Як приготувати гриби, начинені вершковим соусом

У цій статті ви можете дізнатися, як приготувати смачні гриби, начинені вершковим соусом. Цю страву дуже легко зробити. Спробуйте ці рецепти сьогодні ввечері та справте неймовірне враження на ваших гостей!
Як приготувати гриби, начинені вершковим соусом

Останнє оновлення: 15 жовтня, 2018

Ці смачні гриби, начинені вершковим соусом, є справжнім гастрономічним дивом. Ці рецепти дуже легко приготувати, і вони порадують смакові рецептори. Гриби прекрасно підходять як закуски. Вони настільки універсальні, прості у роботі та смачні.

Гриби, начинені вершковим соусом

Інгредієнти

  • 2 зубчики часнику
  • 1 гілочка петрушки
  • 2 столові ложки олії (20 мл)
  • 1 столова ложка оцту (5 мл)
  • 3,5 миски грибів (350 г)
  • 1 склянка гострого перцю (100 г)

Приготування

  • Відріжте ніжки всіх грибів, а потім обережно промийте їх, щоб видалити бруд.
  • Обережно відокремте ніжки від решти, залишаючи простір у середині грибів. Ви також повинні ретельно зняти внутрішній край шляпки.
  • Поріжте часник і петрушку на дрібні шматочки. Відкладіть половину зубчика часнику і трохи петрушки.
  • У сковороді обсмажте часник на олії до золотисто-коричневого кольору, потім вийміть часник. Олія матиме дуже приємний аромат.
  • Додайте нарізані ніжки грибів, петрушку та перець. Потім додайте воду та сіль за смаком і готуйте на слабкому вогні. Переконайтеся, що гриби не висихають.
  • Через 5 хвилин помістіть гриби з отворами на попередньо нагрітий гриль, змащений олією.
  • Через 8 хвилин переверніть гриби та додайте сіль за смаком. Знову посипте їх сіллю з іншого боку.
  • Зніміть стебла грибів з вогню. Перекладіть суміш у в блендер разом із сирим часником та петрушкою. Додайте оцет та обробляйте, поки не отримаєте напівгустий соус.
  • Полийте цим вершковим соусом гриби на грилі. Готуйте протягом двох хвилин.

Прочитайте також цю статтю: Овочі на пару: дві оригінальні страви

Як приготувати гриби, начинені вершковим соусом

Гриби, фаршировані сирним кремом

Інгредієнти

  • морська сіль (за смаком)
  • 200 г грибів
  • 80 г звичайного або блакитного сиру

Приготування

  • Відділіть ніжки грибів, добре їх очистьте і покладіть у контейнер порожнистою частиною вгору.
  • Посипте їх сіллю.
  • Заправте гриби сиром.
  • Закрийте контейнер та поставте в мікрохвильову піч на 2 хвилини.

Свіжі гриби, фаршировані кремом з броколі

Інгредієнти

  • сіль (за смаком)
  • 1 цибуля (30 г)
  • 1 броколі (200 г)
  • 2 зубчики часнику (10 г)
  • свіжа спаржа (на бажання)
  • вершковий сир
  • 1/2 миски свіжих грибів (50 г)
  • 1 великий шматочок індички (100 г).
  • 1 столова ложка оливкової олії (10 мл)

Приготування

  • Відділіть ніжки грибів і добре їх очистьте.
  • У сковороді з гарячою олією обсмажте броколі, цибулю, грибні ніжки, часник та дрібку солі. Відкладіть трохи цибулі.
  • Змішайте інгредієнти. Ви повинні отримати гладку суміш, подібну до пюре.
  • Додайте сир і нарізану грудку індички.
  • На дно деко покладіть цибулю, нарізану смужками. Полийте цибулю столовою ложкою олії.
  • Помістіть гриби порожнистою частиною вгору і полийте їх кремом.
  • Посипте зверху трохи петрушки. Ви можете прикрасити свіжою спаржею.
  • Випікайте 20 хвилин при 150 ° С.

Ознайомтеся також з цією статтею: Рецепт грибної запіканки. Просто та смачно!

гриби, начинені вершковим соусом з броколі

Гриби, начинені кремом болоньєзе

Інгредієнти

  • сир Моцарела
  • дрібка солі
  • 100 г хлібної крихти
  • оливкова олія і петрушка (за смаком)
  • 800 г грибів
  • 300 г соусу болоньєзе
  • 200 г соусу бешамель

Приготування

  • Нагрійте соуси болоньєзе та бешамель у сковорідці. Добре перемішайте і додайте сіль за смаком.
  • У деко покладіть приправлені гриби. Випікайте при 180° C з порожнистою частиною вгору.
  • Вийміть гриби з духовки та наповніть їх кремом болоньєзе та бешамель. Посипте зверху сиром моцарелла та сухарями.
  • Поставте в духовку на 20 хвилин.
  • Врешті-решт вийміть з духовки й посипте зверху петрушкою.
  • Подавайте і смакуйте гриби, начинені вершковим соусом.

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.