Рецепт чизкейку без випічки

У складі рецепта чизкейку без випічки - інгредієнти, які нададуть йому чудової сирної консистенції та смаку.
Рецепт чизкейку без випічки

Останнє оновлення: 01 червня, 2019

Десерти – це надзвичайно популярні страви у всьому світі. А сирний торт, посеред них, заслуговує на окрему увагу. Адже він смачний, не занадто солодкий та має ніжну текстуру. Такий десерт смакуватиме не тільки кожного дня, він може прикрасити і святковий стіл. Саме тому чизкейк – один із найвідоміших тортів. А ще його можно приготувати без використання духовки. Дізнайтесь із нашої статті рецепт чизкейку без випічки!

Якщо ви хочете спробувати щось нове, то ви можете приготувати смачний десерт без випічки. Читайте далі як приготувати сирний пиріг.

Рецепти чизкейку без випічки

сир для чизкейку

Інгредієнти

  • 1/2 упаковки печива “Марія” (300 гр.)
  • 2 склянки сиру (400 гр.)
  • 2 склянки збитих вершків (400 мл.)
  • 1/2 склянки цукру
  • 2 пакетика сухого ароматизатора (24 гр.)
  • 1/2 склянки вершкового масла (близько 120 гр.)
  • 3/4 склянки ягідного джему (250 гр.)

Приготування

  • Приготуйте з печива тісто. Розкришити тісто можна руками або за допомогою блендера. Останній варіант кращий, оскільки з ним ви отримаєте однорідну консистенцію з печива. Після цього відставте цю суміш убік.
  • На повільному вогні потрібно розтопити вершкове масло. У скворідку з маслом додайте крихти печива і добре перемішайте.
  • У форму для тортів покладіть папір для випічки. Далі потрібно висипати суміш з масла та печива у форму і рівномірно її розподілити. Потім поставте форму в холодильник на 2 години.
  • Далі покладіть сир і цукор у миску блендера. Відставте вбік.
  • На повільному вогні підігрійте половину збитих вершків .
  • Другу частину додайте в миску з сиром та цукром і змішайте з сухим ароматизатором. Ретельно перемішуйте до однорідної маси.
  • Коли збиті вершки почнуть кипіти, додайте іншу половину вершків, перемішайте, чекайте поки вони закиплять. Вимкніть вогонь та мішайте ще секунд 30.
  • Вилийте цю суміш у миску блендера, де лежать сир та цукор. Перемішуйте до тих пір, поки не матимете однорідну консистенцію, без грудочок.
  • Вилийте начинку на тісто з печива, рівномірно розподіліть її.
  • Залишіть форму з чизкейком у холодильнику ще на 2 години.
  • Цей торт потрібно подавати до столу покритим зверху тонким шаром ягідного джему. Якщо він занадто густий, то ми рекомендуємо розвести його столовою ложкою води. Це зробить джем менш концентрованим.

Рецепт чизкейку зі згущеним молоком та йогуртом

Інгредієнти

  • 1 упаковка печива «Марія» або будь-якого іншого сухого печива (200 гр.)
  • 1/4 склянки вершкового сиру “Філадельфія” (300 гр.)
  • 1/2 склянки вершкового масла (приблизно 100 гр.)
  • 4 грецькі йогурти (125 гр. кожен)
  • 1/5 склянки згущеного молока (250 гр.)
  • 1 чайна ложка ваніліну (5 гр.)
  • 12 листів або 2 пакетики желатину без домішок

Дізнайтесь ще один цікавий рецепт: Чотири страви на основі желатину

Приготування

  • Змішайте в мисці заздалегідь розтоплене вершкове масло і подрібнене печиво. Щоб отримати подрібнене печиво легким способом: покладіть його у поліетиленовий пакет та розкатайте його качалкою. Далі перемішайте масло з подрібненим печивом.
  • У форму для тортів покладіть папір для випічки. Далі потрібно рівномірно розподілити масу  печива і масла по дну. Потім залишіть форму в холодильнику на 30 хвилин.
  • Замочіть листи желатину у воді, а потім розтопіть їх у мікрохвильовій печі. Залиште на деякий чаc, щоб желатин остигнув.
  • В окремій мисці збийте вершковий сир, грецький йогурт, згущене молоко та ванілін.
  • Потім цю суміш перелийте до желатину і перемішуйте до отримання однорідної маси.
  • Якщо ви вирішили використовувати желатиновий порошок, то дотримуйтесь інструкції на етикетці. Ми радимо розводити желатин у мінімальній кількості води.
  • Дістаньте форму з холодильника, залийте начинкою тісто з печива. Рівномірно розподіліть її. Далі знову покладіть її у холодильник, десь на шість годин.

Рецепт сирного чизкейку з печивом Oreo

чизкейк з печивом Oreo

Інгредієнти

  • 400г печива Oreo
  • 4 столові ложки вершкового масла (80 гр.)
  • 3 склянки молока (600 мл.)
  • 1 склянка цукру (200 гр.)
  • 2 склянки вершкового сиру (450 гр.)
  • 2 столові ложки ванілі (30 гр.)
  • 200 гр. шоколаду

Приготування

  • Покладіть 240 грамів печива Oreo до поліетиленового пакету та розкатайте його качалкою.
  •  Додайте попередньо розтоплене масло і ретельно перемішайте.
  • 20 хвилин охолоджуйте.
  • У мисці збийте 2 склянки молока (600мл), цукор, вершковий сир і ваніль, поки неотримайте однорідну суміш.
  • Розкатайте другу частину печива Oreo і покладіть його досуміші з цукру, вершкового сиру і ванілі.
  • Рівномірно розподіліть начинку поверх охолодженого тіста з печива Oreo. Знову залиште в холодильнику, хвилин на 20.
  • У мікрохвильовій печі потрібно розплавити шоколад і 30 секунд перемішувати його з другою частиною молока. Залийте торт цією глазур’ю і поставте його назад у холодильник ще на шість годин.
  • Через 6 годин ви можете дістати чизкейк із форми та прикрасити його печивом Oreo.

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.