Крем-суп з броколі та яйцями пашот

Крем-суп з броколі просто тане в роті, і він дуже корисний для здоров'я. Ознайомтеся з цими рецептами крем-супів з броколі та яйцями пашот!
Крем-суп з броколі та яйцями пашот

Останнє оновлення: 01 січня, 2019

Крем-суп з броколі та яйцями пашот – це ситний та дуже смачний суп. Якщо ви хочете зробити поживну головну страву на обід або вечерю, ці рецепти для вас. Що стосується гарнірів, це повністю залежить від ваших уподобань.

Крем-суп з броколі та яйцями пашот

Інгредієнти (4 порції)

  • вода
  • оливкова олія
  • 1 цибуля-порей
  • 3 зубчики часнику
  • 135 г сиру
  • 4 маленькі моркви
  • 1 велика броколі
  • 2 цибулі середнього розміру
  • 1-2 стебла селери
  • 1 склянка згущеного молока (200 мл)
  • 4 яйця пашот (1 на особу)
  • 1 смужка бекону (120 г)

Інструкції

як приготувати крем-суп з броколі
  • Спочатку очистьте та поріжте цибулю. Відставте вбік.
  • Потім очистьте і тонко наріжте моркву і цибулю порей.
  • Скип’ятіть воду. Перш ніж закипить, додайте очищені зубчики часнику і встановіть середній вогонь.
  • Щойно часник починає віддавати свій характерний аромат, додайте моркву і цибулю-порей.
  • Потім нагрійте сковорідку на середньому вогні, додайте трохи оливкової олії.
  • Через 4-5 хвилин додайте селеру до каструлі, готуйте приблизно 15 хвилин.
  • Приправте.
  • Тим часом обсмажте цибулю на сковороді.
  • Наріжте броколі на дрібні шматочки, відваріть на пару.
  • Додайте воду після приготування броколі до каструлі з іншими овочами. Крім того, додайте молоко і сир. Добре перемішайте і зніміть з вогню.
  • Потім додайте до суміші броколі, обробіть ручним міксером на низькій швидкості.
  • Потім приготуйте яйця пашот і відкладіть.
  • Перед подачею наріжте бекон на дрібні шматочки та підсмажте протягом декількох хвилин на сковороді, яку використовували для цибулі. Додайте яйця пашот, і готово!

Веганський крем-суп з броколі

Інгредієнти (2 порції)

  • щіпка морської солі
  • 1 велика броколі
  • 2 великих цибулі
  • 1 картопля середнього розміру
  • 2 склянки води (500 мл)
  • 1 столова ложка оливкової олії (15 мл)
  • Необов’язково: чорний перець

Інструкції

  • Спочатку наріжте броколі на середні шматочки, відваріть пару. Після того як стане al dente, відкладіть.
  • Потім розігрійте сковорідку з оливковою олією на середньому вогні.
  • Очистьте, помийте і тонко наріжте картоплю.
  • Після цього наріжте кубиками цибулю.
  • Додайте картоплю і цибулю до каструлі. Постійно перемішуйте.
  • Після того, як цибуля набуде золотистого кольору, додайте до каструлі броколі і приправте сіллю і перцем.
  • Потім налийте воду в каструлю і переконайтеся, що вона все покриває.
  • Після цього накрийте кришкою і готуйте протягом 20 хвилин на середньому вогні.
  • Після цього зніміть з вогню і перелийте все в миску, щоб обробити ручним блендером. Переконайтеся, що грудки відсутні.
  • Подавайте відразу з хлібом або декількома ложками подрібненого тофу.

Крем-суп з броколі та гарбузовим насінням

крем-суп з броколі і насінням гарбуза

Інгредієнти (4 порції)

  • рослинна олія
  • 1 зубчик часнику
  • 3 стебла селери
  • 1 велика броколі
  • 2 столові ложки подрібненої цибулі (30 г)
  • 1 склянка мигдального молока (200 мл)
  • сіль і перець

Інструкції

  • Як і в рецепті, наведеному вище, наріжте броколі на дрібні шматочки й відваріть пару. Після того, як стане al dente, відкладіть.
  • Потім відріжте листя зі стебел селери і відваріть на пару до м’якості.
  • Після цього почистьте і наріжте кубиками цибулю.
  • Нагрійте сковорідку з оливковою олією на середньому вогні.
  • Потім покладіть броколі і селеру до блендера разом з іншими інгредієнтами і змішайте до однорідної маси.
  • Вилийте суміш у каструлю і дайте загустіти, поки консистенція не стане вершковою.
  • Потім приправте, зніміть з вогню і подавайте. Насолоджуйтеся!

Крем-суп з броколі є прекрасним вибором з багатьох причин. По-перше, броколі є ситним овочем, тому, коли ви поєднуєте її з іншими інгредієнтами, ви отримуєте дуже апетитну страву.

По-друге, вона містить поживні речовини, необхідні для організму, такі як залізо, фосфор, калій і рослинний білок. Крім того, не забувайте про клітковину в броколі, яка сприяє травленню.

Так чого ж ви чекаєте? Спробуйте ці чудові рецепти!


Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.