Смачна куряча грудка в сирному соусі

26 Лютого, 2021
Куряча грудка дуже універсальна, адже її можна поєднувати з великою кількістю інгредієнтів. Тут ми дамо вам смачний рецепт курячих грудок у сирному соусі.

Курка схожа на рис: вони є такими чудовими інгредієнтами з такою кількістю різних рецептів та страв, які ви можете приготувати з ними. У цій статті ми розповімо, як зробити одну з них: куряча грудка в сирному соусі.

Це надзвичайно смачна і дуже проста страва. Крім того, її приготування не займе занадто багато часу, і завжди добре отримати додаткові джерела вуглеводів і білка.

Ви шукаєте новий цікавий рецепт? Спробуйте цей рецепт курячих грудок в сирному соусі.

як приготувати курячу грудку
Важливо пам’ятати, що цей рецепт – це дуже доступний і простий спосіб приготування курячих грудок. Крім того, вам не доведеться виходити з дому, щоб зробити його, а сирний соус – це смачна добавка, про яку ми поговоримо пізніше.

Зазвичай соуси виявляють найкращі смаки, якщо йдеться про курку. Інколи ці соуси бувають домашніми, з часником, перцем, беконом тощо. Однак деякі з них обробляються або попередньо готуються. Цей вершковий соус – родзинка, на яку заслуговує кожна головна страва, і ви можете приготувати його самостійно.

Також ця страва дуже універсальна. На кухні ви можете експериментувати. Ви можете зробити цю страву з запеченою, смаженою, пасерованою куркою.

Як приготувати курячі грудки в сирному соусі

куряча грудка рецептиКурка як найздоровіший варіант

Іноді складно вирішити, що ви хочете поїсти. Зазвичай люди невпевнені, що вони хочуть приготувати. Крім того, це ще складніше, якщо ви намагаєтеся знайти здорові та креативні варіанти.

Ось де курка може допомогти. Хоча ви можете в це не вірити, курятина надає багато переваг для вашого здоров’я та організму. Крім того, вона дуже корисна і є чудовим джерелом білків, вуглеводів і вітамінів.

Є нескінченна кількість способів приготування курячих грудок. Однак варто віддати пріоритет споживанню білого м’яса над червоним.

Загалом, курка – дивовижний варіант, який ми дуже рекомендуємо.

Чи знаєте ви? Рецепт курячих грудок під смачним сирним соусом

Куряча грудка в сирному соусі

куряча грудка в сирному соусіІнгредієнти

  • 2 курячі грудки
  • 2 гілочки дрібно нарізаної петрушки
  • 1 цибулина
  • 1 склянка молока (250 мл)
  • 4 зубчики часнику
  • 1 склянка сиру (200 г)
  • 2 столові ложки оливкової олії (30 мл)
  • 1 щіпка білого перцю
  • 1 столова ложка солі (15 г)

Не пропустіть: Рецепт смачного рагу з овочами та курятиною

Приготування

  • Для початку розріжте грудки на шматочки, які ви можете з’їсти за кілька укусів. Зробіть їх товщиною приблизно 1 см.
  • Потім у великій гарячій сковороді підігрійте трохи оливкової олії. Покладіть туди грудки і дайте їм трохи підрум’янитися.
  • Переконайтесь, що курка не втрачає соку. Однак, якщо вона починає висихати, зменште вогонь або зніміть курку з вогню.
  • Далі додайте нарізану цибулю петрушку і часник. Обсмажте їх з курячими грудками.
  • Пам’ятайте, що грудки не повинні пересихати. Якщо вам потрібно трохи більше олії, не вагайтеся її додати.
  • Зменште вогонь і готуйте на сковороді ще 15 хвилин.
  • Через деякий час в іншу сковороду покладіть молоко, сіль, перець і сир. Дайте їм розтанути і перемішайте до утворення сирного соусу.
  • Покладіть усі інгредієнти у велику сковороду і обсмажте протягом близько двох хвилин. Подавайте з соусом.

Насолоджуйтесь цим легким і простим рецептом курячої грудки в домашньому сирному соусі!

  • Fundación Española del Corazón. (2018). La carne blanca, una aliada para la alimentación saludable. Recuperado de https://fundaciondelcorazon.com/blog-impulso-vital/3230-la-carne-blanca-una-aliada-para-la-alimentacion-saludable.html
  • Asociación Española de Ciencia Avícola. (2018). La Carne de Pollo: proteínas de alta calidad, vitaminas, y poca carga calóricaWpsa-Aeca (pp. 6–8). Retrieved from http://www.wpsa-aeca.es/aeca_imgs_docs/wpsa1153333144a.pdf
  • Rozenberg S, Body JJ, Bruyère O, et al. Effects of Dairy Products Consumption on Health: Benefits and Beliefs–A Commentary from the Belgian Bone Club and the European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteoporosis, Osteoarthritis and Musculoskeletal Diseases. Calcif Tissue Int. 2016;98(1):1–17. doi:10.1007/s00223-015-0062-x