Легкий рецепт закуски: іспанські міні-пиріжки емпанадас

Якщо ви плануєте вечірку і не знаєте, що приготувати, одним із найкращих варіантів є смачні міні-пиріжки на закуску!
Легкий рецепт закуски: іспанські міні-пиріжки емпанадас

Останнє оновлення: 07 жовтня, 2018

На Карибах та в Південній Америці, коли зустрічаються друзі та сім’я, вони, як правило, їдять пиріжки під назвою емпанадас. Зрештою, їх легко і швидко робити, і вони дуже смачні. Також є різноманітні види, тож їх легко підлаштувати під захід та ваші смакові вподобання. Тож у вас немає виправдання, щоб не спробувати ці міні-пиріжки.

Вони трохи відрізняються від традиційних емпанадас. Розмір (а отже, і час приготування) менші, оскільки вони є закусками. Вони чудово поєднуються з часником, цибулею або будь-яким іншим домашнім соусом.

Вони зазвичай наповнені рубаною яловичиною або куркою, але, як і салати, вони насправді дуже різноманітні. Інакше кажучи, ви можете заповнити їх тим, чим хочете! Крім того, ви можете вибрати між смаженням на олії в сковороді або випіканням. В обох випадках вони збережуть свій чудовий смачний аромат.

Ці міні-пиріжки містять велику кількість калорій та білка, але кухар має велику свободу дій. Саме ви можете зробити їх корисними, якщо це буде потрібно. Усе залежить від якості інгредієнтів і способу приготування.

Як зробити міні-пиріжки на закуску

Можливо, ви думаєте: “Це надто багато клопоту заради кількох друзів. Я просто куплю кілька пачок чіпсів”.

Звісно, ви хочете таким чином заощадити кілька хвилин, але коли ви зважаєте на своє здоров’я, то вже думаєте по-іншому.

Ви, напевно, знаєте, що чіпси та інші напівфабрикати сповнені обробленого жиру і шкідливого МНГ (глутамат натрію). МНГ є добавкою, яка в основному змушує вас почуватися більш ситими, коли ви її споживаєте.

Є ще інша, більш вагома причина, через яку можна обрати міні-пиріжки.

Що це?

Ви можете побачити кожен інгредієнт, який входить до них, і саме ви відповідаєте за те, що кладете до рота.

Стара приказка “людина є тим, що вона їсть” зараз, як ніколи, актуальна. Також забудьте про всі міфи про споживання тваринного білка. Пам’ятайте, що секрет криється у порціях та помірності.

Отже, тепер ви знаєте переваги та недоліки цього чудового рецепта, пора йти на кухню. Знайдіть кілька хвилин, щоб зробити закуску, від якої всі будуть у захваті.

Зверніть увагу, що ці міні-пиріжки смакують набагато краще з соняшниковою олією. Однак якщо ви хочете випікати їх, а не смажите, це теж підійде.

Ви можете спробувати цей рецепт: Рецепт бісквітного пирога з яблуками

Інгредієнти для закусок

  • 1 помідор (110 г)
  • 1 столова ложка солі (25 г)
  • 1/2 червоного перцю (60 г)
  • 3 склянки води (400 мл)
  • 2 середні цибулини (150 г)
  • 600 грамів м’ясного фаршу
  • 500 грамів кукурудзяного борошна
  • 3 столові ложки рослинної олії (90 мл)
  • 1 столова ложка несоленого маргарину (25 г)
  • 2 столові ложки кмину (50 г)

Посуд

  • качалка
  • 2 скляні тари
  • каструля

Приготування

  • Перш за все вимийте всі овочі. Злийте і відкладіть.
  • Потім подрібніть цибулю, помідор і червоний перець.
  • Потім обсмажте овочі.
  • Потім одразу додайте нарізане м’ясо, а також сіль та кмин. Добре перемішайте і готуйте на середньому вогні протягом 5 хвилин.
  • Тепер прийшов час зробити тісто. Налийте воду та покладіть кукурудзяне борошно в миску середнього розміру разом з щіпкою солі.
  • Залишилося тільки зробити гладке тіста.
  • Візьміть трохи тісто і розкатайте його за допомогою качалки, потім додайте начинку.
  • Скріпіть його навпіл і закріпіть краї кінчиками пальців. Покладіть міні-пиріжки на гарячу сковорідку з олією, готуйте з обох боків до золотистого кольору. Готово!

Насолоджуйтеся простою закускою з улюбленим соусом (залежно від того, що вам подобається). Смачного!

Це може вас зацікавити ...
Моє здоров'яRead it in Моє здоров'я
Як приготувати домашній солодкий хліб? Спробуйте ці рецепти

Якщо приготувати солодкий домашній хліб, вийде корисний і простий десерт для всієї сім'ї. Неодмінно випробуйте наші рецепти!