Як приготувати смачні та хрусткі цибулеві кільця

· Жовтень 6, 2018
Заморожені цибулеві кільця містять різні види консервантів та добавок з назвами, які ми навіть не можемо вимовити. Тому краще їх зробити вдома власноруч, тоді ви будете впевнені, що вони виготовлені з якісних інгредієнтів.

Цибулеві кільця є ідеальним доповненням до гамбургерів та хот-догів. Їх також дуже легко приготувати. Їх можна споживати з будь-яким соусом, хоча найчастіше це кетчуп або соус барбекю.

Цибулеві кільця: інгредієнти

  • 1 середня цибулина
  • 1 склянка борошна (120 г)
  • 1/4 столової ложки порошку для випічки (1 г)
  • Сіль (на смак)
  • 1/4 столової ложки паприки або порошку чилі (1 г)
  • 1 яйце
  • 1 склянка молока (200 мл)
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю (1 г)
  • 1 склянка сухарів (120 г)
  • 1 склянка соняшникової олії (250 мл)

Інструкція приготування

  • Перш за все, очистіть цибулю і наріжте її кільцями, кожне близько 1 см. Дуже обережно відокремлюйте кільця та відкладайте окремо великі та середні. Це ті, які ви будете використовувати для приготування. Збережіть маленькі для іншого рецепта.
  • Далі поєднайте борошно, порошок для випікання, сіль та порошок чилі. Добре змішайте, а потім занурте кожне цибулеве кільце у цю суміш, одне за одним. Трохи потрясіть кожне кільце потім, щоб позбутися зайвого борошна.
  • Тепер додайте молоко, перець та яйце до суміші з борошном. Збивайте доти, доки добре не змішається і не буде комочків.
  • Потім знову занурте кожне цибулеве кільце у нову суміш. Потім струсіть з них надлишок.
  • Наприкінці занурте їх в сухарі (їх заздалегідь потрібно висипати на тарілку).
цибулеві кільця

Хитрощі приготування

  • Щойно цибулеві кільця будуть готові, обсмажте їх у сковорідці з великою кількістю гарячої олії. Секрет – використання соняшникової олії, що є менш дорогим, ніж оливкова олія, а також вона ніжніша. Завдяки їй цибуля дійсно буде сяяти.
  • Смажте чотири кільця за один раз (в залежності від розміру вашої сковорідки). Обережно переверніть їх і переконайтеся, що вони не пригорають.
  • Коли ви помітите, що вони стали гарного золотистого кольору, дістаньте їх з олії та покладіть на паперові рушники, щоб поглинулась зайва олія.

Ваші смачні цибулеві кільця готові! Тепер треба зробити до них соус барбекю, щоб зробити їх ще смачнішими.

Домашній соус барбекю

Інгредієнти

  • 1/2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 склянки подрібнених помідорів (125 мл)
  • 1 чайна ложка цукру (5 г)
  • 3 столові ложки меду (50 г)
  • 3 столові ложки оцту (45 мл)
  • 1/2 чайної ложки солі (2 г)
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю (2 г)
  • 2 столові ложки соди (30 мл)
  • 2 столові ложки лимонного соку (30 мл)
  • 3 столові ложки оливкової олії (45 мл)
соус барбекю

Інструкція

  • Спочатку обсмажте цибулю і часник (порізаний раніше) в олії. Потім додайте помідор, цукор і оцет.
  • Перемішуючи, додавайте потрохи решту інгредієнтів. Порядок не має значення.
  • Після того, як все буде поєднано, продовжуйте готувати, щоб зменшити кількість рідини і зробити його густішим.
  • Коли вас задовольнить текстура, перелийте суміш в блендер та обробляйте, доки вона не буде без комочків.
  • Якщо ви хочете трохи більше спецій, додайте кілька крапель соусу табаско для особливого аромату. Однак це стосується лише любителів спецій, адже табаско досить гострий.
  • Нарешті, нехай соус охолоне протягом декількох годин у холодильнику. Усі аромати перемішаються, і ви отримаєте дивовижний соус для цибулевих кілець.