Свиняча корейка з блакитним сиром: смачний рецепт

Ця свиняча корейка з блакитним сиром - унікальний і смачний рецепт, який точно порадує ваших гостей. Дізнайтеся далі, як її приготувати!
Свиняча корейка з блакитним сиром: смачний рецепт

Останнє оновлення: 25 січня, 2019

Якщо ви любите інтенсивні аромати, молочні продукти і хочете дізнатися, як можна приготувати свинину по-іншому, вам сподобається свиняча корейка з блакитним сиром. Це дуже цікавий рецепт.

Ми вибрали цей сир, тому що коли він тане, то має смачний аромат і кремову текстуру, яка чудово підходить для цього виду м’яса.

Ми не будемо використовувати сковороду, щоб приготувати свинячу корейку з блакитним сиром. Натомість потрібно використовувати духовку. Таким чином, ви отримаєте смачне блюдо менш ніж за шістдесят хвилин. Крім того, цей рецепт досить соковитий завдяки інгредієнтам, які для нього потрібні.

Ось що потрібно зробити, щоб приготувати цю страву.

Свиняча корейка з блакитним сиром

блакитний сир

Інгредієнти (для 3 або 4 осіб)

  • ¼ склянки смаженої цибулі (50 г)
  • ¼ склянки білого вина (50 мл)
  • 5 шматків філе свинячої вирізки (750 г)
  • ½ склянки вершків (125 мл)
  • 1 чайна ложка паприки (5 г)
  • Приправи: морська сіль, прованські трави
  • Оливкова олія (необхідна кількість)
  • 2 ½ склянки блакитного сиру (500 г приблизно)
  • Додатково: свіжа петрушка, масло.

Приготування

  1. Для початку розігрійте духовку до 200°C.
  2. Очистьте філе свинячої вирізки і покладіть його у форму для випікання. Поклавши, приправте великою кількістю солі і оливкової олії.
  3. Відставте на 10 – 15 хвилин. Після цього часу посипте гарячою паприкою.
  4. Випікайте філе протягом 20 хвилин у температурі 220 ° С.
  5. Після перших 15 хвилин дістаньте форму для випікання з духовки і залийте м’ясо білим вином. Поставте форму для випікання назад.
  6. Наріжте блакитний сир на тонкі скибочки.
  7. Готуйте вершки у каструлі на середньому вогні. Перш ніж закипить, додайте шматочки синього сиру.
  8. Перемішуйте постійно, щоб обидва інгредієнти добре перемішалися і почали формувати крем.
  9. Коли крем стане досить густим, додайте трави Прованс і продовжуйте перемішувати на слабкому вогні близько 2 або 3 хвилин. Якщо соус буде недостатньо густий, додайте трохи масла або вершків.
  10. Після того, як свиняча корейка буде готовою, вимкніть духовку, дістаньте форму для випікання і залийте м’ясо сирним соусом.
  11. Під час подачі можна прикрасити ще однією щіпкою трави Прованс і покласти трохи свіжої петрушки.

Ідеальний гарнір для такої свинини має бути м’яким, щоб сирний соус залишався головним інгредієнтом. Зважаючи на це, ми вирішили запропонувати рецепт, який чудово підійде до цієї страви:

Яблучне пюре для свинячої корейки з блакитним сиром

яблучне пюре

Інгредієнти (для 3-4 осіб)

  • 1 паличка кориці
  • 8 червоних яблук
  • 1 склянка води (250 мл)
  • ½ склянки цукру або меду (100 г)
  • Необов’язково: сік 1 лимона

Приготування

  1. Вимийте і очистьте яблука. Викиньте середину яблук і розріжте яблука на тонкі смужки.
  2. Помістіть яблука в каструлю з водою і нагрійте на сильному вогні.
  3. Коли вода закипить, зменште вогонь і додайте паличку кориці, лимонний сік і цукор. Продовжуйте перемішування, щоб добре змішати всі інгредієнти.
  4. Нехай все готується приблизно від 40 до 45 хвилин.
  5. Після закінчення цього часу вимкніть вогонь, вийміть паличку кориці з каструлі і налийте яблучне пюре в контейнер.
  6. Перемішайте за допомогою ручного блендера. Ідея в тому, щоб отримати густу і однорідну суміш.
  7. Вилийте пюре в миску і покладіть паличку кориці всередину.
  8. Ви можете подавати яблучне пюре гарячим або холодним.

Інший гарнір, який також ідеально підходить для свинячої корейки з блакитним сиром – домашня картопля фрі. Ви можете подавати її з щіпкою солі або паприки. Вона чудово смакує зі свининою.

Спробуйте приготувати цю страву вже сьогодні і порадуйте своїх близьких!


Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.