Як приготувати легкі низькокалорійні вечері: 7 секретів

· Жовтень 14, 2018
Напевно, ввечері ви хотіли б з’їсти щось корисне та свіже. Ось 7 ідей, щоб приготувати легкі низькокалорійні вечері.

Якщо ви хочете правильно харчуватися, то вам також стануть у пригоді легкі низькокалорійні вечері, яка також допоможуть запобігти проблемам травлення вночі. Секрет легкої вечері полягає у бобах та цільних зернах: їх швидко готувати і вони дають відчуття ситості, але в міру (звісно, якщо ви споживаєте потрібну кількість).

1. Фарширований авокадо

Почистьте половину авокадо і наповніть подрібненим м’ясом та іншими інгредієнтами. Ось деякі чудові варіанти:

  • помідор
  • огірок
  • яблуко
  • свіжа петрушка
  • цибуля-трибулька
  • часник
  • солодка кукурудза
  • терта морква
як приготувати легкі низькокалорійні вечері
Подавайте зі шкіркою, яка буде слугувати чашею. Можливо, це не так багато, але половина авокадо середнього розміру може бути цілком ситною!

2. Салатні роли

Ви можете зробити салатні роли дуже швидко. Це також можливість використати те, що у вас вже є в холодильнику. Спробуйте такі суміші:

  • коричневий рис
  • авокадо
  • перець
  • цибуля
  • броколі
  • браунколь
  • паростки квасолі
  • солоні огірки
  • терта морква
  • солодка кукурудза

Щоб згорнути роли, просто використовуйте найбільш ніжні частини салату, одночасно нарізайте частини, найближчі до стебла, та додайте їх до начинки.

Вас також можете зацікавити ця стаття: Неймовірні швидкі вечері для схуднення

3. Картопляний салат

Ось ще один смачна низькокалорійна вечеря.

  • Відваріть трохи маленької картоплі, а потім дайте їй охолонути. Візьміть 2-3, а решту відкладіть для інших страв.
  • Просто наріжте їх і перемішайте з тертою морквою, цибулею, смужками червоного перцю, оливками та кількома нарізаними помідорами.
  • Приправте оливковою олією та лимоном або оцтом. Деякі люди додають тахіні для кремового дотику.

Ви можете зберегти будь-які залишки в холодильнику на потім. Якщо ви додасте трохи майонезу і розімнете все виделкою, ви отримаєте освіжаючу заправку для бутербродів.

4. Фруктовий салат

Використовуйте будь-які сезонні фрукти та ягоди: яблука, груші, дині, черешню, чорницю, малину, банани тощо. Наріжте все на дрібні шматочки і зверху полийте натуральним йогуртом без цукру, вичавте лимонний сік або навіть додайте кілька листків м’яти. Щоб зробити страву особливою, додайте кульку з кокосового крему та посипте зверху корицею.

легкі низькокалорійні вечері з фруктів
Єдиним секретом приготування хорошого фруктового салату є вибір ароматних стиглих охолоджених фруктів. Також докладіть зусиль, щоб знайти високоякісну продукцію; зазвичай на фермерських ринках продають більш свіжі та смачніші фрукти, ніж у супермаркетах.

5. Легкі низькокалорійні вечері з овочами

Ще одні чудові легкі низькокалорійні вечері – це рослинні намазки, соуси та паштети. Найцікавіше те, що ви можете зробити їх і використати для кількох страв протягом тижня.

Зробіть хумус, баба гануш або грибну намазку. Подайте невелику миску кожного з них на вечерю разом з підсмаженим хлібом з цільного зерна або зеленим салатом. Хумус – також чудова заправка. Просто додайте трохи рідини, як от води або олії, щоб зробити дуже смачний соус для салатів та м’яса.

6. Гаспачо

Найкраща низькокалорійна вечеря влітку в Іспанії: гаспачо. Кілька порад для спровді чудового гаспачо:

рецепти легкі низькокалорійні вечері

  • Перед тим, як зробити суп, наріжте огірок і замаринуйте в оцті, лимонному соку та щіпці солі. Потім процідіть, промийте і додайте решту інгредієнтів.
  • Не переборщіть із часником. Спробуйте натомість смажений часник. Просто розмістіть кілька зубчиків часнику на гриль, а потім тримайте їх у холодильнику, доки вони вам знадобляться.

Рекомендовані рецепти: Найкращі рецепти овочевих крем-супів

7. Суп

Нарешті, ще одна чудова ідея, щоб приготувати легкі низькокалорійні вечері – це супи. Почніть з чистого бульйону, як, наприклад, вода з кількома сушеними грибами шиїтаке і морськими водоростями комбу. Додайте ложку місо, коли закипить, а потім зніміть із вогню. Потім можна додати білок і цільні зерна, наприклад, кубики тофу, кіноа або коричневий рис.