Плантанові крокети: легкий та смачний рецепт

Плантанові крокети - це щось нове, легко готуються та смачні. Цей рецепт насправді дуже корисний і також чудово смакує! Читайте про це далі!
Плантанові крокети: легкий та смачний рецепт

Останнє оновлення: 23 вересня, 2018

Плантани є великою частиною латиноамериканської кулінарії, але вони такі смачні, що захопили серця і шлунки людей по всій планеті. Вони універсальні, недорогі та поживні. Один з багатьох рецептів, де вони добре поєднуються, – це плантанові крокети.

Плантанові крокети: переваги для здоров’я

Плантани не просто смачні; вони також дуже корисні. Вони містять:

  • Вітаміни (A, C, B1, B2, B6, B9 та E)
  • Мінерали (калій, магній, кальцій і цинк)
  • Волокно
плантан

1. Легкі каркаси подорожника

Інгредієнти

  • 3 яйця
  • 1 стиглий плантан (30 г)
  • Олія (за смаком)
  • Сіль (бажано мало)
  • 1 пакунок сухарів (200 г)

Інструкція

  • Очистіть плантан і варіть, поки він не стане м’яким.
  • Розчавіть його вилкою, поки не утвориться паста, потім додайте одне яйце та сіль.
  • Сформуйте тісто в маленькі кульки.
  • Насипте сухарі на тарілку.
  • Збийте два інші яйця з дрібкою солі.
  • Поглинайте кульки в збиті яйця, а потім в сухарі.
  • Нарешті обсмажте їх у гарячій олії, а потім покладіть їх на паперові рушники, щоб поглинувся надлишок олії.

2. Плантанові крокети з сиром

Інгредієнти

  • 1 яйце
  • 1 стиглий плантан (40 г)
  • Потертий сир (за смаком)
  • 1 цибуля-перо (20 г)
  • 1 столова ложка масла (20 г)
  • Сіль, кмин та рослинна олія (за смаком)
  • 1 пакунок сухарів (200 г)

Інструкція

  • Очистіть і наріжте плантан. Відваріть до м’якого стану.
  • Розчавіть його вилкою і зробіть пасту з яйцем, сухарями та сіллю. Змішайте, поки не отримаєте красиву текстуру.
  • Подрібніть цибулю і обсмажуйте в маслі. Приправте сіллю і щіпкою кмину.
  • Зніміть з вогню і додайте тертий сир. Відставте.
  • Зробіть маленькі кульки з сумішшю плантану, вирівняйте їх і додайте трохи суміші з цибулею / сиром. Закрийте їх та знову сформуйте кульки.
  • Обсмажте в гарячій олії до золотистого кольору.

3. Плантанові крокети з зеленими оливками

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • Трохи молока
  • 2 стиглі плантани (80 г)
  • 6 склянок курячого бульйону
  • 1/2 склянки тертого сиру (50 г)
  • 2 склянки борошна (200 г)
  • 1 пакунок сухарів (200 г)
  • 3 столові ложки вершкового масла (30 г)
  • Нарізані зелені оливки (за смаком)
плантанові крокети

Інструкція

  • Очистіть плантани і наріжте на великі шматочки.
  • Зваріть їх в курячому бульйоні, поки вони не будуть м’які і золотого кольору.
  • Розчавіть їх виделкою, додайте масло і сіль, і перемішайте.
  • Зробіть маленькі кульки та наповніть їх оливками та сиром.
  • Насипте борошно на тарілку, сухарі на іншу, а яйця (збиті) з сіллю та молоком – на третю.
  • Спочатку занурте кожну кульку в борошно, потім в яйце і, нарешті, в сухарі.
  • Смажте в гарячій олії.

4. Плантанові крокети з помідорами та цибулею

Інгредієнти

  • 1 яйце
  • 2 помідори (60 г)
  • 1 цибуля (30 г)
  • 1 зубчик часнику
  • 2 стиглі плантани (80 г)
  • Сіль та рослинна олія (за смаком)
  • 1 пакунок сухарів (200 г)

Інструкція

  • Очистіть плантани, розріжте їх на шматочки і зваріть.
  • Як тільки вони будуть м’які, розчавіть їх вилкою.
  • Поріжте цибулю і часник.
  • Поріжте помідори.
  • Додайте олію на сковорідку і смажте цибулю, часник і помідори кілька хвилин. Додайте сіль.
  • Змішайте з плантановою пастою.
  • Нехай тісто охолоне в холодильнику 15 хвилин (довше, якщо це можливо), а потім сформуйте маленькі кульки.
  • Смажте в гарячій олії.

Ідеї подачі на стіл

Ці смачні плантанові крокети ідеально смакують з рибою або м’ясом. Вони також смачні без нічого, як закуска, з приємною чашкою кави вдень, або як закуска з якоюсь пряною сальсою. Якщо ви шукаєте щось недороге та нове, ви знайшли ідеальний рецепт. Ви можете навіть використовувати те саме тісто, щоб зробити сирні палички!

Це може вас зацікавити ...
Навчіться готувати прості тортильї з борошна
Моє здоров'яRead it in Моє здоров'я
Навчіться готувати прості тортильї з борошна

Чимало людей вважають, що приготувати борошняні тортильї можна лише на смальці або маслі. Втім, замінивши жир на олію, ви отримаєте хрусткі тортильї.