Смачний французький омлет з шинкою та сиром
Ми всі любимо креативні рецепти, які дають змогу експериментувати та проявляти свою фантазію. Поєднання певних інгредієнтів робить блюда більш апетитними. Тут йдеться про французький омлет з шинкою та сиром, що є неймовірно смачним.
Вважають, що французький омлет виник 1810 року в Іспанії. Він отримав таку назву через брак картоплі (результат війни з французами). Картоплю тоді використовували, щоб готувати іспанську тортилью-де-патас.
Цю страву готують на сковороді зі збитими яйцями і невеликою кількістю масла або олії. Найкраще те, що цей рецепт є універсальним, оскільки ви можете додати практично будь-який інгредієнт.
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати абсолютно іншу версію цього рецепту. Шинка і сир є інгредієнтами, які можна додати до багатьох страв, то чому б не зробити їх частиною смачного французького омлету?
Спробуйте цей смачний французький омлет з шинкою та сиром
Цей рецепт легкий і дешевий. Потрібні інгредієнти, напевно, вже є у вас вдома. Дотримуйтеся покрокових інструкцій, щоб переконатися, що він вийде ідеальним, щоб ви могли здивувати всю родину цим новим рецептом.Інгредієнти
- 5 яєць
- 3 столові ложки оливкової олії (45 мл)
- 2 скибочки шинки
- 2 скибочки сиру моцарела (120 г)
- ½ склянки молока (125 мл)
- 1 столова ложка солі (15 г)
- ½ столової ложки орегано (8 г)
- ½ чайної ложки перцю (8 г)
Приготування
- Спочатку потрібно збити яйця у великій мисці та додати всі інгредієнти, окрім шинки та сиру.
- Потім розігрійте сковороду з оливковою олією.
- Після цього залийте яєчну суміш і зачекайте, поки вона забулькає, перш ніж додати шинку і сир.
- Ми рекомендуємо вам розрізати їх на шматки, щоб вам було легше перевернути омлет.
- Нарешті зніміть французький омлет, трохи остудіть і подавайте.
- Ви можете супроводжувати його шматочками помідорів.
Прочитайте цю статтю: Чому необхідно їсти яйця кілька разів на тиждень
Французький омлет з шинкою, сиром і броколі
Пам’ятайте, що яйця є одним із найбільш поживних продуктів. Вони багаті на білки та вітамін B, а також основні мінерали, такі як кальцій, магній і цинк. Крім того, вони також містять багато рибофлавіну і фолієвої кислоти.З іншого боку, броколі – це овочі, які можна їсти сирими або приготовленими. Вони містять фосфор, залізо, калій, вітамін С, білок і харчові волокна. Коли ви комбінуєте їх у тому ж рецепті, ви пожинаєте усі їхні переваги відразу.
Відкрийте для себе: Додайте ці інгредієнти в яєчні омлети та здивуйте всіх
Інгредієнти
- 4 яйця
- ½ склянки броколі (60 г)
- 3 столові ложки оливкової олії (45 мл)
- ½ зеленого перцю
- 2 скибочки шинки
- 2 скибочки сиру
- 1 столова ложка подрібненої петрушки (15 г)
- 1 столова ложка солі (15 г)
- ½ чайної ложки перцю (8 г)
Приготування
- Для початку нагрійте каструлю з водою і відваріть броколі до пом’якшення. Процідіть і дайте охолонути.
- Після охолодження розріжте броколі, щоб ви могли додати їх до яєчної суміші. Відставте вбік.
- Збийте яйця з сіллю і перцем у великій мисці.
- Після цього розріжте шинку і сир на шматочки і додайте до яєчної суміші.
- Нагрійте велику сковороду з оливковою олією, петрушкою і сіллю (на бажання).
- Перед приготуванням французького омлету додайте броколі та обсмажте її. Потім влийте яєчну суміш в сковороду і почекайте, поки вона не вкриється бульбашками.
- Нарешті обсмажте з обох боків, зніміть з вогню. Нехай трохи охолоне, і подавайте до столу.
- Tortilla francesa. (s.f.). En Wikipedia. Recuperado el 1 de octubre de 2018 de https://es.wikipedia.org/wiki/Tortilla_francesa
- Huevo. (s.f.). Fundación Española del Corazón. Recuperado el 1 de octubre de 2018 de https://fundaciondelcorazon.com/nutricion/alimentos/797-huevos-proteinas-grasa-colesterol.html
- Vasanthi, H., Mukherjee, S., & Das, D. (2009). Potential Health Benefits of Broccoli- A Chemico-Biological Overview. Mini-Reviews in Medicinal Chemistry, 9(6), 749–759. https://doi.org/10.2174/138955709788452685