Як приготувати гриби, начинені вершковим соусом

Ці смачні гриби, начинені вершковим соусом, є справжнім гастрономічним дивом. Ці рецепти дуже легко приготувати, і вони порадують смакові рецептори. Гриби прекрасно підходять як закуски. Вони настільки універсальні, прості у роботі та смачні.
Гриби, начинені вершковим соусом
Інгредієнти
- 2 зубчики часнику
- 1 гілочка петрушки
- 2 столові ложки олії (20 мл)
- 1 столова ложка оцту (5 мл)
- 3,5 миски грибів (350 г)
- 1 склянка гострого перцю (100 г)
Приготування
- Відріжте ніжки всіх грибів, а потім обережно промийте їх, щоб видалити бруд.
- Обережно відокремте ніжки від решти, залишаючи простір у середині грибів. Ви також повинні ретельно зняти внутрішній край шляпки.
- Поріжте часник і петрушку на дрібні шматочки. Відкладіть половину зубчика часнику і трохи петрушки.
- У сковороді обсмажте часник на олії до золотисто-коричневого кольору, потім вийміть часник. Олія матиме дуже приємний аромат.
- Додайте нарізані ніжки грибів, петрушку та перець. Потім додайте воду та сіль за смаком і готуйте на слабкому вогні. Переконайтеся, що гриби не висихають.
- Через 5 хвилин помістіть гриби з отворами на попередньо нагрітий гриль, змащений олією.
- Через 8 хвилин переверніть гриби та додайте сіль за смаком. Знову посипте їх сіллю з іншого боку.
- Зніміть стебла грибів з вогню. Перекладіть суміш у в блендер разом із сирим часником та петрушкою. Додайте оцет та обробляйте, поки не отримаєте напівгустий соус.
- Полийте цим вершковим соусом гриби на грилі. Готуйте протягом двох хвилин.
Прочитайте також цю статтю: Овочі на пару: дві оригінальні страви
Гриби, фаршировані сирним кремом
Інгредієнти
- морська сіль (за смаком)
- 200 г грибів
- 80 г звичайного або блакитного сиру
Приготування
- Відділіть ніжки грибів, добре їх очистьте і покладіть у контейнер порожнистою частиною вгору.
- Посипте їх сіллю.
- Заправте гриби сиром.
- Закрийте контейнер та поставте в мікрохвильову піч на 2 хвилини.
Свіжі гриби, фаршировані кремом з броколі
Інгредієнти
- сіль (за смаком)
- 1 цибуля (30 г)
- 1 броколі (200 г)
- 2 зубчики часнику (10 г)
- свіжа спаржа (на бажання)
- вершковий сир
- 1/2 миски свіжих грибів (50 г)
- 1 великий шматочок індички (100 г).
- 1 столова ложка оливкової олії (10 мл)
Приготування
- Відділіть ніжки грибів і добре їх очистьте.
- У сковороді з гарячою олією обсмажте броколі, цибулю, грибні ніжки, часник та дрібку солі. Відкладіть трохи цибулі.
- Змішайте інгредієнти. Ви повинні отримати гладку суміш, подібну до пюре.
- Додайте сир і нарізану грудку індички.
- На дно деко покладіть цибулю, нарізану смужками. Полийте цибулю столовою ложкою олії.
- Помістіть гриби порожнистою частиною вгору і полийте їх кремом.
- Посипте зверху трохи петрушки. Ви можете прикрасити свіжою спаржею.
- Випікайте 20 хвилин при 150 ° С.
Ознайомтеся також з цією статтею: Рецепт грибної запіканки. Просто та смачно!
Гриби, начинені кремом болоньєзе
Інгредієнти
- сир Моцарела
- дрібка солі
- 100 г хлібної крихти
- оливкова олія і петрушка (за смаком)
- 800 г грибів
- 300 г соусу болоньєзе
- 200 г соусу бешамель
Приготування
- Нагрійте соуси болоньєзе та бешамель у сковорідці. Добре перемішайте і додайте сіль за смаком.
- У деко покладіть приправлені гриби. Випікайте при 180° C з порожнистою частиною вгору.
- Вийміть гриби з духовки та наповніть їх кремом болоньєзе та бешамель. Посипте зверху сиром моцарелла та сухарями.
- Поставте в духовку на 20 хвилин.
- Врешті-решт вийміть з духовки й посипте зверху петрушкою.
- Подавайте і смакуйте гриби, начинені вершковим соусом.
