Спробуйте ці рецепти низькокалорійних десертів

Спробуйте ці рецепти низькокалорійних десертів
Спробуйте ці рецепти низькокалорійних десертів

Останнє оновлення: 28 січня, 2019

Здається, є багато дезінформації про вміст солодощів. Десерти здебільшого пов’язані з набиранням ваги. Проте це не обов’язково є правдою.

У цій статті ми розглянемо три низкокалорійні десерти.

Однак ви ніколи не повинні забувати, що майже все, що ви їсте, містить калорії. Що також важливо, якщо поєднати всі інгредієнти. У випадку з десертами це особливо актуально і має наслідки.

Крім того, тільки тому, що це їжа з низьким вмістом калорій, це не означає, що вона рекомендується для вас або корисна. Ідеально збалансувати те, що ви їсте, з якістю їжі.

Те, що вам справді потрібно, то це знати, як керувати калоріями та їсти, не відчуваючи провину.

Настав час розвіяти міфи та подбати про раціон.

Низькокалорійні десерти, рецепти:

Низькокалорійний шоколадний мус

низькокалорійні десерти - шоколадний мус

Це здається неймовірним? Насправді це не так.

Обов’язково зверніть увагу: порція пов’язана з кількістю калорій.

Особливо це стосується шоколаду. Їсти шоколад – це не проблема: це залежить від того, скільки ви їсте і що ви їсте з ним.

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 3 столові ложки стевії
  • 2,5 чашки темного шоколаду
  • 3 столові ложки молока
  • 1/2 склянки ванілі

Приготування

  • У великій мисці розтопіть шоколад на паровій бані.
  • Після того, як буде готовий, додайте молоко, стевію та змішайте до однорідності.
  • Відділіть яєчні білки від жовтків.
  • Додайте першу суміш та яєчні жовтки до шоколаду. Ретельно перемішайте.
  • Додайте яєчний білок та ваніль до суміші та добре розмішайте.
  • Нарешті, перелийте в миски та поставте в холодильник на 2 години.

Низькокалорійне ванільне морозиво

низькокалорійне ванільне морозиво

Спочатку здається, що це несправжній рецепт, адже ми вважаємо, що неможливо зробити щось настільки смачне та повне цукру як низькокалорійне морозиво.

Повірте, це можливо!

Інгредієнти

  • 6 яєчних жовтків
  • 2,5 чашки мигдалевого молока
  • 1 столова ложка ванілі
  • 4 столові ложки стевії

Приготування

  • Повільно нагрівайте мигдалеве молоко та ваніль.
  • Збийте жовтки разом зі стевією. Добре змішайте.
  • Щоб загуснути, додайте невелику кількість мигдалевого молока до суміші жовтків.
  • Варіть суміш на маленькому вогні 5 хвилин.
  • Коли закипатиме, зніміть із вогню і залиште, поки не досягне кімнатної температури.
  • Використовуйте мороженицю, якщо у вас є. Якщо ні, помістіть суміш в холодильник і отримайте ті ж чудові результати.

Ви хочете знати більше? Читайте: Як приготувати здорове морозиво?

Низькокалорійний фруктовий пиріг з вівсянкою

фруктовий пиріг з вівсянкою

Придбайте необхідні інгредієнти для цього простого десерту. Зрештою, ви будете робити його частіше, ніж ви думаєте.

Чому? Тому що це смачно!

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 7 шматочків білого хліба
  • 2,5 чашки білого сиру
  • 1 склянка фігового варення
  • 1 столова ложка ванілі
  • 2 склянки вівсяного молока
  • 1 нарізане червоне яблуко
  • 1/2 чашки родзинок
  • 2 столові ложки стевії

Приготування

  • Почніть з хліба. Спочатку покришіть його, а потім замочіть у молоці.
  • Перемішайте всі інгредієнти, а потім додайте хлібні крихти з вівсяним молоком.
  • По закінченні покладіть суміш у велику каструлю та додайте фігове варення.
  • Нарешті, готуйте на паровій бані приблизно 1 годину на середньому вогні.
  • Зніміть з вогню і покладіть в холодильник на 2 години.
  • Подавайте до столу і смакуйте рецепти низькокалорійних десертів.


  • Lippi D. Chocolate in history: food, medicine, medi-food. Nutrients. 2013;5(5):1573–1584. Published 2013 May 14. doi:10.3390/nu5051573
  • Kamil, A., & Chen, C. Y. O. (2012, July 11). Health benefits of almonds beyond cholesterol reduction. Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf2044795
  • Postre. (s.f.). En Wikipedia. Recuperado el 10 de marzo de 2018 de https://es.wikipedia.org/wiki/Postre

Цей текст надається лише для інформаційних цілей і не замінює консультацію з фахівцем. У разі сумнівів проконсультуйтеся зі своїм фахівцем.