Як приготувати смачні кульки з бананами та сиром

Ви шукаєте чудову і смачну закуску для вечірки? Спробуйте приготувати смажені кульки з бананами та сиром. Ми знаємо, що вам точно сподобається цей рецепт!
Як приготувати смачні кульки з бананами та сиром

Останнє оновлення: 18 грудня, 2018

Спілі банани та сир – це дуже поширене поєднання в Карибській кухні. Воно є таким ідеальним завдяки суміші солодких і солоних смаків. Ви можете знайти різні рецепти з цим прекрасним дуетом, кульки з бананами та сиром – один із них.

Завдяки вишуканому солодкому смаку стиглі банани добре поєднуються майже з усіма видами сиру. Взагалі, в карибській кухні свіжі сири майже завжди додають до запечених бананів. Дуже поширеними варіантами є моцарела, козячий сир або домашній сир. Гауда, Проволоне та Пармезан також чудово контрастують з бананами.

У цій статті ми розглянемо чудовий рецепт смажених кульок з бананами і сиром.

Смажені кульки з бананами та сиром

Приготування цього рецепта триває 30 хвилин. Результат – дуже смачна страва, яка може бути гарніром або закускою.

Інгредієнти

  • 3 стиглі банани
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки холодного молока
  • 1/2 склянки борошна
  • 3 столові ложки вершкового масла
  • 200 г сиру Чедер, нарізаного дрібними кубиками
  • Сіль на смак
  • Олія

Інструкція

  1. Налийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте порізані банани. Готуйте кілька хвилин.
  2. Злийте воду і розчавіть банани, поки не утвориться паста. Додайте масло та молоко, щоб зробити пюре. Перемішайте, поки не буде однорідної маси.
  3. Відставте на 5 хвилин.
  4. У мисці збийте яйця з дрібкою солі. В іншій мисці просійте борошно і змішайте з дрібкою солі.
  5. Сформуйте круглі кульки з бананів. Зробіть дірочку в центрі, щоб покласти туди шматочок сиру. Закрийте отвір.
  6. Опустіть кожну кульку в збиті яйця, а потім в борошно.
  7. Нагрійте сковороду з достатньою кількістю олії та смажте кульки на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору.
  8. Вийміть і споживайте, як вам подобається.

Смажені сирні кульки

Ці кульки, наповнені сиром, можна їсти з рисом або як частину основної страви. Їхній аромат і смак справді дуже привабливі.

кульки з бананами та сиром

Інгредієнти

  • 450 г нарізаного м’яса
  • Жовток одного яйця
  • 1/4 склянки хлібної крихти
  • 1/2 дрібно нарізаної білої цибулі
  • 1/2 тонко нарізаного перцю
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • 1/4 чайної ложки паприки
  • 450 г порізаного на кубики сиру Едем
  • Олія (для смаження)

Інструкція

  1. Покладіть усі інгредієнти, крім сиру, у кухонний комбайн. Або ви можете змішувати їх вручну, доки не утвориться однорідна маса.
  2. Використовуючи ложку, зробіть кульки у формі фрикадельок.
  3. Зробіть простір у центрі кожної кульки, щоб покласти сир. Закрийте їх.
  4. Нагрійте олію у великій сковороді і смажте кульки до золотисто-коричневого кольору. Зменште вогонь, накрийте і готуйте ще 5 хвилин.
  5. Подавайте окремо або з соусом.

Кульки з бананами та козячим сиром

Універсальність цього рецепта дозволяє їсти ці кульки з рибною або м’ясною стравами. Вони також можуть бути прекрасним десертом. Цього рецепта вистачить на шістьох людей. Їх можна також зберігати в холодильнику перед приготуванням.

порізний банан

Інгредієнти

  • 3 або 4 стиглі банани, нарізані на шматочки
  • 4 столові ложки вершкового масла
  • 2 палички кориці
  • 4 столові ложки кукурудзяного крохмалю
  • 100 г свіжого козячого сиру
  • 1/2 склянки меду

Напрямки

  1. Очистіть і обсмажте шматочки банану в маслі. Це дозволить зробити їх м’якими. Потім розчавіть їх виделкою.
  2. Додайте кукурудзяний крохмаль, мед і корицю. Мішайте їх, поки не отримаєте густе тісто, додавши всі інгредієнти.
  3. Зробіть маленькі кульки, такого розміру, як половина вашої долоні.
  4. За допомогою свого пальця в центрі кожної кульки зробіть отвір і покладіть трохи сиру.
  5. Нагрійте сковороду з великою кількістю олії та обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору. Дістаньте з олії та покладіть на паперовий рушник, щоб поглинувся надлишок олії.
  6. Коли будете подавати, на бажання додайте трохи меду зверху.

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.