Чотири смачні сніданки для збільшення м'язової маси
Ця стаття призначена для людей, які дуже худорляві, втратили багато жиру або думають, що їм потрібне збільшення м’язової маси. Нижче ви дізнаєтеся про чотири сніданки, які допоможуть вам наростити м’язи.
Ви побачите, що можете досягти своєї мети просто, практично та смачно. Спробуйте всі ці рецепти. Найкраще те, що вам не буде нудно завдяки різним ароматам та текстурам.
1. Йогурт для збільшення м’язової маси
Перший сніданок використовує відомі властивості грецького йогурту. Одна з переваг – високий білковий вміст та гладка консистенція. Ви завжди можете додати розмаїття смаку завдяки деяким інгредієнтам. Це зробить ваші сніданки більш цікавими та приємними.
Інгредієнти
- 1 склянка грецького йогурту (280 г)
- ½ склянки натуральної вівсянки (45 г)
- 5 крапель ванільного екстракту
- 5 нарізаних мигдалин
Приготування
- Змішайте всі інгредієнти в мисці.
- Поставте в холодильник на ніч.
- Наступного дня з’їжте суміш на сніданок.
- Якщо ви хочете солодкого, змініть мигдаль на родзинки, сушену чорницю або фрукти.
Читайте також цю статтю: 5 корисних звичок для швидкого набору м’язової маси
2. Бутерброд із яйцями та цільнозерновим хлібом
Ви не можете заперечувати, що яйця дуже легко готувати й додавати до раціону. Вони також є зіркою цього другого рецепту для збільшення м’язової маси. Крім того, жовтки забезпечують хороший якісний жир, який добре підходить для вашого серця та артерій. Що стосується цільнозернового пшеничного хліба, то він забезпечує клітковину і енергію.Інгредієнти
- 2 яйця
- 2 скибочки цільного пшеничного хліба
Приготування
- Зробіть яєчню зі збитих яєць.
- Зробіть бутерброд і одразу його з’їжте.
Примітка. Якщо ви хочете трохи посилити енергію, додайте овочі до цього бутерброду. Щоб смак з часом не набрид, спробуйте різні комбінації (яйця з перцем, шпинатом тощо).
3. Сир та фрукти
Хто не любить сир? Це чудова альтернатива для йогурту.
Спробуйте сир, коли ваші смакові рецептори хочуть перерву від йогурту. Він має ті ж поживні речовини та дуже корисний для м’язів.Найкраще те, що ви можете їсти його в будь-який час доби.
Інгредієнти
- 1 склянка сиру (216 г)
- 1 цільний або порізаний фрукт (яблуко, персик, ½ банану, 6 суниць та ін.)
- кориця (необов’язково)
Приготування
- Об’єднайте два інгредієнти та їжте.
- Не додавайте ніяких штучних підсолоджувачів. Сир має легкий смак, який не потребує нічого зайвого. Якщо ви хочете трохи більше смаку, додайте кілька крапель ванілі або дрібку кориці.
- Щоб зробити повноцінний сніданок, додайте одну або дві скибочки цільнозернового пшеничного хліба.
Перегляньте також цю статтю: Збалансоване харчування: 3 ідеальні варіанти сніданків
4. Заварний крем
Ви шукаєте спосіб збільшити м’язову масу з чимось кремовим і солодким? Якщо попередні рецепти вас не спокусили, спробуйте цей. Заварний крем смачний, багатий на комплексні вуглеводи, білки та натуральні жири. Аналогічно, він чудово підходить і для дітей, і для дорослих. Це ідеальна альтернатива для комерційних солодких кремів з шоколадом або фундуком.
Інгредієнти
- 1 миска вівсянки (240 г)
- 1 столова ложка арахісового масла (30 г)
- ½ склянки знежиреного молока (125 мл)
- 1 столова ложка меленої кориці (15 г)
- 1 столова ложка звичайного або ванільного білкового порошку (15 г)
- кілька крапель стевії
Приготування
- Змішайте всі інгредієнти протягом декількох хвилин.
- Після змішування ви отримаєте крем, яким можна намастити хліб. Якщо ви віддаєте перевагу більш рідкому крему, додайте молоко, поки не досягнете бажаної консистенції.
Як бачите, насправді є сніданки для збільшення м’язової маси, які є смачними, практичними та простими.
- Lisko, D., Johnston, G., & Johnston, C. (2017). Effects of Dietary Yogurt on the Healthy Human Gastrointestinal (GI) Microbiome. Microorganisms. Recuperado de: https://doi.org/10.3390/microorganisms5010006
- Martínez-Sanz, JM, Urdampilleta, A. NECESIDADES NUTRICIONALES Y PLANIFICACIÓN DIETÉTICA EN DEPORTES DE FUERZA. Motricidad. European Journal of Human Movement [Internet]. 2012;29:95-114. Recuperado de: http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=274224827007
- Naclerio, Fernando. (2007). Utilización de las Proteínas y Aminoácidos como Suplementos o Integradores Dietéticos. PubliCE Standard. Pid: 766.