Як зробити смачний сендвіч Монте-Крісто

Деякі страви - це класика, яку можна їсти в будь-який час доби. Вони смакують абсолютно усім. Сендвіч Монте-Крісто є одним з цих класичних прикладів!
Як зробити смачний сендвіч Монте-Крісто

Останнє оновлення: 20 лютого, 2019

Сендвічі їдять по всьому світу. Люди їдять їх з кількох причин, але здебільшого через те, що це зручно та надає харчову цінність. Дізнайтесь як зробити сендвіч Монте-Крісто.

Часто у людей не вистачає часу на все, що вони хочуть зробити, і просто хочеться швидко щось поїсти на сніданок, обід або вечерю. Саме тоді люди вдаються до швидкого харчування, закусок, солодощів тощо.

У результаті вони забувають про дещо дійсно важливе: якість харчування. Читайте далі цю статтю, щоб дізнатися, як зробити справді простий і смачний сендвіч Монте-Крісто. Це суміш швидкості, смаку та задоволення смакових рецепторів.

Вам цікаво звідки така назва цього сендвіча? Перший сендвіч Монте-Крісто був зроблений у Сполучених Штатах у Лос-Анджелесі за французьким рецептом.

як зробити сендвіч Монте-Крісто
Отже, трохи дізнавшись про його назву та походження, тепер час дізнатись про його інгредієнти. Щоб його приготувати, вам доведеться піти прямо на кухню і зробити його.

Сендвіч Монте-Крісто складається з шинки або індички та швейцарського сиру. Тут ви дізнаєтеся, як зробити цей швидкий і смачний сендвіч, який ідеально підходить для вихідних.

Це ідеальний момент, щоб змінити звички та навчитися робити деякі з найкращих рецептів. Тут немає нічого складного, і ви можете підлаштувати їх під свої уподобання.

Як зробити сендвіч Монте-Крісто

Пам’ятайте, що це варто пробувати нові смачні рецепти. Ми сподіваємося, що ви зможете спробувати щось нове і не піддаватися впливу міфів. Безумовно, краще спробувати всього потрохи, ніж постійно їсти одне й те саме.

Характерною ознакою цього сендвіча є шматочки хліба, змочені в збитих яйцях. Після того, як ви покладете їх на гарячу сковорідку, вони трохи підсмажаться і стануть хрусткими. Цей класичний контраст характерний для таких бутербродів.

Однак є ще дещо. Після того як ви зробили цей сендвіч, сидите за столом або на дивані і збираєтеся піднести його до рота, підіть на кухню і намажте його полуничним варенням. Повірте нам, ви будете дуже раді, що так зробили.

сендвіч Монте-Крісто з сиром

Інгредієнти

  • 3 столові ложки вершкового масла (60 г)
  • ½ склянки молока (125 мл)
  • 4 яйця
  • 4 скибочки сиру
  • 8 скибочок білого хліба
  • 8 шматочків шинки
  • 1 столова ложка цукру (15 г)
  • 2 столові ложки полуничного варення (за бажанням) (40 г)

Приготування

  • Покладіть всі скибочки хліба на велику тарілку. Цього буде достатньо, щоб зробити 4 сендвічі.
  • На 4 шматочки хліба покладіть по шматочку сиру та скибочці шинки.
  • Збийте яйця з молоком в маленькій мисці.
  • Потім візьміть решту шматочків хліба і занурте їх у збиті яйця.
  • Візьміть велику сковорідку і поставте її на вогонь. Додайте масло і змастіть ним сковорідку, поки воно тане.
  • Коли масло зашипить, покладіть бутерброди та смажте їх з обох боків 7-10 хвилин.
  • Нарешті, коли вони стануть золотистого кольору, вийміть їх і залиште охолоджувати на декілька секунд.
  • Розріжте їх навпіл і трохи присипте сиром. Посипте трохи цукром зверху. На бажання намажте варенням.



Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.