Як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном

22 липня, 2020
Влітку вам можуть знадобитися смачні холодні напої, які охолоджують, а також добре смакують. Дізнайтеся, як приготувати слаш з полуницею і кавуном!

Деякі літні дні настільки спекотні, що жодна кількість води не може вгамувати спрагу. Тоді вам можуть знадобитися інші смачні холодні напої, які охолоджують, а також добре смакують. Дізнайтеся, як приготувати смачний слаш з полуницею і кавуном!

Як приготувати слаш з полуницею і кавуном

як приготувати слаш з полуницею
Слаш –  свіжий та поживний напій для спекотної пори року.

Він вгамовує спрагу поступово або негайно (залежно від виду). З іншого боку, він також є ідеальним способом отримання поживних речовин, а тим більше, якщо він виготовлений із натуральних фруктів.

Щоб приготувати цей слаш вам лише потрібно виконати кілька простих кроків, щоб отримати максимум з обох плодів. Ви також можете пити його з будь-яким прийомом їжі або зменшити тягу до цукру в нічний час.

З іншого боку, унікальні властивості цього слашу з полуницею і кавуном безпосередньо пов’язані з двома плодами, які він містить. Як відомо, кавун – один із найкращих натуральних очисних фруктів. Крім того, полуниця – це антиоксидантна ягода, сповнена вітамінів та мінералів.

Ця стаття може вас зацікавити: 5 смачних смузі для детоксикації організму

Інгредієнти

  • 5 склянок кавуна (560 г)
  • 2 склянки полуничного морозива (240 г)
  • 1 столова ложка оливкової олії (15 мл)
  • 2 столові ложки цукру (30 г)
  • 1 щіпка солі (5 г)
  • 7 листочків м’яти (для прикраси) (20 г)
  • 1 склянка льоду (120 г)

Приготування

  • Перш за все, помийте і злийте кавун.
  • Потім очистьте його від шкірки, видаліть все насіння, поріжте його на шматочки і подрібніть. Для цього найкраще використовувати кухонний комбайн або міксер.
  • Після того, як ви подрібнили шматочки кавуна, вилийте його в глечик. Відставте вбік.
  • Потім помістіть лід в той же міксер або кухонний комбайн.
  • Перш ніж його подрібнити, додайте оливкову олію, щіпку солі та дві столові ложки цукру.
  • Потім додайте полуничне морозиво і подрібніть суміш. Таким чином, ваш слаш буде густим.
  • Помістіть подрібнений кавун у склянку, а потім залийте полуничним слашем зверху.
  • Щоб надати йому відчуття свіжості, прикрасьте кожну склянку листям м’яти.

Харчова цінність слаша з полуницею і кавуном

Як відомо, всі фрукти так чи інакше корисні. Відкрийте для себе харчову цінність полуниці та кавуна.

Рекомендуємо прочитати: П’ять фактів про кавун, про які ви, ймовірно, не знаєте

Полуниця

переваги полуниці
Полуниця багата на важливі антиоксиданти. Плюс, вона допомагає зберегти здоров’я серця.

Вона складається з води (91%) вуглеводів (8%) та натуральних волокон (2%). В одній склянці полуниці міститься до 3 г харчової клітковини, яка має очисні властивості.

Рекомендуємо споживати щонайменше дві полуниці щодня.

Кавун

переваги кавуна
Кавун – один із найкращих очисних фруктів, поряд з ананасом і апельсинами.

Він складається з води (94,6%), вуглеводів (4,5%), клітковини (0,5%) і білка (0,4%).

Окрім того, цей фрукт є також чудовим антиоксидантом, головним чином завдяки цитруліну, лікопену та бета-каротину, які він містить.