Як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном

Влітку вам можуть знадобитися смачні холодні напої, які охолоджують, а також добре смакують. Дізнайтеся, як приготувати слаш з полуницею і кавуном!
Як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном

Останнє оновлення: 22 липня, 2020

Деякі літні дні настільки спекотні, що жодна кількість води не може вгамувати спрагу. Тоді вам можуть знадобитися інші смачні холодні напої, які охолоджують, а також добре смакують. Дізнайтеся, як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном!

Як приготувати слаш з полуницею і кавуном

як приготувати слаш з полуницею
Слаш –  свіжий та поживний напій для спекотної пори року.

Він вгамовує спрагу поступово або негайно (залежно від виду). З іншого боку, він також є ідеальним способом отримання поживних речовин, а тим більше, якщо він виготовлений із натуральних фруктів.

Щоб приготувати цей слаш вам лише потрібно виконати кілька простих кроків, щоб отримати максимум з обох плодів. Ви також можете пити його з будь-яким прийомом їжі або зменшити тягу до цукру в нічний час.

З іншого боку, унікальні властивості цього слашу з полуницею і кавуном безпосередньо пов’язані з двома плодами, які він містить. Як відомо, кавун – один із найкращих натуральних очисних фруктів. Крім того, полуниця – це антиоксидантна ягода, сповнена вітамінів та мінералів.

Ця стаття може вас зацікавити: 5 смачних смузі для детоксикації організму

Інгредієнти

  • 5 склянок кавуна (560 г)
  • 2 склянки полуничного морозива (240 г)
  • 1 столова ложка оливкової олії (15 мл)
  • 2 столові ложки цукру (30 г)
  • 1 щіпка солі (5 г)
  • 7 листочків м’яти (для прикраси) (20 г)
  • 1 склянка льоду (120 г)

Приготування

  • Перш за все, помийте і злийте кавун.
  • Потім очистьте його від шкірки, видаліть все насіння, поріжте його на шматочки і подрібніть. Для цього найкраще використовувати кухонний комбайн або міксер.
  • Після того, як ви подрібнили шматочки кавуна, вилийте його в глечик. Відставте вбік.
  • Потім помістіть лід в той же міксер або кухонний комбайн.
  • Перш ніж його подрібнити, додайте оливкову олію, щіпку солі та дві столові ложки цукру.
  • Потім додайте полуничне морозиво і подрібніть суміш. Таким чином, ваш слаш буде густим.
  • Помістіть подрібнений кавун у склянку, а потім залийте полуничним слашем зверху.
  • Щоб надати йому відчуття свіжості, прикрасьте кожну склянку листям м’яти.

Харчова цінність слаша з полуницею і кавуном

Як відомо, всі фрукти так чи інакше корисні. Відкрийте для себе харчову цінність полуниці та кавуна.

Полуниця

переваги полуниці
Полуниця багата на важливі антиоксиданти. Плюс, вона допомагає зберегти здоров’я серця.

Вона складається з води (91%) вуглеводів (8%) та натуральних волокон (2%). В одній склянці полуниці міститься до 3 г харчової клітковини, яка має очисні властивості.

Рекомендуємо споживати щонайменше дві полуниці щодня.

Кавун

переваги кавуна
Кавун – один із найкращих очисних фруктів, поряд з ананасом і апельсинами.

Він складається з води (94,6%), вуглеводів (4,5%), клітковини (0,5%) і білка (0,4%).

Окрім того, цей фрукт є також чудовим антиоксидантом, головним чином завдяки цитруліну, лікопену та бета-каротину, які він містить.




Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.