Як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном
Деякі літні дні настільки спекотні, що жодна кількість води не може вгамувати спрагу. Тоді вам можуть знадобитися інші смачні холодні напої, які охолоджують, а також добре смакують. Дізнайтеся, як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном!
Як приготувати слаш з полуницею і кавуном
Слаш – свіжий та поживний напій для спекотної пори року.Він вгамовує спрагу поступово або негайно (залежно від виду). З іншого боку, він також є ідеальним способом отримання поживних речовин, а тим більше, якщо він виготовлений із натуральних фруктів.
Щоб приготувати цей слаш вам лише потрібно виконати кілька простих кроків, щоб отримати максимум з обох плодів. Ви також можете пити його з будь-яким прийомом їжі або зменшити тягу до цукру в нічний час.
З іншого боку, унікальні властивості цього слашу з полуницею і кавуном безпосередньо пов’язані з двома плодами, які він містить. Як відомо, кавун – один із найкращих натуральних очисних фруктів. Крім того, полуниця – це антиоксидантна ягода, сповнена вітамінів та мінералів.
Ця стаття може вас зацікавити: 5 смачних смузі для детоксикації організму
Інгредієнти
- 5 склянок кавуна (560 г)
- 2 склянки полуничного морозива (240 г)
- 1 столова ложка оливкової олії (15 мл)
- 2 столові ложки цукру (30 г)
- 1 щіпка солі (5 г)
- 7 листочків м’яти (для прикраси) (20 г)
- 1 склянка льоду (120 г)
Приготування
- Перш за все, помийте і злийте кавун.
- Потім очистьте його від шкірки, видаліть все насіння, поріжте його на шматочки і подрібніть. Для цього найкраще використовувати кухонний комбайн або міксер.
- Після того, як ви подрібнили шматочки кавуна, вилийте його в глечик. Відставте вбік.
- Потім помістіть лід в той же міксер або кухонний комбайн.
- Перш ніж його подрібнити, додайте оливкову олію, щіпку солі та дві столові ложки цукру.
- Потім додайте полуничне морозиво і подрібніть суміш. Таким чином, ваш слаш буде густим.
- Помістіть подрібнений кавун у склянку, а потім залийте полуничним слашем зверху.
- Щоб надати йому відчуття свіжості, прикрасьте кожну склянку листям м’яти.
Харчова цінність слаша з полуницею і кавуном
Як відомо, всі фрукти так чи інакше корисні. Відкрийте для себе харчову цінність полуниці та кавуна.
Рекомендуємо прочитати: П’ять фактів про кавун, про які ви, ймовірно, не знаєте
Полуниця
Полуниця багата на важливі антиоксиданти. Плюс, вона допомагає зберегти здоров’я серця.Вона складається з води (91%) вуглеводів (8%) та натуральних волокон (2%). В одній склянці полуниці міститься до 3 г харчової клітковини, яка має очисні властивості.
Рекомендуємо споживати щонайменше дві полуниці щодня.
Кавун
Кавун – один із найкращих очисних фруктів, поряд з ананасом і апельсинами.Він складається з води (94,6%), вуглеводів (4,5%), клітковини (0,5%) і білка (0,4%).
Окрім того, цей фрукт є також чудовим антиоксидантом, головним чином завдяки цитруліну, лікопену та бета-каротину, які він містить.
- MedlinePlus. Beta-Caroteno. 2018. Available at: https://medlineplus.gov/spanish/druginfo/natural/999.html. Accessed 11/17, 2018.
- Wikipedia. Citrullus lanatus. 2018. Available at: https://es.wikipedia.org/wiki/Citrullus_lanatus. Accessed 11/17, 2018.
- Wikipedia. Fragaria. 2018. Available at: https://es.wikipedia.org/wiki/Fragaria. Accessed 11/17, 2018.