Ці смачні гриби, начинені вершковим соусом, є справжнім гастрономічним дивом. Ці рецепти дуже легко приготувати, і вони порадують смакові рецептори. Гриби прекрасно підходять як закуски. Вони настільки універсальні, прості у роботі та смачні.
Гриби, начинені вершковим соусом
Інгредієнти
- 2 зубчики часнику
- 1 гілочка петрушки
- 2 столові ложки олії (20 мл)
- 1 столова ложка оцту (5 мл)
- 3,5 миски грибів (350 г)
- 1 склянка гострого перцю (100 г)
Приготування
- Відріжте ніжки всіх грибів, а потім обережно промийте їх, щоб видалити бруд.
- Обережно відокремте ніжки від решти, залишаючи простір у середині грибів. Ви також повинні ретельно зняти внутрішній край шляпки.
- Поріжте часник і петрушку на дрібні шматочки. Відкладіть половину зубчика часнику і трохи петрушки.
- У сковороді обсмажте часник на олії до золотисто-коричневого кольору, потім вийміть часник. Олія матиме дуже приємний аромат.
- Додайте нарізані ніжки грибів, петрушку та перець. Потім додайте воду та сіль за смаком і готуйте на слабкому вогні. Переконайтеся, що гриби не висихають.
- Через 5 хвилин помістіть гриби з отворами на попередньо нагрітий гриль, змащений олією.
- Через 8 хвилин переверніть гриби та додайте сіль за смаком. Знову посипте їх сіллю з іншого боку.
- Зніміть стебла грибів з вогню. Перекладіть суміш у в блендер разом із сирим часником та петрушкою. Додайте оцет та обробляйте, поки не отримаєте напівгустий соус.
- Полийте цим вершковим соусом гриби на грилі. Готуйте протягом двох хвилин.
Прочитайте також цю статтю: Овочі на пару: дві оригінальні страви
Гриби, фаршировані сирним кремом
Інгредієнти
- морська сіль (за смаком)
- 200 г грибів
- 80 г звичайного або блакитного сиру
Приготування
- Відділіть ніжки грибів, добре їх очистьте і покладіть у контейнер порожнистою частиною вгору.
- Посипте їх сіллю.
- Заправте гриби сиром.
- Закрийте контейнер та поставте в мікрохвильову піч на 2 хвилини.
Свіжі гриби, фаршировані кремом з броколі
Інгредієнти
- сіль (за смаком)
- 1 цибуля (30 г)
- 1 броколі (200 г)
- 2 зубчики часнику (10 г)
- свіжа спаржа (на бажання)
- вершковий сир
- 1/2 миски свіжих грибів (50 г)
- 1 великий шматочок індички (100 г).
- 1 столова ложка оливкової олії (10 мл)
Приготування
- Відділіть ніжки грибів і добре їх очистьте.
- У сковороді з гарячою олією обсмажте броколі, цибулю, грибні ніжки, часник та дрібку солі. Відкладіть трохи цибулі.
- Змішайте інгредієнти. Ви повинні отримати гладку суміш, подібну до пюре.
- Додайте сир і нарізану грудку індички.
- На дно деко покладіть цибулю, нарізану смужками. Полийте цибулю столовою ложкою олії.
- Помістіть гриби порожнистою частиною вгору і полийте їх кремом.
- Посипте зверху трохи петрушки. Ви можете прикрасити свіжою спаржею.
- Випікайте 20 хвилин при 150 ° С.
Ознайомтеся також з цією статтею: Рецепт грибної запіканки. Просто та смачно!
Гриби, начинені кремом болоньєзе
Інгредієнти
- сир Моцарела
- дрібка солі
- 100 г хлібної крихти
- оливкова олія і петрушка (за смаком)
- 800 г грибів
- 300 г соусу болоньєзе
- 200 г соусу бешамель
Приготування
- Нагрійте соуси болоньєзе та бешамель у сковорідці. Добре перемішайте і додайте сіль за смаком.
- У деко покладіть приправлені гриби. Випікайте при 180° C з порожнистою частиною вгору.
- Вийміть гриби з духовки та наповніть їх кремом болоньєзе та бешамель. Посипте зверху сиром моцарелла та сухарями.
- Поставте в духовку на 20 хвилин.
- Врешті-решт вийміть з духовки й посипте зверху петрушкою.
- Подавайте і смакуйте гриби, начинені вершковим соусом.
Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.