Смачна картопля, фарширована ковбасками та сиром
Можливо, ця стаття має починатися з риторичного питання: кому не подобається картопля, фарширована ковбасками та сиром? Вона пахне і смакує неймовірно.
Ви не зможете сидіти спокійно, коли аромат сиру і чорізо заповнить кімнату. Ми впевнені, що вона обов’язково порадує ваш шлунок. Тому послухайте ваш шлунок та виконайте кроки, описані нижче, щоб зробити картоплю, фаршировану ковбасками чорізо та сиром.
Добре те, що якщо ви не любите багато їсти або довго готувати на кухні, не хвилюйтеся, тому що цей рецепт не просто чудовий; його також надзвичайно легко приготувати. Ви будете їсти вже за 20-30 хвилин.
Тут ви дізнаєтеся, як зробити одну з найкращих страв з картоплі. Картопля настільки універсальна, що варто мати під рукою кілька рецептів.
Вас також можете зацікавити ця стаття: Запечена курятина з картоплею та морквою та інші рецепти запеченої курки
Крім того, як і всі найкращі рецепти, цей діє змогу використовувати власну творчість. Зробіть невеликі зміни та додайте або усуньте інгредієнти, як вам потрібно. У будь-якому випадку, це буде приголомшливо. Отже, читайте далі, щоб з’ясувати, як зробити цю страву!
Рекомендований рецепт: Три неймовірно смачні грибні страви
Як приготувати картоплю, фаршировану ковбасками і сиром
Класична картопля, фарширована ковбасками та сиром
Ось основний рецепт, з якого ви можете починати, і додавати чи змінювати його так, як вам потрібно. Коли ви спробуєте, ви побачите, що це було варте зусиль.
Інгредієнти
- 8 великі картоплини (1 кг)
- 4 шматочки чорізо (450 г)
- 1 столова ложка чорного перцю (15 г)
- 2 стебла селери, нарізані
- 1 столова ложка орегано (15 г)
- 1 столова ложка солі (15 г)
- 100 г вершкового сиру
- 1 склянка сливок (200 г)
- 100 г сиру моцарела
- 2 стебла зеленої цибулі
Приготування
- Спочатку добре промийте картоплю. Видаліть увесь бруд. Пам’ятайте, що картопля є коренеплодом, тому цей крок дуже важливий.
- Потім наповніть каструлю середнього розміру водою і додайте трохи солі, а потім додайте картоплю без м’яса. Готуйте на середньому вогні, поки вона не стане м’якою.
- Тим часом наріжте чорізо на дрібні шматочки. Налийте олію в сковорідку, нагрійте і смажте чорізо.
- Для смаку додайте до чорізо часник, орегано, сіль та перець.
- Потім додайте сливки і вершковий сир. Пам’ятайте, що це буде ваша начинка, тому переконайтеся, що вона виглядає приємно. Скоригуйте кількість приправ, як вам подобається.
- Коли картопля розм’якне і приготується, дістаньте її з води і трохи охолоньте. Потім зніміть шкірку (вона має легко зніматися).
- Тепер створіть маленький отвір у центрі кожної картоплини. За допомогою невеликої ложки вийміть середину.
- Усе, що залишилося, – заповнити кожну картоплину сумішшю чорізо та сиру.
- Посипте зверху сиром Моцарела та запікайте 5 хвилин або до розтоплення сиру.
- Zaheer, K., & Akhtar, M. H. (2016). Potato Production, Usage, and Nutrition—A Review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 56(5), 711–721. https://doi.org/10.1080/10408398.2012.724479
- Camire, M. E. (2016). Potatoes and Human Health. In Advances in Potato Chemistry and Technology: Second Edition (pp. 685–704). Elsevier Inc. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-800002-1.00023-6