Легкий рецепт закуски: іспанські міні-пиріжки емпанадас
На Карибах та в Південній Америці, коли зустрічаються друзі та сім’я, вони, як правило, їдять пиріжки під назвою емпанадас. Зрештою, їх легко і швидко робити, і вони дуже смачні. Також є різноманітні види, тож їх легко підлаштувати під захід та ваші смакові вподобання. Тож у вас немає виправдання, щоб не спробувати ці міні-пиріжки.
Вони трохи відрізняються від традиційних емпанадас. Розмір (а отже, і час приготування) менші, оскільки вони є закусками. Вони чудово поєднуються з часником, цибулею або будь-яким іншим домашнім соусом.
Вони зазвичай наповнені рубаною яловичиною або куркою, але, як і салати, вони насправді дуже різноманітні. Інакше кажучи, ви можете заповнити їх тим, чим хочете! Крім того, ви можете вибрати між смаженням на олії в сковороді або випіканням. В обох випадках вони збережуть свій чудовий смачний аромат.
Ці міні-пиріжки містять велику кількість калорій та білка, але кухар має велику свободу дій. Саме ви можете зробити їх корисними, якщо це буде потрібно. Усе залежить від якості інгредієнтів і способу приготування.
Як зробити міні-пиріжки на закуску
Можливо, ви думаєте: “Це надто багато клопоту заради кількох друзів. Я просто куплю кілька пачок чіпсів”.
Звісно, ви хочете таким чином заощадити кілька хвилин, але коли ви зважаєте на своє здоров’я, то вже думаєте по-іншому.
Ви, напевно, знаєте, що чіпси та інші напівфабрикати сповнені обробленого жиру і шкідливого МНГ (глутамат натрію). МНГ є добавкою, яка в основному змушує вас почуватися більш ситими, коли ви її споживаєте.
Є ще інша, більш вагома причина, через яку можна обрати міні-пиріжки.
Що це?
Ви можете побачити кожен інгредієнт, який входить до них, і саме ви відповідаєте за те, що кладете до рота.
Стара приказка “людина є тим, що вона їсть” зараз, як ніколи, актуальна. Також забудьте про всі міфи про споживання тваринного білка. Пам’ятайте, що секрет криється у порціях та помірності.
Отже, тепер ви знаєте переваги та недоліки цього чудового рецепта, пора йти на кухню. Знайдіть кілька хвилин, щоб зробити закуску, від якої всі будуть у захваті.
Зверніть увагу, що ці міні-пиріжки смакують набагато краще з соняшниковою олією. Однак якщо ви хочете випікати їх, а не смажите, це теж підійде.
Ви можете спробувати цей рецепт: Рецепт бісквітного пирога з яблуками
Інгредієнти для закусок
- 1 помідор (110 г)
- 1 столова ложка солі (25 г)
- 1/2 червоного перцю (60 г)
- 3 склянки води (400 мл)
- 2 середні цибулини (150 г)
- 600 грамів м’ясного фаршу
- 500 грамів кукурудзяного борошна
- 3 столові ложки рослинної олії (90 мл)
- 1 столова ложка несоленого маргарину (25 г)
- 2 столові ложки кмину (50 г)
Посуд
- качалка
- 2 скляні тари
- каструля
Приготування
- Перш за все вимийте всі овочі. Злийте і відкладіть.
- Потім подрібніть цибулю, помідор і червоний перець.
- Потім обсмажте овочі.
- Потім одразу додайте нарізане м’ясо, а також сіль та кмин. Добре перемішайте і готуйте на середньому вогні протягом 5 хвилин.
- Тепер прийшов час зробити тісто. Налийте воду та покладіть кукурудзяне борошно в миску середнього розміру разом з щіпкою солі.
- Залишилося тільки зробити гладке тіста.
- Візьміть трохи тісто і розкатайте його за допомогою качалки, потім додайте начинку.
- Скріпіть його навпіл і закріпіть краї кінчиками пальців. Покладіть міні-пиріжки на гарячу сковорідку з олією, готуйте з обох боків до золотистого кольору. Готово!
Насолоджуйтеся простою закускою з улюбленим соусом (залежно від того, що вам подобається). Смачного!
- Empanada. (s.f.). En Wikipedia. Recuperado el 10 de junio de 2018 de https://es.wikipedia.org/wiki/Empanada