чудові рецепти для сніданку допоможуть вам правильно харчуватися і мати гарний вигляд!
Timlin M, Pereira M. (2007); Breakfast frequency and quality in the etiology of adult obesity and chronic diseases; Nutrition Reviews, 65: 268-281.
Ortega RM, Redondo MR, Lopez-Sobaler AM, Quintas ME, Zamora MJ, Andres P, Encinas-Sotillos A, (1996) Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents. J Am Coll Nutr.
Cho S, Dietrich M, Brown C, Clark C, Block G (2013); The effect of breakfast type on total daily energy intake and body mass index: results from the third National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES III).
Sepe L, Argüello A. Recent advances in dairy goat products. Asian-Australas J Anim Sci. 2019;32(8):1306–1320. doi:10.5713/ajas.19.0487
Vasanthi, H., Mukherjee, S., & Das, D. (2009). Potential Health Benefits of Broccoli- A Chemico-Biological Overview. Mini-Reviews in Medicinal Chemistry, 9(6), 749–759. https://doi.org/10.2174/138955709788452685
Mäkinen, O. E., Wanhalinna, V., Zannini, E., & Arendt, E. K. (2016). Foods for Special Dietary Needs: Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 56(3), 339–349. https://doi.org/10.1080/10408398.2012.761950
Dreher ML, Davenport AJ. Hass avocado composition and potential health effects. Crit Rev Food Sci Nutr. 2013;53(7):738–750. doi:10.1080/10408398.2011.556759
Singh, B., Singh, J. P., Kaur, A., & Singh, N. (2016, September 1). Bioactive compounds in banana and their associated health benefits – A review. Food Chemistry. Elsevier Ltd. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.03.033
Fernandez MA, Marette A. Potential Health Benefits of Combining Yogurt and Fruits Based on Their Probiotic and Prebiotic Properties. Adv Nutr. 2017;8(1):155S–164S. Published 2017 Jan 17. doi:10.3945/an.115.011114
Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.