Спробуйте смачний домашній кубинський сандвіч
Кубинський сандвіч відомий у всьому світі як соковита і смачна страва. Оскільки його легко зробити, будь-хто з цим впорається!
Ця закуска виникла на Кубі, але стала популярною в сусідніх державах. Сьогодні дуже часто продають різні різновиди в місцях швидкого харчування.
Секрет цього сандвіча – у соусі, який всі смаки поєднує разом. На щастя, потрібно лише 20 хвилин для його приготування. Крім того, його інгредієнти досить дешеві.
Кубинський сандвіч: рецепт
Інгредієнти
- 5 скибочок свинини
- 1 буханець хліба
- 4 скибочки сиру чедер
- 4 скибочки шинки
- 3-4 мариновані огірки
- гірчиця
- олія
- перець
- сіль
Відкрийте для себе: Безглютеновий хліб з рисом та гречкою: просто та смачно
Приготування
- Налийте трохи олії на сковороду, щоб свинина не прилипала. Потім підсмажте свинину з обох боків. Приправте сіллю та перцем.
- Наріжте хліб і намажте гірчицею з обох боків.
- Наріжте мариновані огірки.
- На хліб покладіть шматочки свинини, сир, шинку і шматочки огірків.
- Підсмажте хліб у тостері протягом декількох хвилин, поки він не буде добре підрум’янений. Він буде готовий, коли сир розтопиться і виступить з країв.
- Вийміть і розріжте його навпіл.
Інший кубинський сандвіч
Цей сандвіч став відомим у Сполучених Штатах давно. З плином часу рецепт був дещо змінений. Ось чому ми вирішили розповісти вам про ще один рецепт.Інгредієнти
- 1 буханець хліба
- 8 скибочок салямі
- 5 шматочків швейцарського сиру (80 г)
- 6 скибочок хамону Серано
- 3 шматочки свинини (60 г)
- помідори чері
- гірчиця
- майонез
- оливкова олія
- сіль
- перець
Не пропустіть: Божий хліб: смачний португальський десерт
Приготування
Як і в попередньому рецепті, потрібно розрізати хліб і підсмажити шматочки свинини.
Потім наріжте помідори чері. Додайте столову ложку оливкової олії, сіль і перець за смаком і відкладіть.
Додайте гірчицю і стільки майонезу, скільки хочете. Можна вибрати класичний майонез або інший різновид, наприклад, майонез з петрушкою або часником.
Додайте шматочки свинини, сиру, салямі, хамону Серано і скибочки томатів. Покладіть сандвіч у тостер.
Бутерброд готовий, коли сир плавиться. Запивайте своїм улюбленим напоєм!
Переваги свинини
Не всі знають, що свинина є здоровим м’ясом, адже вона є хорошим джерелом білка. Вона багата на такі вітаміни, такими як B6, B12 та ніацин. Крім того, вона містить безліч мінералів, які допомагають органам функціонувати належним чином, зокрема цинк, фосфор, магній і калій.
Лікарі рекомендують дітям споживати це м’ясо тому, що воно допомагає будувати тканини. Ба більше, вміст тіаміну допомагає їм бути активними, що покращує травлення і зберігає здоров’я імунної системи.
Проте завжди пам’ятайте, що надмірне споживання свинини може призвести до надлишку насичених жирів. Однак це залежить від того, як її готували, оскільки свинина зазвичай містить 2,4 г жирів.
Спробуйте приготувати кубинський сандвіч. Смачного!