Як приготувати шоколадно-апельсиновий торт

У вас скоро день народження, а ви не знаєте, який торт приготувати? Дізнайтеся, як зробити цей чудовий шоколадно-апельсиновий торт в нашій статті!
Як приготувати шоколадно-апельсиновий торт

Останнє оновлення: 01 жовтня, 2018

Є багато різних рецептів, які мають одну спільну річ: вишуканий смак і незрівнянний аромат. Готувати смачний шоколадно-апельсиновий торт дуже легко і весело – все, що вам потрібно, це трохи творчості та бажання спекти щось справді дивовижне. Поєднання шоколаду та апельсину є ідеальним, коли йдеться про аромат. Навіть якщо це якесь особливе свято, Різдво чи просто сімейна вечеря, завжди знайдеться привід спекти торт.

Апельсиновий торт з шоколадним кремом :ганаш”

Інгредієнти для апельсинового торта:

  • 3 яйця (180 г)
  • 2 склянки  цукру (200 г)
  • ¼ чайної ложки солі (2 г)
  • 1 ½ склянки пшеничного борошна (170 г)
  • 1/3 склянки соняшникової олії (80 мл)
  • 1 пакет дріжджів (10 г)
  • 1 великий апельсин (50 г)
шоколадний торт

Наповнення і шоколадний крем ‘ганаш’

  • 2 столові ложки вершкового масла (30 г)
  • 2 шоколадні батончики (200 г)
  • 3 столові ложки меду (30 г)
  • 2 склянки жирного крему (200 мл)

Інструкції щодо приготування

  • Спочатку добре помийте апельсин і наріжте його на шматки, залиште шкіру. Чим солодший апельсин, тим краще буде торт.
  • Почистьте апельсин і додайте яйця, цукор та олію соняшнику. Мішайте їх, поки не отримаєте однорідну суміш.
  • Вилийте цю суміш у велику миску і додайте пшеничне борошно, дріжджі та сіль. Збивайте, поки все добре не змішається.
  • Змастіть форму для випікання маслом і залити тісто. Випікайте при температурі 180 ° С протягом 35 хвилин. Якщо вам подобається, ви можете збільшити тепло, щоб злегка обсмажити верхівку торта протягом останніх хвилин.

Інструкції щодо крему ‘ганаш’

  • Змішайте крем, мед та масло та варіть їх в маленькій каструлі.
  • Додайте шоколадний батончик, нарізаний на дрібні шматочки. Перемішайте і залиште цю суміш стояти, поки шоколад не розтане, і всі інгредієнти ретельно перемішаються.
  • Після того, як у вас є однорідна глазур, використовуйте ганаш як наповнення або начинку для торта.

Шоколадно-апельсиновий торт

апельсини

Інгредієнти

  • ½ склянки цукру (50 г)
  • 1 середнє яйце (60 г)
  • ½ склянки молока (50 мл)
  • 1 шматок масла (75 г)
  • ½ склянки апельсинового соку (50 мл)
  • 1 столова ложка какао-порошку (10 г)
  • 1 склянка пшеничного борошна (100 г)
  • Дрібка порошку для випікання.

Інструкція

  • Збити масло і цукор в мисці.
  • Додати яйце і збити його, поки цукор не розчиниться.
  • Додати пшеничне борошно та порошок для випікання, продовжувати змішувати, поки не отримаєте однорідне тісто.
  • Розділити цю суміш на дві рівні частини. Додати апельсиновий сік до однієї, а молоко та какао-порошок до іншої. Добре змішати.
  • Змастити форму для випікання та додати обидві частини тіста, закручуючи їх разом, щоб досягти ефекту мармуру.
  • За бажанням можна додати шоколадну стружку або горіхи.
  • Випікати при температурі 180 ° С протягом 40 хвилин.

Шоколадно-апельсиновий торт з мармеладом

Інгредієнти

  • 2 склянки цукру (200 г)
  • 6 середніх яєць (360 г)
  • 1 чайна ложка ванілі (5 мл)
  • 7 столові ложки вершкового масла (150 г)
  • 5 великих склянок пшеничного борошна (500 г)
  • 1 столова ложка порошку для випічки (10 г)
  • 2 склянки апельсинового соку (200 мл)
  • 1 чайна ложка апельсинової шкірки (5 г)
  • 1 склянка шоколаду для випікання (130 г)

Інструкція

  • Розтопити шоколад для випікання і відкласти його в сторону.
  • Збити масло та цукор разом у мисці, поки не отримаєте вершкову консистенцію.
  • Додати яйця по одному, постійно перемішуючи.
  • Змішати борошно та порошок для випічки, додати їх до суміші яєць, чергуючи з апельсиновим соком.
  • Додати апельсинову цедру і ваніль. Змішати добре, поки не отримаєте однорідне тісто.
  • Поставте одну частину тіста вбік, а іншу перемішайте з розтопленим шоколадом.
  • Змастіть форму для випікання і додайте туди обидві суміші, чергуючи та закручуючи їх, щоб досягти мармурового ефекту.
  • Випікати протягом однієї години при температурі 180 ° С. Торт буде готовий, коли ви можете вставити зубочистку посередині, і вона вийде чистою.

Цей смачний ш околадно-апельсиновий торт можна прикрасити шоколадною стружкою, збитими вершками та іншим. Будь-чим на ваш смак!

Це може вас зацікавити ...
Навчіться робити ці 3 закуски для вечірок
Моє здоров'я
Написав та перевірив Моє здоров'я
Навчіться робити ці 3 закуски для вечірок

Закуски дуже важливі, щоб підготувати до основної страви. Це також хороший спосіб почати їсти. Читайте далі, щоб дізнатися, як зробити закуски для ...




Зміст цієї публікації носить виключно інформаційний характер. Ні в якому разі не можна використовувати для постановки або заміни медичного діагнозу, самого лікування або рекомендацій спеціаліста. Якщо у вас виникли запитання чи сумніви, зверніться до перевіреного спеціаліста та отримайте його схвалення перед початком будь-якої процедури.