Як приготувати смачне та просте вершкове печиво
Приготування домашніх солодощів – це хороша можливість розвинути свої навички кулінарії. Це також ідеальний привід приготувати смачні десерти, як-от таке просте та смачне вершкове печиво! Коли ви готуєте його своїми руками, воно смакує ще краще.
У вас є сімейні спогади про випікання печива, тістечок, кексів чи тортів на День народження? Приготування цього печива нагадає вам усі ці спогади дитинства.
Нижче ми наведемо покрокові інструкції, як зробити це дивовижне печиво. Перш ніж почати, треба дещо пояснити.
Деякі з причин, чому це печиво так легко готувати:
- Воно не прилипає ані до форм, ані до деко.
- Для його приготування потрібно небагато інгредієнтів.
- Для його приготування не потрібно багато часу.
- Воно ідеально підходить для навчання дітей домашнього випікання.
- Це печиво ідеально підходить для приготування з дітьми, оскільки вони не будуть їсти інші продукти з великою кількістю рафінованого цукру, що шкодить здоров’ю.
Тепер почнімо.
Вершкове печиво: простий рецепт
Інгредієнти
- 4 склянки звичайного борошна (480 г)
- 1 склянка вершків (рідких) (250 мл)
- 2 яйця
- 1 і 1/2 склянки цукру (180 г)
- 1 столова ложка розпушувача (15 г)
- 2 щіпки солі (10 г)
- пергамент або папір для випічки
- качалка
Відкрийте для себе: Корисне печиво з кунжутом, насінням льону та вівсянкою
Приготування:
1. Тісто
- Спочатку в мисці середнього розміру змішайте борошно, розпушувач і сіль.
- Тепер в іншій мисці збийте яйця разом з цукром, поки вони не перетворяться на піну.
- Потім потроху вмішайте вершки в суміш.
- Далі за допомогою виделки змішайте інгредієнти з двох мисок разом, поки маса не стане липкою і густою.
- Щойно утвориться тісто, сформуйте кульки, а потім покладіть їх у холодильник хоча б на одну годину.
- Після того, як кульки охолонуть, розріжте їх на три шматочки.
- Тепер посипте качалку борошном. Качалка допоможе розкатати тісто. Дуже важливо, щоб ви постійно тримали борошно на качалці, інакше тісто пристане до неї.
- Тепер розкатайте тісто, але будьте обережні, щоб воно не стало занадто тонким.
2. Вирізання та випікання
- Ви можете нарізати тісто як вам заманеться, щоб печиво набуло потрібної вам форми. Ви також можете поекспериментувати з формами!
- Тим часом розігрійте духовку до 180ºC.
- Потім накрийте деко пергаментом або папером для випічки. Змастіть папір вершковим маслом або олією.
- Випікайте печиво не більше ніж 10 хвилин.
- Можливо, вам знадобиться кілька разів міняти деко, щоб використати все тісто.
- Після того, як ви закінчите готувати всі партії печива, дайте йому охолонути і трохи затвердіти.
Ми також рекомендуємо: Здорові десерти, про які ви не пошкодуєте
Уникайте молока і масла
Готувати це вершкове печиво дуже просто та весело. Це домашній варіант, який може готувати вся родина.
Хоча в цьому печиві є вершки, важливо не додавати ні молока, ні масла до цього рецепту. Хоча це, безумовно, змінить смак печива, воно також змінить сам рецепт, і наведені вище інструкції більше не застосовуватимуться.
Чого ж ви чекаєте? Приготуйте власне вершкове печиво! Смакуйте ним разом з чашечкою гарячого чаю або кави. Безсумнівно, це смачне печиво буде всім до смаку!